• Etusivu
  • Rakentaminen

ASTA RAKENTAJA 2015

Rakentajan toimitus
Päivitetty 04.02.2015
201311_37070.jpg

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.-15.2.2015

Asta Rakentaja 2015 tarjoaa jälleen runsaasti hyödyllistä tietoa sekä neuvoja ja opastusta rakentamisesta, remontoinnista ja energiatehokkaasta asumisesta. Paikalla ovat kaikki alan keskeiset toimijat, jotka esittelevät uutuustuotteitaan sekä palveluitaan.

Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!

Suosittu rakentamisen ja asumisen messutapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa, tuotteita ja palveluita alan ammattilaisille, oman kodin rakentajille sekä remontoijille.

Tulosta ilmainen sisäänpääsylippu täältä

Rakenna & Remontoi -kirja ilmaiseksi messuilta

Hae rakentajalle ja remontoijalla hyödyllistä tietoa sisältävä Rakenna & Remontoi -kirja (arvo 30 €) ilmaiseksi messuilta.

Messut täynnä vinkkejä ja käytännön neuvoja

Rakentamisen ja remontoinnin ykkösmessut antavat vinkkejä ja inspiraatiota suurista rakennusprojekteista pieneen pintaremppaan. Suositut työnäytökset, seminaarit sekä tietoiskut tarjoavat käytännön neuvot ja alan ajankohtaisen tiedon.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

201311_37071.jpg

Suosittu TuoteTalo nousee myös vuonna 2014

Puusuutarit ry:n eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijoiden rakentama TuoteTalo on vuosi toisensa jälkeen yksi Asta Rakentaja -messujen kiinnostavimmista kohteista. TuoteTalossa pienrakentajat pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.

Messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20215_70431.jpg
Toimivat työvaatteet kesäksi - valitse sinulle sopivin
Laadukkaat ja miellyttävät työvaatteet tekevät työstäsi sujuvampaa ja parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta, tarvitset vaatteita sitten kotona nikkaroidessa tai työkäyttöön. Yrityksissä asianmukaiset ja profiloidut työvaatteet työntekijöillä ovat myös erinomainen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä, uskottavuutta, työntekijöiden yhteisöllisyyttä, työssä viihtymistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.
20123_29933.jpg
Nyt lähtee! Humoristisen hauska Huussi-kirja vain 10 €/kpl!
Ulkohuussi on ihmisen oloinen. Se on harvoja rakennuksia, jotka ihminen pystyy käsittämään yhdellä istumalla. Akropolis tuntuu tutulta rakennukselta, mutta huussi on tutumpi. Vaikka huussi on pieni, sieltä näkee kauas. Lapsuuden huussipolku tuntuu paljaissa jalkapohjissa. Pimeiden pakkasaamujen huurteiset täysistunnot muistaa. Puut puhuvat yhä kesämökin pikkulassa istujalle. Huussi tulee taas.
201712_51225.jpg
Piilotatko vara-avaimen ovimaton alle? Ei kannata.
Loma alkamassa.Miten olet järjestänyt talovahdin, kukkien kastelijan tai lemmikinhoitajan sisäänpääsyn?Yale Doorman -älylukon ansiosta sinun ei tarvitse enää miettiä, minne vara-avain toimitetaan. Älylukko mahdollistaa ovesi avaamisen etänä tai voit myös luoda väliaikaisen avauskoodin sitä tarvitsevalle.
20205_64457.jpg
Tuulettuuko talosi alapohja oikein?
VILPE Ross-tuuletuspaalu on tyylikäs tuote talon ryömintätilan tuuletukseen sekä talon alapohjan kosteusvaurioiden ja radonhaittojen ehkäisyyn. Sen kautta voidaan myös ottaa tuloilma esimerkiksi kellarisaunaan, takkaan tai ilmanvaihtokoneeseen. Ross-tuuletuspaalu toimii tuloilmakanavana myös, kun tehdään koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä tai koneellinen radonpoistojärjestelmä ryömintätilaan.
20137_35817.jpg
Oikeasta ovesta sisään
Kun Sanna Räsänen näki talonsa myynti-ilmoituksen, hän luuli pääsisäänkäyntiä varaston oveksi.Nyt kaikki on toisin. Enää ei ole mitään epäselvyyttä, mistä ovesta kuuluu astua peremmälle. Räsäset nauttivat olostaan siististi kivetyllä etupihalla. Isla-tytön on turvallista ajella leikkimopolla ja työnnellä kottikärryjään.Entinen sisäänkäynti muistutti varaston sisäänkäyntiä.
20239_83139.jpg
Viisi seikkaa, miksi puukuitueristettä kannattaa harkita kodin eristeeksi
Tämän päivän rakentamisessa arvostetaan erityisesti luonnonmukaisuutta sekä vastuullisuutta. Valinnat tehdään tietoisesti ja harkiten, sillä harva rakentaa tai remontoi useaa kotia elämänsä aikana. Ympäristön turhaa kuormittamista pyritään välttämään ja mahdollisuuksien mukaan valitsemaan tuotteita, joiden raaka-aineet ovat uusiutuvia. Nykyisin kiinnitetään selvästi enemmän huomiota rakennusmateriaaleihin sekä niiden ominaisuuksiin. Viime vuosien rakentamisen eräänlaisena positiivisina trendeinä ovat nousseet esille erityisesti energiansäästö sekä eristämisen tärkeys.Vertailun vuoksi keräsimme yhteen viisi seikkaa, miksi puukuitueristettä kannattaa harkita tosissaan eristysvaihtoehdoksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton