• Etusivu
  • Rakentaminen

Asumisen ja työn yhdistäminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 30.05.2011
20115_26314.jpg

Hammaslääkärin vastaanotolta on huikeat näkymät merelle.

Kokkolan Asuntomessuilla on tarjolla tilaisuus päästä kurkistamaan mielenkiintoiseen kohteeseen, jossa on yhdistetty koti, työ ja vapaa-aika saman katon alle. Hammaslääkäreinä työskentelevä pariskunta on halunnut rakentaa vastaanottotilat uuden omakotitalonsa yhteyteen.

Vastaanottotilat muodostavat oman erillisen kokonaisuuden talon toiseen päähän. Tilat käsittävät eteisen, odotushuoneen, vastaanottohuoneen, wc:n sekä pukuhuoneen. Työpaikalle pääsee kulkemaan myös sisäkautta kodinhoitohuoneen läpi. Työtilasta avautuu hulppea näköala merelle, missä varmasti silmä lepää.

Hammaslääkärin vastaanottoon pääsee tutustumaan asuntomessukohteessa 34.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33970.jpg
Tilaa ilmainen sähkökatsaus
Sähkökatsaus, jonka tarkoituksena on paitsi tukea kilpailutusta, opastaa sähkösopimuksiin liittyvissä asioissa.Sähkökatsaus on sähköpostitse toimitettava, 4-10 kertaa vuodessa ilmestyvä kokonaisuus, joka sisältää seuraavia aiheita:
201110_28067.jpg
Mitä betoni on?
Betoni on rakennusaine jota käyttämällä voidaan valaa haluttuja rakenteita muottien avulla. Monimuotoisuutensa vuoksi lähes kaikenlaiset rakenteet ovat toteutettavissa betonilla. Suuri rakenteellinen lujuus, kosteudenkestävyys ja pitkäikäisyys ovat betonin etuja verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin.
201611_47747.jpg
Yksinkertaista ja helppoa kodin tilanneohjausta - ABB Free@home
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmänavulla ohjaat joustavasti ja helposti kodin valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ovipuhelinta.
12_P_83679.jpg
Liune-liukuovi kasvattaa tilaa ja asumisen laatua
Kun haluat lisää laatua asumiseen, käytä uusia innovatiivisia ratkaisuja. Seinän sisään liukuva Liune-liukuovi on tehokas tilansäästäjä ja helppo asentaa, kertoo rakennusurakoitsija Asmo Korhonen.Yksi hyvä esimerkki tilankäytön tehostamisesta ja asumisen laadun parantamisesta ovat erilaiset liukuoviratkaisut. Huoneiden välisten ovien korvaajina ne lisäävät esteettömyyttä ja säästävät aina 1–3 neliötä lattiapintaa, kun oven avautumiselle ei tarvitse varata tilaa. Esteettömyyttä korostavat sekä lapsiperheet että iäkkäät asukkaat, mutta kyllä se kovasti helpottaa kenen tahansa elämistä. Mitä enemmän ovea käytetään, sitä enemmän helppous palkitsee, Asmo Korhonen tiivistää.
20117_26981.jpg
Messut viimeistelyvaiheessa
Pihat ja puistoalueet valmistumassaSuomen suurin yleisötapahtuma, asuntomessut, pidetään Keski-Pohjanmaan pääkaupungissa Kokkolassa 15.7. – 14.8.2011. Alueella näyttää jo melko valmiilta, sillä työt ovat jo viimeistelyvaiheessa; asuntoja sisustetaan ja piha-alueita viimeistellään.Tutustu Kokkolan Asuntomessuihin!
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton