Sähkölaitteiden turvallisempaan käyttöön - ajasta vaikka kahvisi

Ajastin toimii yksinkertaisesti ja sitä käytetään esimerkiksi lisäämään kahvinkeittimen käytön turvallisuutta. Kahvinkeitin voidaan käynnistää painamalla ajastimen painiketta. Kahvinkeitin sammuu automaattisesti asetetun ajan jäkeen, jos keitintä ei ole muistettu sammuttaa.

Sähkölaitteiden turvallisempaan käyttöön
Jussi- ja Impressivo-asennuskalusteiden tuotevalikoima täydentyy ajastimella. Ajastimessa on merkkivalo joka ilmaisee toiminnan. Automaattinen poiskytkentäaika asetetaan asennuksen yhteydessä.

Ajastin on saatavilla keskiölevyllisenä ja peitelevy ei sisälly pakkaukseen.

Tekniset tiedot:
• 230 V / 50 Hz / IP21
• 10 A res./2300 W, 2-nap. kytkentä
• 2 AX-kuormat
• Ruuviliittimet, max. 2,5 mm²
• Käyttölämpötila: 0 — +40°C
• Kiinteät aika-asetukset: 15 min, 30 min, 1 h, 2 h, 4 h,
8 h
• Vaihdettavat merkintäliuskat

Lue lisää ABB Asennustuotteista

LED-säädin Jussi- ja Impressivo- asennus­kalustesarjoihin

Jussi- ja Impressivo-asennuskalusteet täydentyvät myös RL- ja RLC-tyyppisillä säätimillä, jotka on kehitetty yhteistyössä Philipsin kanssa. Säätimiä on saatavis­sa kahta eri tyyppiä, kiertonupilla ja painikesääti­mellä.

Kiertonuppisäädin on 2-johdinsäädin R- ja L-kuormille ilman N-johdinta. Painikesäädin on 3-johdin-yleissäädin R-, L- ja C-kuormille. Sivuohjaus on mahdollista erillisillä painikkeilla. Säätimien tehoalue on 2–100 VA.
Asennuskalusteet ovat saatavilla sekä Jussi- että Impressivo-sarjoihin. Impressivon värivaihtoehdot ovat valkoinen, alumiini, antrasiitti ja teräs.

Hyödyt
+ Säätimiä kahta eri tyyppiä.
+ Sivuohjaus on mahdollinen erillisellä painikkeella.

ABB-Welcome turvaa kotitalon

ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat sekä rakennettaviin pientaloihin että saneerauskohteisiin. Puhelimen videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus.

Pientalopaketti (tyyppi 83021/1-500) sisältää videoulkoyksikön, valkoisen sisäyksikön 7-tuuman kosketusnäytöllä sekä keskusyksikön sähkökeskukseen.

Laite on helppo asentaa, sillä kaikki tarvittavat osat ovat yhdessä paketissa. Ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan Impressivo-kalustesarjan kanssa.

 
Julkaistu
3.12.2012