Keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin

Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti.

Keskusimuri helpottaa siivousta huomattavasti. Tyytyväiset käyttäjät ovat ylivoimainen todistus keskusimurin etujen paikkansapitävyydestä. Yhä useampi valitseekin Kotimaisen Puzer keskuspölynimurin kotiinsa.
 

Tyttö nojaa sohvaan_1600x900

Miksi keskusimurin hankinta kannattaa?

Keskuspölynimuri on hiljainen, sillä keskusyksikkö on perässä vedettävää imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.

Keskuspölynimurilla imuroitaessa poistoilma johdetaan yleensä talosta tai huoneistosta ulos. Näin imurin poistoilman hajuhaitat ja hienojakoisinkaan pöly eivät päädy takaisin huonetilaan kuten perässä vedettävällä imurilla. Siivoustulos on huomattavasti perässä vedettävää imuria tarkempi jolloin siivouksesta on pitempiaikainen ilo.

Nykyaikaisen kodin vakiovaruste

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 30 vuoden ajan. Hyvien kokemusten myötä keskuspölynimuria voidaan pitää ilmalämpöpumpun tai koneellisen ilmanvaihdon kaltaisena uuden omakotitalon vakiovarusteena. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa laajimman malliston: perinteisen pölysäiliöllisen Oiva-mallin, uudenlaista designia ja viimeisintä teknologiaa edustavan pölypussillisen Aino-mallin ja niiden lisäksi: Eevan ja Easyn, jotka ovat myös pölypussillisia imureita.

Ilmainen suunnittelupalvelu!

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää!

Keskuspölynimurit Rakentaja.fi verkkokaupasta
Aino_ja_Eeva_Puzer_1920x1080

Jälkiasennus hoituu helposti jokaiseen taloon

Puzer-keskuspölynimurit ovat helposti asennettavissa myös vanhempaan taloon tai asuntoon. Asennus 1-tasoiseen puurunkoiseen taloon on lähes yhtä helppoa kuin uuteenkin rakennukseen. Puzerin kehittämä Ø42 mm putkisto sopii useimpien seinärakenteiden väliin ilman että seinärakenteita tarvitsee purkaa.

Puzer Eeva ja Easy-mallit ovat erityisen soveltuvia jälkiasennuksiin kompaktin kokonsa takia. Lisäksi ne ovat varustettuja pölypussilla, joten ne voidaan hyvin asentaa asuintilojen puolelle; kodinhoitohuoneeseen, siivouskomeroon tai jopa wc-tilaan tai vaatehuoneeseen.

Keskuspölynimurin tuoma ilmanpuhtauden laatu korostuu matalaenergiataloissa, joissa perinteinen tuuletus ikkunan kautta on usein rajoitettua. Keskuspölynimuri on suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Keskuspölynimurin edut

  • Tehokkaampi imurointitulos perinteisiin imureihin verrattuna
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypatrikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde

siivousta

Hyödynnä ilmainen suunnittelupalvelu!
Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
21.4.2016