Tulikivi-kiukaat tuovat saunan osaksi sisustusta
- mallistossa älykkäät sähkökiukaat ja tunnelmalliset puukiukaat

Tulikivi-kiukaat tuovat saunan osaksi kodin sisustusta. Tulikivi-kiukaissa on panostettu moderniin muotokieleen, hyviin löylyihin ja puhtaaseen palamiseen. Kiukaiden suuri kivitila varmistaa pehmeät löylyt ja tehokkaan lämmönsiirron kiuasrungosta kiviin. Sauna lämpenee nopeasti, ja löylyistä tulee miellyttävän pehmeät. Siron kokonsa ja selkeälinjaisen muotoilunsa ansiosta kiuas on helppo sijoittaa monenlaisiin löylyhuoneisiin.

Tulikivi-sähkökiukaissa voit ohjata saunatilan lämpötilaa sekä kivitilan lämpötilaa. Kivitilan lämpötilan ohjaaminen pitää kiukaan kivet tasaisen lämpiminä ja antaa jo matalissa saunatilan lämpötiloissa miellyttävän kosteat löylyt.

Tulikiven puukiukaissa suuri lasiluukku avaa esteettömän näkymän tulipesän liekkeihin ja tuo tulen tunnelmallisen valon löylyhuoneeseen.


Tutustu Tulikivi-kiukaat mallistoon

Saunan lämpö rentouttaa ja tuo hyvää oloa. Sisustukseen sopivat Tulikivi-kiukaat tottelevat käskyjä ja sopeutuvat aikatauluihin.  
Saunan lämpö rentouttaa ja tuo hyvää oloa. Sisustukseen sopivat Tulikivi-kiukaat tottelevat käskyjä ja sopeutuvat aikatauluihin.

Tulikiven uudet kiukaat Kuura, Riite ja Huurre

Tulikiven uudet kiukaat Kuura, Riite ja Huurre ovat muotoilultaan graafisia ja niiden pintamateriaali valukivi on kiukaissa ennennäkemätön. Kuura, Riite ja Huurre-kiukaissa on suuri kivitila, joka saa aikaan pehmeät löylyt. Kiukaiden maksimikivimäärä on 60 kiloa. Kiukaiden Tulikivi Touch screen -elektronisen ohjauksen ansiosta kiukaiden ja löylyhuoneen lämpötilan voi säätää asteen tarkkuudella, mikä säästää energiaa. Kiukaan elektroniikka mahdollistaa myös saunan käyttötuntien ja energiankulutuksen seurannan. Kiuas voidaan myös liittää suoraan taloautomaatiojärjestelmään.

Pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan lauteisiin integroinnin sekä monipuolisen sijoittelun löylyhuoneessa. Tulikivi tarjoaa kiukaisiin myös tavallisten kiuaskivien päälle pintakerrokseksi aseteltavia valkoisia Tulikivi deco -kiuaskiviä, joiden halkaisija on 5–10 cm.

Uudet kiukaat on saatavissa valkoisena tai mustana.

C:\Documents and Settings\Susanna\Työpöytä\1

Sähkökiukaan tekniset ominaisuudet vaikuttavat energiankulutukseen

Kiukaan tekniset ominaisuudet vaikuttavat olennaisesti energiankulutukseen. Tulikivi-kiukaiden lähes kaikissa malleissa voit säätää saunatilan lämpötilaa asteen tarkkuudella. Tarkalla lämpötilasäädöllä voit vaikuttaa energian kulutukseen. Vain 15 asteen lämpötilamuutos voi tuoda jopa 30 % kustannussäästön sähkökulutuksessa. Alemmissa lämpötiloissa tehontarve vähenee, ja samalla kuitenkin säätötekniikka pitää kivitilan löylyvalmiina.

Tulikivi-kiukaiden lähes kaikissa malleissa on vakiona kulutuslaskuri ja käyttötuntilaskuri. Syötät vain tehon ja näet tuotteen kumulatiivisen kulutuksen.

Valkoinen Riite-kiuas.Valkoinen Riite-kiuas.

Naava-kiuas, pala suomalaista kallioperää

Tulikiven pyöreässä Naava-kiukaassa yhdistyvät kaunis, nykyaikainen muotoilu, kotimainen vuolukivi ja huippu-tekniikka. Perinteiseen saunomiseen tarkoitettu Naava on valmistettu kauniista, uritetusta vuolukivestä, joka varaa lämmön sisäänsä ja luovuttaa sen miellyttävästi kosteissa, ja tasaisen pehmeissä löylyissä. Kiuas on suunniteltu palvelemaan saunojaa vuodesta toiseen ja kestämään aikaa.

Naava-kiuas on ennen kaikkea huoneistosaunan kiuas, joka voidaan integroida myös lauteisiin.Naava-kiuas on ennen kaikkea huoneistosaunan kiuas, joka voidaan integroida myös lauteisiin.

