Keittiötrendit 2013

Oletko tyytyväinen keittiösi toimintoihin? Onko yleisilme nuhjuinen ja aikansa elänyt? Koliseeko jääkaappi? Nyt oikea aika panostaa omaan viihtyvyyteesi ja uusia keittiö!

Katso keittiöideoita!

Mikä mahtaa olla in?

Valkoisen eri sävyt näyttäytyvät keittiössä kauttalinjan. Harmaa on uusi valkoinen, mutta harmaaseen yhdistellään innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti eri tyylejä, materiaaleja ja värejä. Myös ruskean eri sävyt ja puu ovat hyvin edustettuja tämän hetken väripaletissa.

”Nyt on lupa leikitellä materiaaleilla ja tyyleillä. Persoonallisuus on pop ja eri tyylien yhdisteleminen on enemmän kuin sallittua”, listaa Novart Oy:n tuotepäällikkö ja sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen. Valoillakin on lupa leikitellä. Perinteiset loisteputket tekevät tilaa yhä näyttävämmille ja persoonallisemmille valaistusratkaisuille. ”Muutenkin valo on noussut esiin niin tunnelman luojana kuin funktionaalisena apuvälineenä – pimeässä leikkelee helposti sormeen”, toteaa, Eeva Kokkonen.

Saareke tuli jäädäkseen – joskus sitä pidettiin ohimenevänä hetken hurmostuotteena, mutta aika harvan se enää jättää kylmäksi. Ja koska keittiö on kodin sydän, on saareke loistava ratkaisu seurusteluun ja yhteiseen kokkaukseen.

Saareke tuli jäädäkseen – joskus sitä pidettiin ohimenevänä hetken hurmostuotteena, mutta aika harvan se enää jättää kylmäksi.Saareke tuli jäädäkseen – joskus sitä pidettiin ohimenevänä hetken hurmostuotteena, mutta aika harvan se enää jättää kylmäksi.

Arkeen luksusta

Suomalainen maku on aika minimalistinen. Tähän sopii mainiosti valtatrendinä näkyvä ilmeettömyys ja vedikkeettömyys. Seinäkaapin profiilireuna ja pomppusalvat mahdollistavat hyvinkin ilmeettömän keittiön. Sähköiset oven nostimet ja pöytäkaappien sähköiset laatikon avaajat tuovat sekä käytännöllisyyttä että luksusta keittiön jokapäiväisiin toimintoihin.

Erilaisilla mekanismikaapeilla saadaan hankaliinkin piilonurkkiin runsaasti lisää säilytystilaa. Laatikostoissa olevat hidastimet vetävät laatikostot kiinni äänettömästi. Nykyajan jätelajitteluun on lukuisia sopivia ratkaisuja. Valaistuksen tärkeyttä keittiön ulkonäköön ja toimivuuteen ei myöskään tule unohtaa. Lisäksi nykyaikainen valaistus uusine led-ratkaisuineen säästää myös energiaa.

Erilaisilla mekanismikaapeilla saadaan hankaliinkin piilonurkkiin runsaasti lisää säilytystilaa.Erilaisilla mekanismikaapeilla saadaan hankaliinkin piilonurkkiin runsaasti lisää säilytystilaa.
Nykyajan jätelajitteluun on lukuisia sopivia ratkaisuja.Nykyajan jätelajitteluun on lukuisia sopivia ratkaisuja.

Säästä rahaa vaihtamalla kodinkoneet keittiöremontin yhteydessä

Kodinkoneiden nopea kehittyminen entistä energiatehokkaammiksi säästää vuodessa useita kymmeniä, jopa satoja euroja sähkölaskustasi. Tiesitkö, että joidenkin valmistajien kylmälaitteet kuluttavat tänä päivänä jopa 74 % vähemmän energiaa kuin vastaavat, 15 vuotta sitten valmistetut laitteet? Uusien no-frost pakastimien etuna on, ettei niitä tarvitse sulattaa. Astianpesukoneiden veden ja energian säästö on valmistajasta riippuen jopa puolittunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Siksi myös kodinkoneet kannattaa vaihtaa keittiöremontin yhteydessä.

Induktioliesitaso tuo kokkaukseen uuden ulottuvuuden. Esimerkiksi litra vettä kuumenee kiehumispisteeseen jopa kolme kertaa nopeammin kuin sähköliedellä. Induktioliesi on myös turvallisempi, koska kuumennus kohdistuu suoraan kattilan pohjaan, liesitaso ei mainittavasti lämpene ja siten lika ei pala siihen kiinni kuten muihin liesiin. Induktioliesi ei myöskään lämpene lainkaan, jos keittoastia ei ole liedellä.

