Uusia talomalleja, kymmeniä talonäytöksiä, huikeat kampanjaedut
Kastellin Talvitulet avaavat rakentamisvuoden 2013!

Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI avaa tulevana viikonloppuna suosittujen Talvitulet-tapahtumien sarjan.
Lauantaina ja sunnuntaina 12.-13.1.2013 järjestettävissä kymmenissä talonäytöksissä pääsee tutustumaan laadukkaaseen Kastelli-rakentamiseen sekä valitsemaan oman kotinsa Kastellin uutuusmalleista!


Talvituli-tapahtumat ja tuhansien eurojen arvoiset Talvituli-edut jatkuvat helmikuun loppuun saakka.

Kymmeniä talonäytöksiä ympäri Suomen!

Kastellin Talvituli-avauksen perinteeseen kuuluvat kymmenet talonäytökset, joissa esitellään rakentajaperheiden Kastelli-koteja ympäri Suomen. Aidossa kodissa rakentajilla on mahdollisuus nähdä Kastellin moni-ilmeisyys ja kokea hyvin suunnitellun kodin toimivuus. Myös uusia teknisiä ratkaisuja, sisustusmateriaaleja ja laadukasta rakentamista on luontevaa esitellä aidossa ympäristössä.
– Talonäytökset ovat olleet jo pitkään talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa, Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo sanoo.

Katso oman paikkakuntasi talonäytökset täältä >>>

Uusi AITIO-mallisto ensiesittelyssä

Uuden rakennusvuoden kunniaksi Kastelli julkistaa Talvitulilla kokonaan uuden, modernin talomalliston. Arkkitehti Erkki Eskelisen suunnittelemassa AITIO-uutuusmallistossa on Kastellin tuttua toimivuutta, mutta jälleen myös uusia tuulia.
- Aitio-kodin omaleimainen ilme syntyy laajasta terassista, jota suojaavat persoonallisesti lovetut päätyseinät. Terassi muodostaa aitiopaikan, jossa voit oleskella rauhassa, katseilta suojassa, kertoo Erkki Eskelinen.

Aitio-malliston suunnittelun lähtökohtana oli luoda nykyaikainen talomallisto, joka soveltuu hyvin myös kapeille kaupunkitonteille.
- Sisätilojen suunnittelussa panostimme erityisesti kodinhoitotiloihin ja vaatesäilytykseen, jotta kodin arki sujuisi mukavasti ja olisi toimivaa. Kodin sydämenä toimivat suuret ja valoisat oleskelu- ja keittiötilat, jotka kokoavat perheen luontevasti yhteisiin hetkiin, kertoo arkkitehti Eskelinen.

Tutustu AITIO-mallistoon tästä

Talvitulien kampanjaedut jopa 5200 euroa!

Talvituli-tapahtumissa esitellään erityisesti Kastelli-rakentamisen mahdollisuuksia ja sen tarjoamaa valinnan vapautta rakentajille niin talomallin, kustannusten kuin toimitussisällönkin suhteen.
– Kastelli-kodin tai huvilan saa juuri sellaisena kuin sen itse haluaa, Jukka Vaaramo tiivistää Talvitulien teeman.

Talvituli-kampanjaan kuuluvat perinteisesti runsaat kampanjaedut, joita nopeimmat asiakkaat saavat päättäessään Talvitulien aikana 28.2.2013 mennessä talo- tai huvilakaupastaan. Tänä vuonna kampanjaviikkojen edut ovat arvoltaan jopa 5200 euroa!

- Talvitulilta on helppo löytää loistavia asumisideoita ja unelmiesi koti. Nyt on hyvä aika tulla suunnittelemaan uusi koti ja varmistaa itselle sopivin toimitusaika, Jukka Vaaramo kertoo rakentajaperheille. Kastellin talo- ja huvilamallistojen lisäksi kauppiaat laskevat edullisen tarjouksen myös asiakkaan omista talo- tai huvilasuunnitelmista.

Katso tarkat tiedot kaikista Talvitulien näytöksistä tästä.>>>
 
Julkaistu
9.1.2013