• Etusivu
  • Rakentaminen

Onni-Pelle viihdyttää messuvieraita

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2013
20072_3388.jpg

Onni-Pelle viihdyttää vieraita koko messujen ajan yleisön joukossa kuljeskellen sekä Muksulassa vieraillen. Messuvieraiden joukossa saattaa kulkea hahmo jos toinenkin - taitaapa Onni-Pellellä olla rooli jos toinenkin hihassaan... Onni-Pellen eläinaiheiset ilmapallot ovat olleet messujen pikkuvieraiden suosiossa useita vuosia ja niitä tehtäneen jälleen.

Ilmaisen Muksulan valvotuissa olosuhteissa on perheen pienempien mukava hengata muiden lasten kanssa, väritellä kuvia, lukea kirjoja tai katsella piirrettyjä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20126_31252.jpg
Aurinkoenergia hyödyntämätön potentiaali
Aurinko energia on liian vähän käytettyäAurinkoenergia on Suomessa vielä varsin hyödyntämätön potentiaali, vaikka sen tuottama energiamäärä on merkittävä myös Euroopan pohjoisosissa. Toisaalta aurinko ei voi olla ainoa lämmönlähde Suomessa, mutta oikein suunniteltuna ja toteutettuna saatava energiamäärä on merkittävä. Auringon lämpöä hyödyntävä lämmitysjärjestelmä kykenee tuottamaan niin sanottua ilmaista energiaa ympäri vuoden ollen erityisen merkittävä noin puolet vuodesta.Tutustu Akvaterm-varaajiin
20106_22048.jpg
Toimivaa ilmanvaihtoa
Puhdas sisäilma parantaa elämänlaatua ja terveyttä. Suomen Terveysilma tarjoaa kaikkiin taloihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai vain koneellinen poisto, oivat ja kohtuuhintaiset ratkaisut tehostaa ilmanvaihtoa ja estää haitallisten epäpuhtauksien pääsy huoneilmaan.Venttiilit Jäsentukusta
200611_2213.jpg
Tuotemapeissa ajantasalla olevaa tietoa
Sisustaja.com-palvelun yhtenä tietopankkina voidaan pitää tuotemappeja, jotka on jaoteltu vasemman reunan valikkoon. Mukana on yleistietoa sekä tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista.Tuotemapit on laadittu seuraavin perustein:Looginen järjestys, joka alkaa yleisesittelystä ja päättyy käytännön esittelyyn, esim. seurantakohteen muodossa. Selkeä, toistuva sisältörakenne, eli kun olet tutustunut yhteen tuotemappiin, osaat käyttää kaikkia tuotemappeja.Informaatio on osittain tuotettua ja osittain linkitettyä, esimerkiksi tuote-esittelyjen osalta. Näin sisältö pysyy hyvin ajantasalla.
20186_53554.jpg
Älylukko monen asuntomessutalon valinta
Porissa kesällä 2018 järjestetyillä Asuntomessuilla esiteltiin lukuisia älykkäitä tapoja, joilla omaa asumistaan voi muuttaa joustavammaksi ja helpommaksi. Karjarannan messualueella koteja turvaa myös Yale Doorman -älylukko, joka mahdollistaa lukituksen hallinnan ilman avainta.
20142_37827.jpg
Passiivitalon energiankulutus aikataulussa
Villa ISOVERin aurinkosähköntuottoa on seurattu heinäkuusta 2013 lähtien. Kohteeseen on asennettu noin 80 m² 130 kWh aurinkosähköpaneeleita, joiden on arvioitu tuottavan vuodessa noin 8,4 MWh energiaa. Tähän asti aurinkosähkön tuotto on pysynyt hyvin linjassa ennusteiden kanssa.
202110_72959.jpg
Näin teet keittiöstä käytännöllisemmän
Käytännöllisen keittiön peruspilareita ovat riittävä työskentely- ja säilytystila, optimaalisesti sijoitetut paikat vesipisteelle, tärkeimmille kodinkoneille, pistorasioille ja valaistukselle sekä oikein valitut materiaalit, jotka on helppo pitää puhtaina. Kun varaat kunnolla aikaa keittiön toiminallisuuden suunnitteluun, säästät aikaa myöhemmin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton