Nyt erittäin edullinen viikonlopputarjous vain Rakentaja.fi -jäsenillemme

Rakentaja.fi on sopinut viimekertaisen kilpailutuksen voittaneen E.ON Suomi Oy:n kanssa vain tämän viikonlopun ajan esillä olevasta sähkötarjouksesta. Tarjoushinnat näet alla. E.ON on energiayritys, joka pyrkii energiantuotantoratkaisuillaan vähentämään ilmaston lämpenemistä aiheuttavia hiilidioksidipäästöjä ja tuotteillaan ja palveluillaan pienentämään asiakkaidensa energiakustannuksia. Suomessa E.ON kuuluu kuuden suurimman sähkönmyyjän joukkoon.
Saatu tarjous on erittäin hyvä ja saakin varauksettoman suosituksemme. E.ON:in tarjoushinnat eri kulutustyypeille ovat seuraavat:

Yleissähkö:
Perusmaksu 2,98 euroa/kk
+ energian hinta 5,90 snt/kWh

Aika- eli yösähkö:
Perusmaksu 3,98 euroa/kk
+ päiväenergia 6,63 snt/kWh
+ yöenergia 5,03 snt/kWh

Kausisähkö:
Perusmaksu 3,98 euroa/kk
+ energian hinta talvipäivä 6,74 snt/kWh
+ energian hinta muu aika 5,53 snt/kWh
Hinnat sisältävät vuoden alusta voimaan tullen arvonlisäverokorotuksen eli 24 %:n arvonlisäveron. Tarjous on esillä vain tämän viikonlopun ajan, joten jos hinnat ovat nykyistä energiamyyjääsi edullisemmat, kuten uskomme, niin kannattaa toimia pian ja tehdä sopimusilmoitus alempana olevan linkin kautta. Sopimuksen jälkeen hinnat ovat kiinteitä aina 31.7.2014 asti, eikä niitä voi siis muuttaa mikään muu kuin yleisen arvonlisäveron muutos tulevasta 24 %:sta.

Yllä olevat tarjoukset ovat voimassa vain jäsenillemme. Rajoituksena pääsulakkeiden koko, joiden on oltava 3x63 A tai pienempi, eli käytännössä rajaa pois suuremmat pienteollisuusyritykset.

Mikäli nykyinen sähkönmyyntisopimuksenne on määräaikainen, on sen päätyttävä viimeistään 30.4.2013. Tuon ajan jälkeen päättyviä sopimuksia ei voida siirtää uuden sopimuksen piiriin.

Miten teen sopimusilmoitukseni?

Sopimusilmoitustasi helpottaa kun otat viereesi ilmoitusta tehdessäsi sekä siirtoyhtiöltä että energiamyyjältä tulleet viimeisimmät sähkölaskusi josta osa tarvittavista tiedoista selviää helpoimmin.

Tarjouksen omalle kohdallesi tuomat säästöt tarkistat helposti alla olevan linkin kautta

www.rakentaja.fi/sahkovahti

Tulokset nähtyäsi voit samalla halutessasi tehdä sopimusilmoituksesi uuteen yhtiöön joka hoitaa puolestasi myös irtisanomisen edellisestä yhtiöstä.
 
Julkaistu
27.12.2012