Keittiöremontti ideasta asennukseen

Oletko miettinyt, miten suosittu paikka keittiö on kodissasi? Eikö vain, että aamuisin askeleesi vievät ensimmäisenä keittiöön? Päivän mittaan keittiön pöydän ääressä ratkotaan elämää suurempia tilanteita yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Ja illalla keittiön kautta nukkumaan. Lähes 365 päivää vuodessa. Siksi keittiöön kannattaa panostaa, tehdä siitä juuri oman maun mukainen, vastaamaan täydellisesti unelmakotia ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan.

Hyödynnä ammattitaitoinen suunnittelupalvelu

A la Carte -keittiöasiantuntija on apunasi keittiöprojektisi kaikissa vaiheissa ensimmäisestä ideasta toimitukseen ja asentamiseen. Häneltä saat tietoa makusi mukaisista vaihtoehdoista. Hän on sisustusammattilainen, joka kalustetuntemuksen lisäksi osaa neuvoa myäs kylmän ja kuuman tekniikan, vesipisteiden, altaiden sekä tasojen valinnassa ja sijoittelussa.

A la Carte -keittiö on makusi mukainen myös hinnaltaan

Kun haluat elämäsi keittiön, ajattele ensin sydämellä, sitten vasta budjettia. Kun sinulla on mielikuva unelmiesi keittiöstä ja tiedät, minkä suuruisella panostuksella sen haluaisit, ota yhteys A la Carte -asiantuntijaan. Hintaan vaikuttavat monet tekijät: materiaalit, varusteutaso, kodinkoneet ja erikoisratkaisut. A la Carten keitiösuunnittelija auttaa sinua rakentamaan ratkaisun, joka on makusi mukainen ja budjettiisi sopiva.

Sovi tapaaminen

Yhteistyö A la Carte -asiantuntijan kanssa alkaa tapaamisella - mielellään siinä keittiössä tai tilassa, jonka haluat uudistaa. Hän tarkistaa ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden sekä sähkö- ja vesijohtojen sijainnin ja tekee tarvittavat mittaukset.

Kuvat keittiöstäsi

Winner-suunnitteluohjelman avulla voit seurata suunnitelmien kehittymistä tietokoneen ruudulla jo heti ensi tapaamisella - kotonasi tai myymälässämme. Näet rakenteiden ja värityksen eri vaihtoehdot, ja kun olet tyytyväinen suunnitelmaan, makusi mukaisen keittiön toteuttaminen voi alkaa.

Novart-aktiiviraha auttaa toteuttamaan kaikki yhdellä kertaa

Saat kirjallisen tarjouksen, josta näet kokonaiskustannukset. Jos makusi mukaisen maailman toteuttaminen tuntuu olevan kiinni vain käteisestä, Novart-aktiiviraha on turvallinen tapa toteuttaa unelmat yhdellä kertaa. Muistaa kannattaa myös kotitalousvähennys.

Toimitus silloin, kun on sovittu

Kun tilauksesi on tehty, ryhdymme valmistamaan ja kokoamaan keittiökalusteesi. TOimitusaika on normaalisti 4-6 viikkoa. Saat kalusteet kotiisi valmiiksi koottuna ja hyvin suojattuina.

Asennus tai koko remontti

Kun haluat uuden upean A la Carte -keittiösi paikoilleen ammattimiesten asentamana, voit jättää sen koulutettujen asentajiemme huoleksi. Tai kok remonti ja sinä voit keskittyä omiin töihisi.

A la Carte -takuu

Saat A la Carte -kalusteille viiden vuoden toimivuustakuun. Noudatamme niin tuotevastuulakuia kuin monia kansainvälisiä ja kotimaisia standardeja, jotka määrittelevät tiukat laatuvaatimukset.

ISO 14001 -ympäristöstandardi

A la Carte -keittiöissä on otettu huomioon ISO 14001 - ympäristöstandardin vaatimukset. Tuotantomenetelmien, materiaalien ja pakkausten valinnoissa on pyritty minimoimaan tuotteiden koko elinkaaren ympäristövaikutukset.
 
Julkaistu
13.11.2012