Nuoska-kiuas, esteetikon älykäs valinta

Tulikiven keraaminen ja graafinen Nuoska sulautuu kodin sisustukseen ja tuo spa-tunnelman lauteille asti. Nuoska on täysin uudenlainen kiuas, myös rakenteeltaan. Nuoska löytää paikkansa monenlaisesta saunasta. Sen voi sijoittaa perinteisen kiukaan tapaan seinustalle tai integroida lauteisiin erillisellä integrointikauluksella.

Viimeistele Nuoska-kiukaasi ilme tavallisten kiuaskivien päälle ladottavilla valkoisilla koristekivillä ja seinälle asennettavalla keraamisella lämpötila-anturilla.Viimeistele Nuoska-kiukaasi ilme tavallisten kiuaskivien päälle ladottavilla valkoisilla koristekivillä ja seinälle asennettavalla keraamisella lämpötila-anturilla.

Rae- kiuas kuin koru

Tulikivi Rae on tyylikäs kiuas, joka viimeistelee saunan ilmeen joko graniittista valmistetulla tumman harmaalla tai marmorista valmistetulla valkoisella verhouksella. Tavallisten kiuaskivien päälle ladottavat Deco White – koristekiuaskivet kruunaavat korumaisen kauniin kiukaan. Liittämällä Rae-kiukaan Tulikivi Touch Screen-ohjauskeskukseen voidaan ohjelmoida sekä lämmitysaika että lämpötila käyttäjälle sopivaksi.

Tulikivi Rae on yksinkertaisen tyylikäs Tulikiven saunaperheessä.Tulikivi Rae on yksinkertaisen tyylikäs Tulikiven saunaperheessä.

Tuisku-kiuas

Helmen harmaassa Tuisku-kiukaassa on uritettu vuolukivipinta, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä. Tuisku-kiuas on valmistettu helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä. Vuolukivi myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti saunomisen jälkeen. Selkeälinjainen Tuisku-kiuas sopii graafista ilmettä arvostavalle sisustajalle, mutta myös perinteisempään saunaan.

Tyylikäs Tuisku-kiuas on valmistettu helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä.Tyylikäs Tuisku-kiuas on valmistettu helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä.

Sähkökiukaiden ohjauskeskukset

Tulikiven sähkökiukaita ohjataan Tulikivi Touch Screen- ja Theben Varia-ohjaimilla. Theben Varia -kiuasohjain on liitettävissä KNX-taloautomaatiojärjestelmään. Jos talossa on jo olemassa KNX-taloautomaatiojärjestelmä, ei kiuas välttämättä tarvitse erillistä ohjainta. Ohjausjärjestelmällä voidaan valvoa ja seurata saunan lämpötiloja, energia- ja käyttötuntimääriä. Tulikivi sähkökiukaita voidaan ohjata myös muilla KNX-yhteensopivilla ohjaimilla.

Puukiukaat tuovat tulisijan tunnelman saunaan

Vuolukivi on myös lyömätön kiuaskivi, josta lähtee jämäkät, mutta leppoisat löylyt. Suuri lasiluukku avaa esteettömän näkymän tulipesän liekkeihin ja tuo tulen tunnelmallisen valon löylyhuoneeseen. Selkeälinjaiset puukiukaat on helppo sijoittaa erilaisiin löylyhuoneisiin.

Tulikiven puukiukaissa on suuret, tunnelmalliset lasiluukut. Kuvassa vasemmalla Hile-kiuas oliviinidiabaasi kiuaskivillä, oikealla Utu-kiuas valkoisilla Deco White -koristekiuaskivillä.Tulikiven puukiukaissa on suuret, tunnelmalliset lasiluukut. Kuvassa vasemmalla Hile-kiuas oliviinidiabaasi kiuaskivillä, oikealla Utu-kiuas valkoisilla Deco White -koristekiuaskivillä.

Valkoiset tai harmaat kiuaskivet

Lohkopintaisten kiuaskivien päällä pintakivinä voidaan käyttää valkoisia ja pyöristettyjä Tulikivi Deco White-koristekiuaskiviä tai sahattuja, klassisen harmaita vuolukivikiuaskiviä. Vuolukiven lämmönvarauskyvyn ansiosta vuolukivikiuaskivillä saadaan erittäin pehmeät ja miellyttävät löylyt. Keraamisten kiuaskivien käyttö Tulikivi-kiukaissa on kielletty.

Kooltaan alle 10 cm kiuaskivet sopivat sähkölämmitteisiin kiukaisiin ja kooltaan yli 10 cm puukiukaisiin. Kiuaskivet ladotaan kiukaaseen väljästi, jotta ilma pääsee liikkumaan niiden välissä. Huolellisella kiviladonnalla lisätään myös kiuasvastusten käyttöikää.


Jätä tarjouspyyntö kiukaasta

Voit jättää yhteydenottopyynnön Tulikivelle kiukaista. Täytä yhteydeottopyyntölomake - niin Tulikiveltä ollaan sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö puukiukaista

Jätä yhteydenottopyyntö sähkökiukaista
 
Julkaistu
28.11.2013