Weber Floor -kokonaisratkaisu lattioille

Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että toimitamme kokonaisratkaisuja, emme pelkkiä tuotteita. Haluamme, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet.

Miellyttävä Weber Comfort Lämpölattia

Weber Comfort Lämpölattiassa on kaksi lattialle tärkeää ominaisuutta: lattialämmitys ja askeläänieristys. Järjestelmässä käytetään uritettuja, alumiinipintaisia lämmönluovutuslevyjä, jotka toimivat sekä lämpö- että askeläänieristeenä.

Vesikiertoiset lattialämmitysputket voidaan asentaa kätevästi levyjen uriin, mikä ohuen ja kerralla suoran pintalaatan kanssa vähentää rakennepaksuutta. Alumiinin noin 400 kertaa tasoitetta paremman lämmönjohtavuuden ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti sivusuunnassa, jolloin jalka ei tunne lämpötilaeroja putken kohdalla tai niiden välissä.

Suora, ohut ja kevyt weber.vetonit 4350 dB-Plaano-pumpputasoitteesta tehty pintalaatta reagoi nopeasti lämpötilan vaihteluihin, jolloin tuloksena on erittäin tasainen ja miellyttävä sisälämpötila sekä säästö energialaskussa. Weber Comfort Lämpölattia voidaan päällystää lähes millä vain, esimerkiksi parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla.

Askelääniparannus ∆L’n,w ≥ 27–28 db kaikilla pinnoitteilla alittaa reilusti asetetut askeläänitasovaatimukset. Rakennekorkeus on vain 60 mm.

Weber Comfort LämpölattiaWeber Comfort Lämpölattia

Pintavalmis Weber Design Lattia

Weber Design Lattiassa on pinta valmiina. Kun näet sen, huomaat varmasti, miksi nimeksi on valittu Design Lattia.

Weber Design Lattiaan saa erilaisia luonnosta tuttuja värejä harmaasta vihreään. Ne antavat hyvät mahdollisuudet sisustaa esimerkiksi värien, kuvioiden ja mallien avulla. Lattia voidaan jakaa saumojen avulla, jolloin saadaan aikaan laatoitusta muistuttava vaikutelma. Lattiat parantavat myös ergonomiaa. Niillä on mukava kävellä.

Weber Design LattiaWeber Design Lattia

Kaikki Weber-lattiaratkaisut käyvät korjausrakentamiseen

Kaikkia Weber-lattiaratkaisuja voidaan käyttää myös korjausrakentamisessa. Erityisesti pikatuotteet soveltuvat korjausratkaisuihin, koska asentaminen sujuu nopeasti ja kuivumisajat ovat erittäin lyhyet.

Jos haluat esimerkiksi parantaa askeläänieristävyyttä vanhassa välipohjassa ratkaisulla, joka on vain 25 mm paksu, voit parantaa askeläänieristävyyttä noin 18 desibeliä. Askeläänieristeenä ratkaisussa käytetään weber.floor 4950 askeläänimattoa ja kantavana kerroksena weber.vetonit 4310 Saneeraus Plaanoa vahvistettuna lasikuituverkolla. Myös muut ratkaisut, kuten Comfort Lämpölattia soveltuvat kaikkien vanhojen lattioiden kunnostukseen.

Askeläänet vaimentava Weber dB-lattia

Weber dB -lattia on kattava ääneneristysjärjestelmä, joka vaimentaa erityisen hyvin askelääniä. Se voidaan päällystää lähes millä vain, esimerkiksi parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla.

Eristys pitää talon kaikki huoneet mukavan hiljaisina. Tällöin asumisen laatu nousee. Weber dB -lattia alentaa askelääniä L’n,w 18–28 dB. Se täyttää myös koville pinnoille asetettavat viranomais- ja mukavuusvaatimukset useimmilla alustoilla. Ohuimmillaan dB-lattia on vain 25 mm. Jos etsit ääneneristävää lattiaa, jonka asentaminen sujuu nopeasti kaikkiin asuin- tai toimistorakennuksiin, olet löytänyt sen.

Weber dB-lattiaWeber dB-lattia
 
Julkaistu
1.7.2013