• Etusivu
  • Talo

Näin pääset messuille!

Rakenna & remontoi 2013, myyrmäki-halli, vantaa 25.-27.1.2013

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2013
20131_33294.jpg

Ilmainen messubussi 15 minuutin välein.

Ilmainen messubussi 15 minuutin välein

Yhdistä viikonlopun ostosten teko ja messuilla käynti! Myyrmannissa sinua palvelevat monipuoliset kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja vapaa-ajan liikkeet, tavaratalot, päivittäistavara-, kodintarvike- ja muut erikoisliikkeet kolmessa kerroksessa.

Kauppakeskus Myyrmannista on ilmainen bussikuljetus messuille ja takaisin n. 15 minuutin välein. Bussipysäkki löytyy Iskostorilta Rajatorpantieltä.

Tiesithän, että Myyrmannissa on 1 200 ilmaista parkkipaikkaa!

Junayhteys:

M-junalla pääsee messuille 10 min välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.

Bussiyhteys:

Munkkiniemestä pääsee busseilla 39, 58, 52.
Tikkurilasta pääsee busseilla 53
Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51, 451, 540 615.
Pohjois-Vantaalta Linnaisista pääsee Myyrmäkeen busilla 30, 530, 315.
Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530
Tapiolasta, bussi 550
Reunasta, bussi 45

20131_33298.jpg

Omalla autolla:

20131_33299.jpg

Myyrmäki-halli ja Energia-Areena sijaitsevat Myyrmäen urheilupuistossa, Raappavuorentie 10:ssä. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta tullaan Vaskivuorentietä.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Konkurssiasioiden hoitaminen
Toimenpiteet:Urakoitsijan mentyä konkurssiin suoritetaan rakennusurakan yleisten sopimusehtojen mukaiset toimenpiteet. Urakkasopimus irtisanotaan, työmaa otetaan rakennuttajan haltuun, takaajalta tiedustellaan tämän halukkuutta jatkaa työ loppuun, töiden loppuunsaattaminen järjestetään, rakennus-/ takuuajan vakuus valvotaan konkurssissa, konkurssipesän kanssa pidetään taloudellinen loppuselvitys.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Reklamaatiokirjeet Urakkasopimuksen irtisanomiskirjeet Takaajakirjeet Vakuuden valvontakirjeet Taloudellinen loppuselvitys konkurssipesän kanssaHyväksyntä:Tilaaja
20207_65741.jpg
Vinkkejä pihakivetyksiin Tuusulan Asuntomessuilta
Tuusulan Rykmentinpuistoon on rakentunut viihtyisä asuntomessualue, jossa on esillä 41 messukotia. Olemme seuranneet alusta alkaen Syvälähden perheen taloprojektia kohteessa 24 (Omatalo Kulma), mutta alueen rakentumisen edetessä katsahdamme messukohteisiin myös piharakentamisen näkökulmasta. Pihojen rakentamien on jo hyvässä vauhdissa.Tutustu kohteisiin >>
20193_56835.jpg
Ratkaisu sisäilmanongelmiin - näin saat kodin ilmanvaihdon kuntoon
Rakennuksen sisäilmaongelmista kertovat muun muassa tunkkainen haju sisätiloissa, liika kosteus kylpyhuoneessa tai jatkuva tarve tuulettaa asuntoa. Nämä merkit kertovat, että asunnon ilmanvaihto ei toimi kunnolla. Ne on syytä ottaa vakavasti, sillä muuten tilanne voi johtaa kosteusvaurioihin.
20194_57430.jpg
Graniitti on suomalaisten mieleen pihan ja istutusalueiden reunustamisessa
Maalis-huhtikuun vaihteessa järjestettiin Rakentaja.fi- ja Puutarha.net-palveluissa äänestys: Millä reunustaisit pihan ja istutusalueet? Äänestyksessä esiteltiin neljä erilaista pihan reunakiveä Ruduksen valikoimasta. Äänestykseen osallistui 6 111 äänestäjää. Graniittiset pihakivituotteet saivat yhteensä 66% annetuista äänistä. Voittajaksi sijoittunut Graniittinen nupukivi sai 35 % äänistä ja sijalle kaksi sijoittunut Graniittinen raunakivi 31 %.
20082_9085.jpg
Kastellin energiatehokkuus huippuluokkaa
Talopakettien energiatodistukset tulivat vuodenvaihteessa pakollisiksi. Keskustelu asumisen energiatehokkuudesta käy vilkkaana ilmastonmuutoksen takia.VTT ja Kastelli-talot Oy käynnistivät vuonna 1997 tutkimuksen*, jossa tutkittiin talon tiiveyttä, lämmöneristystä, rakenteen kosteuskäyttäytymistä ja sisäilman laatua.10 vuoden seurantatutkimus osoittaa, että Kastelli-talo on säilyttänyt erinomaiset tulokset jokaisessa mitatussa kategoriassa.
20149_40938.jpg
Rakentaja: muistathan nämä eristystä tehdessäsi
Rakennuksen toimivuuden kannalta on tärkeää, että muutama perusasia on huolehdittu kuntoon jo alusta alkaen: Riittävä eristys, sopivaksi mitoitettu ilmanvaihto sekä rakenteiden kuivana säilyminen, joilla saadaan rakennukselle pitkä elinkaari. Eristämisen pieniin yksityiskohtiinkin kannattaa paneutua huolella, sillä kylmäsillat ja epätiiviit rakenteet aiheuttavat vedon tunnetta asujalle sekä nostavat energiankulutusta turhaan. Seinärakenteen rakennusfysikaaliset ominaisuudet on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi ilman-/ höyrynsulun sijoittuminen seinärakenteeseen sekä sen tiiviys on tarkkaa. Höyrynsulku tulisikin sijoittaa aina lämmöneristeen lämpimälle puolelle, jotta se toimisi tarkoituksensa mukaisesti ja estäisi eristeen kastumista/kostumista. Lisäksi rakenteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon rakennekosteus ja ulkoa sisälle suuntautuva kosteus sekä kosteuden poispääsy rakenteista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton