Stala Combo -pesualtaan asennus

Uuden Combo allasperheen muotoilussa yhdistyvät moderni ulkonäkö ja käytän-nöllisyys. Pienempi kulmasäde raikastaa tyylikkäästi altaan ilmeen. Altaan sivujen suorat muodot ja pieni kulmasäde tuovat altaaseen usein kaivattavaa lisätilaa isompienkin keittiövälineiden pesemiseen. Altaiden pieni kulmasäde takaa myös erinomaisen puhdistettavuuden tinkimättä tyylistä. Altaan vakiovarusteisiin kuuluva pyöreä Design-pohjasihti sekä suorakaiteen muotoinen ylivuoto viimeistelevät altaan tyylipuhtaan ilmeen.

Lue lisää pesualtaista

Combo-altaissa on laadukas ja viimeistelty MONOreuna. Allas yhdistyy liki saumattomasti työtasoon.Combo-altaissa on laadukas ja viimeistelty MONOreuna. Allas yhdistyy liki saumattomasti työtasoon.
Combo-altaissa on laadukas ja viimeistelty MONOreuna. Allas yhdistyy liki saumattomasti työtasoon. Monoreunalla varustetun altaan voi asentaa kaikkiin asennustapoihin: työtason päälle, huullos-asennukseen sekä alta-asennukseen.

Lisävarusteina on saatavana altaan päälle täydellisesti yhteensopiva silikonireunoilla varustettu valutusastia sekä apuallas. Altaan päälle sopiva lämpökäsitellystä koivusta valmistettu leikkuulauta tuo tarpeellista lasku- ja työskentelytilaa keittiöön.

Tutustu uutuusmallin Combo CS-50 asennukseen

Combo CS-50, jossa on MONOreuna. Altaan syvyys 180 mm. Allas voidaan asentaa tasoon upotukseen, huullos- ja alta- asennuksena uuden MONOreunan ansiosta. Tässä kohteessa allas upotettiin tasoon. Stala Combo CS-50 on käytännöllinen, tilava ja ajaton allas. Siinä sujuu huolettomasti ruoan valmistaminen, isojenkin astioiden huuhtelu ja pesu.

Allas on MONOreunalla varustettu.Allas on MONOreunalla varustettu.
Sivukuva tasoon upotuksesta.Sivukuva tasoon upotuksesta.
 
Julkaistu
7.11.2012