Kontio Aurinkometsässä sisäpintatyöt käynnissä

Aurinkometsän sisustustyöt etenevät vauhdilla. Seinien pintakäsittelyt ovat lähes valmiit ja parhaillaan laatoitetaan lattioita. Seuraavaksi asennetaan kiintokalusteet ja takka sekä tapetoidaan makuuhuoneiden seinät. Aurinkometsä tulee valmistumaan suunnitellussa aikataulussa marraskuun lopulla.

Lue lisää seurantakohteen etenemisestä

Seinien pintakäsittelyt ovat lähes valmiit ja parhaillaan laatoitetaan lattioita.

Seinien pintakäsittelyt ovat lähes valmiit ja parhaillaan laatoitetaan lattioita.
Aurinkometsän kosteiden tilojen vesieristykset ja seinälaatoitukset ovat myöskin jo valmiina. Kohde on edennyt hyvin aikataulussaan ja se onkin muuttovalmis ennen joulua.
Kontio on pitkään tutkinut, kehittänyt ja valmistanut energiatehokkaita hirsirakennuksia. Tutkimustyön tuloksena voidaan tarjota taloihin ja ympärivuotisiin vapaa-ajan asuntoihin useita energiatehokkaita nykyiset määräykset täyttäviä vaihtoehtoja.

Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta

Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta, kun tavoitteena on lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Hirsitalon olemus sekä sisäilmaan terveellisesti vaikuttava puun luonnollinen hengittävyys kuuluvat olennaisesti Kontion hirsitalon asumismukavuuteen.

Kontio-hirsitalo, yksi-, puolitoista- tai kaksikerroksisena, rinteeseen tai paritalona sekä kokonaisuuteen arkkitehtuurisesti yhteensopivat piha- ja lisärakennukset löydät Kontion hirsitalomallistosta.

Huippuekologiseen ja moderniin Kontio Aurinkometsän -rakennuskohteeseen voi käydä tutustumassa silloin, kun rakennustyöt eivät ole käynnissä.
Kosteiden tilojen vesieristykset ja seinälaatoitukset ovat jo valmiina.
Kosteiden tilojen vesieristykset ja seinälaatoitukset ovat jo valmiina.
 
Julkaistu
1.11.2012