• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin yllätys talokuumeisille

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 21.12.2012
201212_33237.jpg

Kastelli toi jouluksi yllätyksen talokuumeisille lanseeraamalla innovatiivisen ja erittäin edullisen omakotitalon, Verson. Ennakkovarauksia Verso-kodeista vastaanotettiin ensimmäisten päivien aikana runsaasti ja kiinnostuneita oli tuhansia 21.12.2012 alkaneessa kampanjassa. 10 nopeinta kaupantekijää sai muuttovalmiin Verso-kodin kampanjahintaan, ja nopeimmat ehtivät kaupantekoon jo ennen joulunpyhiä. Innovatiivisen Verson saa jatkossakin muuttovalmiina huippuedullisesti. Tutustu tarkemmin Versoon!

Katso Verso-video

Verso – fiksuin alku omakotiasumiseen

Kastelli Verso on loistava alku omakotiasumiselle. Se soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille. Verso toimii myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona.

Innovatiiviset ratkaisut

Verson innovatiiviset ratkaisut liittyvät arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Talon mitoitus on optimoitu siten, että rakentaminen on helppoa ja kustannustehokasta eikä hukkaneliöitä synny. Vesipisteet on sijoitettu lähelle toisiaan, jotta putkien pituudet ja asennustyöt on saatu minimiin. Ilmastointiputket on integroitu kattorakenteisiin eristeiden alapuolelle, jotta kalliita putkien eristämistöitä ja höyrynsulun läpivientejä olisi mahdollisimman vähän. Versossa käytetään valmiiksi tehtyjä johtosarjoja, jotta sähköasennus paikan päällä on nopeaa ja edullista.

201212_33239.jpg

Modernisti alkuun

Verso-kodissa on kaikki, mitä tarvitset. Versoon ei ole sisällytetty mitään sellaista, mitä et ehkä haluaisi. Verso edustaa modernia eurooppalaista asumistapaa, jossa asiakas itse määrittelee haluaako esimerkiksi saunan vai ei. Verso muuntuu toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Haluatko yhden huoneen lisää, kenties terassin olohuoneen yhteyteen tai molemmat? Verso on myös suunniteltu kasvamaan pituutta ja lisää neliöitä - voit jatkaa Versoasi ja saada siten lisää tilaa huoneisiin. Voit varustaa Versosi myös autokatoksella tai –tallilla. Valintojen teko on helppoa, kun apunasi ovat oivalliset 360-esitykset. Millaisen Verson sinä haluat?

Edullinen ja ekologinen

Innovatiiviset ratkaisut ovat paitsi kustannustehokkaita, ne kuluttavat myös vähemmän rakennusmateriaaleja ja ympäristöä.

Muuttovalmiin Kastelli Verson normaalihinnat ovat uskomattoman edulliset, alkaen 115 420 € (Pohjois-Suomen alueella). Muuttovalmiin Verso-kodin hintaan sisältyy vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä, takkaa ja piippua. Hintaan lisätään toimituskulut.

Katso oman alueesi Verso-hinnat

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20099_18577.jpg
Kastelli - ViittäVailleValmis
Kastellilta saat aina sopivimman ja järkevimmän toimitusvaihtoehdon riippuen omasta ajankäytöstäsi ja kiinnostuksestasi itse rakentamiseen. Omatoimisten rakentajien "Peruspaketti" ja "Suurpaketti" pitävät edelleen pintansa, mutta yhä useampi rakentaja valitsee "Muuttovalmiin" ohella myös sisustajan "Viittä Vaille Valmis" –toimituksen. Siinä Kastelli rakentaa talon sisustustöitä vaille valmiiksi. Voit itse hankkia sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet oman makusi mukaan ja pääset suoraan mukaviin sisustustöihin.Helppoa, vaivatonta ja turvallista!
20196_58697.jpg
Yhden luukun mallia koskevat lait
Yhden luukun mallia koskevat lait vahvistettiin tänään 19.6. tasavallan presidentin esittelyssä. Uudistuksen tavoitteena on, että tiettyjen ympäristöä koskevien lupamenettelyjen yhteensovittaminen tekee lupa-asioinnista asiakkaalle mahdollisimman sujuvaa.Laki eräiden ympäristöllisten lupamenettelyjen yhteensovittamisesta tekee mahdolliseksi ns. yhden luukun mallin. Luvanhakija asioi eri viranomaisten kanssa yhdellä asiointipisteellä, josta voi hoitaa keskeiset tiettyyn hankkeeseen tarvittavat luvat kerralla. Lisäksi yhteensovittaminen tarkoittaa sitä, että vireillä olevien eri lupahakemusten käsittelyvaiheet tapahtuvat yhtä aikaa. Yhden luukun menettely pohjautuu sähköiseen asiointiin. Hakija toimittaa lupahakemuksen viranomaisille sähköisen asiointijärjestelmän kautta.
20173_48695.jpg
Tiilijulkisivun uskomaton väriskaala
Tiili on pitkäikäinen ja yleisimmistä julkisivumateriaaleista vähiten huoltoa vaativa. Julkisivuvaihtoehtoja punnitessa tulisikin aina laskea, miten usein julkisivua pitää huoltaa ja mitä huoltokerrat tulevat maksamaan. Tärkeää on myös miettiä, miten julkisivu ikääntyy eli miltä eri vaihtoehdot näyttävät käyttövuosien aikana. Tiili vanhenee kauniisti ja kestää siten hyvin aikaa myös ulkonäkönsä puolesta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton