Inspiroidu ovista

Ovi on näkyvä sisustuselementti, jonka taakse voi sulkea ja jonka taakse voi sulkeutua. Se jakaa tiloja, mutta samalla se myös yhdistää ne toisiinsa. Etsit sitten sisäovea, kylpyhuoneenovea, saunanovea, ulko-ovea tai parvekkeenovea löydät varmasti sisustustyyliisi, budjettiisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat ovet JELD-WEN-ovivalikoimasta.

Lue lisää sisäovista

Lue lisää ulko-ovista

Väliovella on väliä - sisusta kotisi sisäovilla!

Sisäovi on näyttävä ja näkyvä sisustuselementti, joten väliovella on väliä. Korkealaatuiset, näyttävät JELD-WEN-ovet tarjoavat viimeisteltyjä ja yksilöllisiä ratkaisuja kotiisi. Laajasta valikoimasta löydät juuri sinun kotiisi ja makuusi sopivat vaihtoehdot: perinteiset, modernit, rohkeat – mitä sitten haluatkin.

Lasitettu sisäovi on kaunis ja käytännöllinen. Kuvassa Craft-massiivipeiliovi 105.Lasitettu sisäovi on kaunis ja käytännöllinen. Kuvassa Craft-massiivipeiliovi 105.
Sisäovi on näyttävä ja näkyvä sisustuselementti. Kuvassa suoralinjainen peiliovi Trend302M.Sisäovi on näyttävä ja näkyvä sisustuselementti. Kuvassa suoralinjainen peiliovi Trend302M.
Ulkonäön lisäksi ovien tulee vastata ostajansa laatuvaatimuksia ja kunkin tilan teknisiä vaatimuksia. JELD-WEN-sisäovivalikoimaan kuuluu muun muassamassiivipeiliovet ja kevytpeiliovet, massiivilaakaovet ja kevytlaakaovet sekä lasiovet. Toisinaan tilaan vaaditaan erikoisovi; makuuhuoneessa tai kotiteatterihuoneessa äänieristysovi on loistava ratkaisu, tiettyihin tiloihin rakentamismääräykset edellyttävät palo-ovea ja kylpyhuoneeseen on taas valittava roiskevedenkestävä sisäovi tai lasiovi.

Peiliovet – valon ja varjon leikkiä

Peiliovi on klassikko, jonka muotoilu on sivistyneen hienostunutta. Koristeelliset peilikuviot ja harkitut lasiristikot kutsuvat valon ja varjon loputtomaan leikkiin, jossa silmä lepää. Klassiset peiliovet ovat saaneet sileiden laakaovien ohella suosiota enemmän kuin mikään muu ovimalli. Peiliovien suosio on helppo selittää - ovien muotoilu on täydellinen sekoitus ajattomuutta, klassisuutta ja monipuolisuutta.

Lasitetut ovet – anna valon kulkea

Lasitettu sisäovi on kaunis ja käytännöllinen. Kaunis, koska lasi tuo sisustukseen oman jylhän tunnelmansa. Kaunis myös siksi, että oven koristeellinen ristikko tuo eleganssia tai ristikoton ja lasilistaton ovi tyylikkään minimalistisen tunnelman. Käytännöllisyys taas perustuu yksinkertaisesti siihen, että lasi sallii suoran - tai hahmomaisen - näköyhteyden toiseen huoneeseen. Rauhoittavaa tunnelmaa luodessa kannattaa miettiä lasin käyttöä sisustuksessa, sillä lasi on sisustusmateriaalina tyylikäs, konstailematon ja elegantti.
Kuvassa suoralinjainen peiliovi Trend308S.Kuvassa suoralinjainen peiliovi Trend308S.

Tyylikästä ilmettä saunaan ja kylpyhuoneeseen

Sauna edustaa suomalaisia perinteitä, rauhallisuutta ja läheistä luontosuhdetta. Laadukas oviratkaisu sitoo saunan sisustuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi, jota voi elävöittää tunnelmallisella valaistuksella. Lasinen saunanovi on tyylikäs ja lisäksi lasi kestää erinomaisesti vettä, kosteutta ja lämpötilanvaihtelu.

Lasinen saunanovi on tyylikäs ja lisäksi lasi kestää erinomaisesti vettä, kosteutta ja lämpötilanvaihtelu. Kuvassa saunanovi Square.

Lasinen saunanovi on tyylikäs ja lisäksi lasi kestää erinomaisesti vettä, kosteutta ja lämpötilanvaihtelu. Kuvassa saunanovi Square.
Kylpyhuoneen lasiovi tuo tilantuntua ja arvokkuutta kotikylpylään. Kuvassa kylpyhuoneenovi Vertico Plus.Kylpyhuoneen lasiovi tuo tilantuntua ja arvokkuutta kotikylpylään. Kuvassa kylpyhuoneenovi Vertico Plus.
Kylpyhuoneenoveksi voit valita saunanoven kuviointiin sopivan lasioven, joka kestää erinomaisesti katsetta ja kylpyhuoneolosuhteita. Vaihtoehtoisesti voit valita roiskevedenkestävän laaka- tai peilioven, joka sopii saumattomasti kodin muihin oviin. Huomioithan, että roiskevedenkestävän oven ja suihkun välillä tulee olla vähintään 1,5 metrin välimatka; muussa tapauksessa kannattaa valita lasiovi.

