Viikon kysymys: Remontin suunnittelu 80-luvun taloon?

Kysymys:

Olen ostamassa 1980 valmistunutta tiiliverhottua omakotitaloa. Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon tuon ajan taloissa? Sisäseinät ovat lastulevyä. Pitäisikö putket uusia? Lämmitys on kiertoilmalämmitys, vähän hankalan tuntuinen. Onko silloinen ikkunatekniikka vielä ok? Sokkeli on suoraan maata vasten, ei nykyisin käytössä olevaa kosteussuojia, pitäisikö laittaa? Talossa on tiilikatto. Miten aloitamme remontin suunnittelun ja kenen kanssa?
Vastaus:
Putket on varmaan asennettu kaikki vaihdettaviksi. Tuon ajan materiaalit ovat hyviä, joten putkistoja ei mielestäni kannata uusia. Ikkunat o...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
17.12.2012