• Etusivu
  • Varusteet

Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 11.07.2018
20187_53934.jpg

Keskuspölynimurista on tullut yhä useamman kodin vakiovaruste. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on myös hiljainen, sillä keskusyksikkö on perinteistä imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.

Puhtaampi sisäilma

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyvyyteen ja esimerkiksi unen laatuun. Keskuspölynimurin vaikutus sisäilman laatuun on merkittävä, sillä tutkitusti paraskaan perinteinen pölynimuri ei pysty kunnolla puhdistamaan kodin ilmaa. Perässä vedettävän imurin poistopuhallus nostattaa hienojakoisinta ja allergikoille kaikkein haitallisinta pölyä ilmaan, josta se seuraavien tuntien aikana laskeutuu uudelleen lattiapinnoille ja huonekaluille.

Keskuspölynimureissa ilma johdetaan rakennuksesta ulos tai ohjataan tehokkaan suodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita. Sisäilma on siivouksen jälkeen puhtaan raikas.

Keskuspölynimuri myös rivi- ja kerrostalossa asuville

Kotimainen Puzer Easy² on uudentyyppinen keskuspölynimuri. Se voidaan asentaa helposti kerros- ja rivitaloasuntoon, mökille tai toimistoon. Imurin poistoilma ohjautuu HEPA 12 –allergiasuodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoilmanputkea tarvita.

Kompakti keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle tai siivouskomeroon. Laite kiinnitetään seinälle neljällä ruuvilla ja kytketään pistorasiaan, jonka jälkeen imuri on heti käyttövalmis.

20193_57043.jpg

Suositeltava valinta allergiakoteihin

Pestävä HEPA 12 –allergiasuodatin kerää n.99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka, kuten siitepölyn ja eläinallergeenit. Kiinteästi asennettu imuri rajaa imurin poistoilman paikalliseksi, joten imuri ei nosta pölyä ilmaan muualla huoneistossa kuten tavanomaisessa imuroinnissa. Siivoustulos on siten erinomainen.

Easy² keskuspölynimurissa imurin ilmavirta tiivistää pölyn pussiin, johon tyypillisesti mahtuu n. kolminkertainen määrä pölyä verrattuna perinteiseen säiliökoneeseen. Tämän ansiosta pussin käyttöikä on huomattavan pitkä, n. 6-12 kk. Pölypussillinen keskuspölynimuri ei vaadi huoltoa tai puhdistamista ja sen imuteho säilyy muuttumattomana kunnes pussi on aivan täynnä.

Info

Info

Mallit jokaiseen kotiin

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 30 vuoden ajan. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa laajimman malliston:

  • Puzer Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa, jonka teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin.
  • Puzer Eeva² on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri sekä pieniin että keskisuuriin koteihin.
  • Puzer Easy² on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Poistoilma ohjautuu allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita.
  • Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri, joka on markkinoiden helpoin keskuspölynimuri asentaa.

Asennuksen osalta on hyvä huomioida, että Aino, Eeva

2

ja Oiva ovat keskuspölynimurimalleja, joissa poistoilma johdetaan ulos. Easy

2

puolestaan on mahdollista asentaa esimerkiksi siivouskomeroon.

20189_54799.jpg

Autamme sinua keskuspölynimurin valinnassa!

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuriratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

KP-Tekno Oy
Varusteet
sisätilat
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20195_57705.jpg
Imuri, joka poistaa myös allergisoivan mikropölyn
Kodin siivous ei aina käy ihan käden käänteessä, etenkin jos asunnossa on enemmän neliöitä, useampi asukas tai lemmikkieläimiä. Tällöin hyvä imuri nousee keskeiseen asemaan taistelussa pölyä ja roskia vastaan. Laadukas imuri vaikuttaa oleellisesti siivouksen miellyttävyyteen sekä lopputulokseen.
Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
201811_55376.jpg
Millainen keskuspölynimuri sinulle soveltuu?
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
42_P_152962_1.jpg
Keskuspölynimurin asennus uuteen omakotitaloon - katso video
Katso video Allaway-keskuspölynimurin, imurasian ja pölypussin asennuksesta. Asennuskohde on yksilöllinen omakotitalo, jonka suunnittelussa asukas on ollut alusta alkaen mukana. Perheen edellisessäkin kodissa oli Allavay-keskuspölynimuri, johon oltiin oltu tyytyväisiä, joten Allaway oli luonnollinen valinta uutta kotia rakentaessa.Yksiköksi valikoitui moderni Z45i, joka asennetaan videolla pölypussisarjan kanssa. Z45i on hyvä ratkaisu älytoimintojensa takia; imurin toimintoja ja pölypussin täyttöastetta voi seurata helposti Allaway-sovelluksen kautta. Optima-imurasia on nopea asentaa ja huomaamaton lisä valonkatkaisijoiden vierellä.
20166_46909.jpg
Puhdas sisäilma, helppo hengittää
Sisäilman puhtauden parantaminen ja terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa, kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Hengitetyllä ilmalla on siis kiistatta suuri vaikutus terveyteen. Ihminen viettää ajastaan noin 90% sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää myöskään minkälaista ilmaa imuri jättää jälkeensä sisätiloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton