IDO Smart -oivallukset helpottavat arkea

IDO Smart on yhteisnimi niille arkea helpottaville oivalluksille, joita löydät IDOn wc-istuimista, kalusteista ja muista kylpyhuonetuotteista. Sileillä pinnoilla, selkeillä linjoilla ja harkituilla yksityiskohdilla on kaikilla sama tavoite; tehdä arjesta helpompaa!

Lue lisää wc-istuimista

Katso video IDO Smart -oivalluksista!

Uusi, sileämpi lasite

Kaikissa IDO Seven D -wc-istuimissa ja pesualtaissa on vakiona uusi, entistäkin sileämpi lasite, joka helpottaa niiden puhtaanapitoa. Uusi lasite sulaa perinteisiä materiaaleja alemmassa lämpötilassa, jolloin pinnasta tulee todella sileä ja liukas. Uusi pinnoite onkin peräti 30 % sileämpää kuin entinen. Siinä käytetyt ainesosat ovat myös ympäristöystävällisiä, joten IDO Seven D pitää huolta sekä kotisi että yhteisen ympäristömme puhtaudesta.

Lasite jatkuu myös niihin paikkoihin, joihin silmä ei näe, mm wc-istuimissa huuhtelukauluksen alle ja pesualtaissa ylivuotoaukon sisään.
Kaikissa IDO Seven D -wc-istuimissa ja pesualtaissa on vakiona uusi, sileämpi lasite.Kaikissa IDO Seven D -wc-istuimissa ja pesualtaissa on vakiona uusi, sileämpi lasite.

Raikkautta

Kaikissa IDO Seven D -wc:issä on sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin, joka annostelee automaattisesti oikean määrän raikastetta jokaiseen huuhteluveteen ja ylläpitää siten wc:n puhtautta. Wc raikastuu joka huuhtelulla ylhäältä alas asti. Uusi raikastinpuikko on helppo sujauttaa paikalleen, ja luonnollisesti wc toimii myös ilman raikastinta.

Raikastinpuikko asetetaan paikalleen painonapin kannen kautta, joten esimerkiksi pikkulapset eivät pääse siihen käsiksi. Roskiakin syntyy huomattavasti vähemmän kuin kertakäyttöisiä muoviraikastimia käytettäessä.

Osta raikastin Jäsentukusta!

Kaikissa IDO Seven D -wc:issä on sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin.Kaikissa IDO Seven D -wc:issä on sisäänrakennettu Fresh WC -raikastin.
Sileäpintainenkin wc-istuin pitää siivota silloin tällöin. Sileäpintainenkin wc-istuin pitää siivota silloin tällöin.

Helppoutta

Sileäpintainenkin wc-istuin pitää siivota silloin tällöin. IDO Seven D -wc-istuinkannet on todella helppo irrottaa siivouksen ajaksi, sillä niissä on näppärät Quick Release -saranat. Istuinrengas ja kansi irtoavat kevyesti nostamalla, mutta pysyvät silti tukevasti paikallaan silloin kun on tarvis. Istuinkannet laskeutuvat myös pehmeästi kolahtamatta SlowClose-toiminnon ansiosta.

Kun valitset vielä seinä-wc:n ja seinään kiinnitettävät kalusteet, lattia jää vapaaksi ja sen pyyhkiminen käy kuin tanssi.

Hygieenisyyttä

IDO Seven D Sensor hoitaa huuhtelun käsin koskematta - riittää, että kätesi kulkee sensorin yli. Iso huuhtelu hoituu hitaalla liikkeellä (yli 0,5 sekuntia) ja pieni huuhtelu nopealla, alle puolen sekunnin pyyhkäisyllä. Kun haluat siivota wc:n, pidä kättäsi sensorin päällä noin viiden sekunnin ajan. Kun merkkivalo alkaa vilkkua, voit pyyhkiä pinnat huoletta ilman että haaskaat vettä turhiin huuhteluihin.

IDO Seven D Sensor WC pysyy raikkaana silloinkin, kun sitä ei käytetä. Vesilukkokaan ei pääse kuivumaan, sillä wc huuhtelee itsensä kerran 72 tunnissa esimerkiksi lomasi aikana.
DO Seven D Sensor hoitaa huuhtelun käsin koskematta - riittää, että kätesi kulkee sensorin yli.DO Seven D Sensor hoitaa huuhtelun käsin koskematta - riittää, että kätesi kulkee sensorin yli.
IDO Seven D Sensorin paristo kestää ammattikäytössä (80 huuhtelua vuorokaudessa) noin vuoden. Jos paristo kuluu loppuun, huuhtelu toimii perinteisesti painamalla.

IDO Seven D -ammeet

IDO Seven D -ammeet on valmistettu läpivärjätystä saniteettiakryylistä. Se tuntuu miellyttävän lämpimältä, ja vuosien saatossa siihen mahdollisesti tulevat naarmut voi hioa ja kiillottaa näkymättömiin.

IDO Seven D Image -amme esittelee oivalluksen, joka tuo täysin uutta kylpyammeiden maailmaan. Ammeen ylivuotojärjestelmä sijaitsee etureunan päällä, jolloin vesi saa nousta ammeen reunan tasolle asti. Näin kylpysyvyys on huimat 450 mm - ammeeseen mahtuu tavallista enemmän vettä ja elämän iloa!

Katso video IDO Smart -oivalluksista!
IDO Smart on yhteisnimi niille arkea helpottaville oivalluksille, joita löydät IDOn wc-istuimista, kalusteista ja muista kylpyhuonetuotteista.IDO Smart on yhteisnimi niille arkea helpottaville oivalluksille, joita löydät IDOn wc-istuimista, kalusteista ja muista kylpyhuonetuotteista.
 
Julkaistu
3.4.2013