Kastellin yllätys talokuumeisille

Kastelli toi jouluksi yllätyksen talokuumeisille lanseeraamalla innovatiivisen ja erittäin edullisen omakotitalon, Verson. Ennakkovarauksia Verso-kodeista vastaanotettiin ensimmäisten päivien aikana runsaasti ja kiinnostuneita oli tuhansia 21.12.2012 alkaneessa kampanjassa. 10 nopeinta kaupantekijää sai muuttovalmiin Verso-kodin kampanjahintaan, ja nopeimmat ehtivät kaupantekoon jo ennen joulunpyhiä. Innovatiivisen Verson saa jatkossakin muuttovalmiina huippuedullisesti. Tutustu tarkemmin Versoon!

Katso Verso-video

Verso – fiksuin alku omakotiasumiseen

Kastelli Verso on loistava alku omakotiasumiselle. Se soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille. Verso toimii myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona.

Innovatiiviset ratkaisut

Verson innovatiiviset ratkaisut liittyvät arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Talon mitoitus on optimoitu siten, että rakentaminen on helppoa ja kustannustehokasta eikä hukkaneliöitä synny. Vesipisteet on sijoitettu lähelle toisiaan, jotta putkien pituudet ja asennustyöt on saatu minimiin. Ilmastointiputket on integroitu kattorakenteisiin eristeiden alapuolelle, jotta kalliita putkien eristämistöitä ja höyrynsulun läpivientejä olisi mahdollisimman vähän. Versossa käytetään valmiiksi tehtyjä johtosarjoja, jotta sähköasennus paikan päällä on nopeaa ja edullista.

Modernisti alkuun

Verso-kodissa on kaikki, mitä tarvitset. Versoon ei ole sisällytetty mitään sellaista, mitä et ehkä haluaisi. Verso edustaa modernia eurooppalaista asumistapaa, jossa asiakas itse määrittelee haluaako esimerkiksi saunan vai ei. Verso muuntuu toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Haluatko yhden huoneen lisää, kenties terassin olohuoneen yhteyteen tai molemmat? Verso on myös suunniteltu kasvamaan pituutta ja lisää neliöitä - voit jatkaa Versoasi ja saada siten lisää tilaa huoneisiin. Voit varustaa Versosi myös autokatoksella tai –tallilla. Valintojen teko on helppoa, kun apunasi ovat oivalliset 360-esitykset. Millaisen Verson sinä haluat?

Edullinen ja ekologinen

Innovatiiviset ratkaisut ovat paitsi kustannustehokkaita, ne kuluttavat myös vähemmän rakennusmateriaaleja ja ympäristöä.

Muuttovalmiin Kastelli Verson normaalihinnat ovat uskomattoman edulliset, alkaen 115 420 € (Pohjois-Suomen alueella). Muuttovalmiin Verso-kodin hintaan sisältyy vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä, takkaa ja piippua. Hintaan lisätään toimituskulut.

Katso oman alueesi Verso-hinnat
 
Julkaistu
21.12.2012