Terveellistä höyrykypsennystä voi harrastaa nyt myös kotona. Höyryuuni säilyttää raaka-aineideiden kauniit värit ja vitamiinit lisäksi paistettava ruoka pysyy mehukkaana eikä kuivu, kuten tavallisessa uunissa.

Induktioliesitaso tuo kokkaukseen uuden ulottuvuuden. Esimerkiksi litra vettä kuumenee kiehumispisteeseen jopa kolme kertaa nopeammin kuin sähköliedellä.Induktioliesitaso tuo kokkaukseen uuden ulottuvuuden. Esimerkiksi litra vettä kuumenee kiehumispisteeseen jopa kolme kertaa nopeammin kuin sähköliedellä.

Lupa fiilistellä

Remontti on aina fiilisasia. Se kuohuttaa tunteita ja palkitsee aina tekijänsä. Kukapa omaankaan sydämeensä tahtoisi säröjä – joten kodin sydämen on oltava täydellinen. Voimme ylpeänä todeta, että Keittiömaailmassa on ylivoimainen palvelukonsepti; olemme eittämättä suurin keittiöiden monimerkkimyymälä. Meiltä saat suositut keittiömerkit; A la Carte-, Parma- ja Petra, saman katon alta.

Meiltä löydät ideoita ja inspiraatiota omaan keittiöremonttiisi tai rakenteilla olevan omakotitalon keittiön valintaan. Nimestään huolimatta Keittiömaailma ei ole pelkkä keittiöiden designmyymälä. Meiltä löydät upeat ratkaisut niin kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin kuin säilytykseen.

Meillä on lupa fiilistellä, tutkailla ja hipelöidä. Asiantuntijan apu on aina käden ulottuvilla. Näppituntumalla saat parhaan kosketuksen uusimpiin innovaatioihin ja trendeihin, joten kurvaa lähimpään Keittiömaailmaan ja tutustu laajaan valikoimaan.

Remontti on aina fiilisasia. Se kuohuttaa tunteita ja palkitsee aina tekijänsä. Kukapa omaankaan sydämeensä tahtoisi säröjä – joten kodin sydämen on oltava täydellinen.Remontti on aina fiilisasia. Se kuohuttaa tunteita ja palkitsee aina tekijänsä. Kukapa omaankaan sydämeensä tahtoisi säröjä – joten kodin sydämen on oltava täydellinen.

Olisiko nyt aika toteuttaa keittiöunelmia? Etene näin:

 • TUTUSTU MALLISTOOMME WWW.KEITTIOMAAILMA.FI
  Netissä pääset jo etukäteen tutustumaan mallistoomme ja kokeilemaan suunnitteluohjelmilla, miltä keittiösi voisi näyttää.

 • SOVI SUUNNITTELUKÄYNTI KOTIISI TAI MYYMÄLÄÄMME
  Varaa suunnitteluaika www.keittiomaailma.fi tai soita lähimpään myymälääsi. Kerro toiveesi ja budjettisi. Sinulle piirretään sen pohjalta yksilöllinen suunnitelma. Näet 3D kuvina millainen uudesta keittiöstäsi tulee ja mitä se maksaa. Samalla sovitaan mahdollisesta vanhan keittiön sähkö,- putki- ja purkutyöstä sekä asennuksesta. Keittiösuunnittelijasi on apunasi projektisi kaikissa vaiheissa.

 • TEHDÄÄN KAUPPASOPIMUS
  Kun keittiösuunnitelma on unelmasi mukainen, teemme kauppasopimuksen, sovimme toimitusviikon ja laitamme uuden keittiösi tilaukseen. Unelman toteutus ei ole nyt rahoituksesta kiinni, sillä Keittiömaailmasta saat tarvittaessa myös joustavasti maksuaikaa. Myyjämme laskee juuri sinulle sopivan kuukausierän.

 • KALUSTEIDEN ASENNUS
  Jotta kalusteet ja kodinkoneet toimivat optimaalisesti, kannattaa asennus jättää ammattitaitoisille asentajillemme. Samalla säästät omaa aikaasi ja hermojasi. Tiesitkö, että asennustyöstä voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen?

 • ONNEKSI OLKOON!
  Unelmasi on toteutunut ja pääset nauttimaan perheesi ja ystäviesi kanssa uudesta, ihanasta & toimivasta keittiöstäsi!


Katso keittiöideoita ja varaa samalla maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälääsi!

 
Julkaistu
4.1.2013