Vapaa-ajan asuntoon asennettiin tulisija lämmitysvalmiiksi alle kolmessa tunnissa!

Luvialle rakennettavan vapaa-ajan asunnon tulisijaksi valittiin Tulikiven valmistakkamallistosta Kaltio takkauuni (nyt jo valikoimasta poistunut malli). Tulikiven valmistakkaratkaisuun päädyttiin, sillä nopea asennus sekä tulisijan käyttö rakennusaikaisessa lämmityksessä houkutteli rakentajaa - talvi kun oli jo ovella asennuksen aikaan.

Lisätietoa Tulikivi-takoista

Nopea asennus säästää aikaa ja kustannuksia

Tulikiven kehittämä valmistakka mullistaa takan hankinnan, asennuksen ja käyttöönoton. Valmistakkaratkaisun ansiosta takan asennus on ennätyksellisen nopeaa ja vaivatonta – tulisija ja hormi tehdään valmiiksi tehtaalla, toimitetaan kerralla ja asennetaan toimituspäivänä. Asiakkaan ei siis tarvitse järjestellä kivien sisäänkantoa, eikä muita normaalin takka-asennuksen valmistelevia toimenpiteitä. Uusi takka on lämmitysvalmis jopa kahdessa tunnissa. Tulitikut käteen -palvelu säästää aikaa entisestään ja vapauttaa asiakkaan vaivannäöltä.

Valmistakkaratkaisussa kaakeli-, rapattupintainen tai vuolukivinen takka tulee kerralla valmiiksi. Ei tarvitse odottaa tasoitteiden tai kaakeliasennuksen kuivumista. Kaikki asennukseen liittyvät lisätyöt jäävät pois, esim. tulisijan osien sisäänkanto, piipun osien kanto sisälle, ullakolle ja katolle.

Tulisija on valmiiksi käyttökuiva ja asennus on hallittu. Asennuspaikalla ei tarvitse välttämättä olla vettä saatavilla ja asennusolosuhteet eivät ole lämpötilariippuvaisia. Tulisijan käyttöönottolämmitykset voi tehdä heti asennuksen jälkeen. Takan ollessa tehdasoloissa kuivattu, ei perinteistä sisäänajolämmitystä tarvita.

Katso valmistakan asennus


Kokonaisuus kerralla kuntoon

Valmistakkaratkaisu sisältää saumattomasti yhteensopivat tulisijan, piipun ja kaikki lisätarvikkeet. Ammattilaiset asentavat hormin ja takan asianmukaisesti toimituksen yhteydessä – erillisiä asennuskäyntejä ei tarvita, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Kokonaisuutta toimitettaessa piippu sekä takka ovat käyttövalmiita. Piippu voidaan heti kytkeä tulisijaan ja takka voidaan ottaa näin käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmitykseen. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan.

Takka tulitikut käteen -palveluna

Tulisija kuuluu erottamattomana osana kodin lämmitysjärjestelmään. Sen hankinta on helpointa yhdessä tulisija- ja hormiammattilaisen kanssa. Näin tulisijasta tulee toimiva kokonaisuus kodin muiden rakenteiden ja sisustuksen kanssa.

Kattavimmillaan valmistakka toimitetaan Tulitikut käteen -palveluna, joka vapauttaa takanomistajan vaivannäöltä asennusvaiheessa. Toimitukseen sisältyy asennustyö kokonaisuudessaan suojauksista perustuksiin, pellityksiin ja listoituksiin. Asiakkaan ei tarvitse osallistua materiaalien kantamiseen, ja palveluun sisältyy myös loppusiivous. Valmistakan asennusaika on lyhyt, jopa vain kaksi tuntia, jonka jälkeen takkaa pääsee heti lämmittämään. Tarkka toimitussisältö sovitaan asiakkaan kanssa hänen toiveidensa mukaisesti.
 

Tulikiven valmistakkamallistosta jokaiseen kotiin sopiva tulisija

Valmistakka voidaan asentaa niin uuteen kotiin kuin remonttikohteeseen. Se sopii myös taloihin, joissa on tuulettuva alapohja. Suurin osa Tulikiven keraamisista takkamalleista voidaan toimittaa valmistakkana. Myös vuolukivitakoissa on useita malleja, jotka ovat saatavina valmistakkoina. Voit tiedustella sinulle sopivaa mallia Tulikiven myyjiltä.

Lähimmän Tulikivi-jälleenmyyjän löydät tästä linkistä!

Jätä yhteydenottopyyntö lähimmälle Tulikivi-edustajalle

Valmisuunipaketin toimitussisältö

  • Tulikivi-uuni valinnan mukaan ala- tai päältäliitoksena
  • Savupelti, nouhousluukku
  • Sytytyspelti päältäliitosversiossa
  • Valmishormin slammaus
  • Piipun pellityssarjat ja piippuhattu
  • Läpiviennit eristys- ja tiivistystarvikkeineen
  • Tilapäiset turvatelineet katolle
  • Kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet asennettuina
  • Rahdit

 

Olen kiinnostunut tulisijoista:

Jätä yhteydenottopyyntö vuolukivitulisijoista

Jätä yhteydenottopyyntö keraamisista tulisijoista


 
Julkaistu
22.5.2017