Ulko-ovi toivottaa tervetulleeksi

Ulko-ovella on suuri vaikutus talon kokonaisilmeeseen. Oikein valittu ovi tukee talon tyyliä. Oven ulkonäkö ja se, kuinka se sopii talon arkkitehtuuriin ja ympäristöön, kertovat persoonallisesta tyylistäsi ja maustasi. Ulko-ovien värivalikoima on laaja. Tiilenpunainen tai tummanharmaa ovi on näyttävä ja voi tuoda sopivan säväyksen muutoin neutraaliin taloon. Puunystävät voivat valita viilupintaisen oven.

Oikein valittu ovi tukee talon tyyliä. Oven ulkonäkö ja se, kuinka se sopii talon arkkitehtuuriin ja ympäristöön, kertovat persoonallisesta tyylistäsi ja maustasi.Classic-malliston ulko-ovet ovat elegantin yksityiskohtaisia. Kuvassa Classic-ulko-ovi C1912 W37.Oikein valittu ovi tukee talon tyyliä. Oven ulkonäkö ja se, kuinka se sopii talon arkkitehtuuriin ja ympäristöön, kertovat persoonallisesta tyylistäsi ja maustasi.Classic-malliston ulko-ovet ovat elegantin yksityiskohtaisia. Kuvassa Classic-ulko-ovi C1912 W37.

Taloon tarvitaan useimmiten useampi ulko-ovi. Pääsisäänkäynnin ulkonäköön panostetaan eniten, sillä se toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi – pitäen samalla kutsumattomat ulkona. Lisäksi kotiin tarvitaan usein sivuovi tai takaovi ja terassinovi tai parvekkeenovi.

Basic-ulko-ovimallisto tarjoaa edulliset ja edustavat perusulko-ovet. Kuvassa Basic-ulko-ovi B0020.Basic-ulko-ovimallisto tarjoaa edulliset ja edustavat perusulko-ovet. Kuvassa Basic-ulko-ovi B0020.

Valitse hyödyllisyys ulkonäköä unohtamatta

Estetiikka on luonnollisesti tärkeä osa oven valintaa. Voit kuitenkin lisätä uusien ovien tuottamaa hyötyä ottamalla huomioon ovien erilaiset lisäominaisuudet. Suomen olosuhteissa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ovien suorituskykyä ja kestävyyttä, joten oven kestävyys, tiiveys ja lämmöneristävyys ovatkin tärkeitä valintakriteerejä.

Function-ulko-ovimalliston oville on luonteenomaista symmetrisyys. Kuvioimattomia ovia saa myös viilutettuna. Kuvassa Function-ulko-ovi F2090, lämpökäsitelty saarniviilu.Function-ulko-ovimalliston oville on luonteenomaista symmetrisyys. Kuvioimattomia ovia saa myös viilutettuna. Kuvassa Function-ulko-ovi F2090, lämpökäsitelty saarniviilu.
Oven tekninen suunnittelu ja toteutus määrittävät sen, missä määrin ovi voi vaientaa ääntä, pidätellä paloa tai eristää lämpöä. Ovi ei kuitenkaan kieli ulkonäöllään, onko kyse vakio-ovesta vai huipputeknisestä ovesta eli oven tyylikäs ulkonäkö säilyy myös teknisten ominaisuuksien lisääntyessä.

Energiatehokas Arctic-ulko-ovirakenne

Tämän hetken kuumin rakennustrendi on tietysti energiatehokkuus. Kaikkiin Function- ja Classic-mallistoon oviin voi valita lisäominaisuutena energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin ovi on perusovea paksumpi ja sen U-arvo perusovea pienempi. Umpioven U-arvoksi saadaan jopa ≤ 0,6.

Mielenrauhaa paloulko-ovella

Useisiin ovimalleihin saa myös paloa tai paloa ja ääntä eristävän rakenteen. Rakentamismääräykset vaativat tiettyihin kohteisiin paloluokitellun oven.
Kuvassa vasemmalla Classic-ulko-ovi C1850 W72 ja oikealla Classic-ulko-ovi C1881 W91.Kuvassa vasemmalla Classic-ulko-ovi C1850 W72 ja oikealla Classic-ulko-ovi C1881 W91.
EI30-paloluokiteltu ulko-ovi vastaa näihin vaateisiin ja antaa samalla 30 hengenarvoista pelastautumisminuuttia. Paloulko-ovimallistomme lasiaukolliset ovet ovat myös äänitestattuja. Lasiaukollisen paloulko-oven ilmaääneneristysluku on Rw 38 dB, joten ovi on ihanteellinen meluntorjuja esimerkiksi lento- ja liikennemelualueilla.

Avaa ovi mahdollisuuksiin

Kuljet päivittäin useista ovista. JELD-WEN-ovet ovat osa jokapäiväistä elämää niin korkeissa kerrostaloissa, omakotitaloissa kuin kesämökeissäkin. Kotona sinulla on vapaus ilmaista itseäsi, joten käytä se hyödyksi myös ovivalinnoissa.

JELD-WENin ovimallisto on inspiroiva, monipuolinen ja luotettava. Ja kun ovivalinta tehdään harkiten, siitä voi nauttia monina tulevina vuosina.
 
Julkaistu
9.1.2013