Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta

Keskuspölynimurista on tullut yhä useamman kodin vakiovaruste. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on myös hiljainen, sillä keskusyksikkö on perinteistä imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.

Keskuspölynimuri_Puzer_1920x1080

Puhtaampi sisäilma

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyvyyteen ja esimerkiksi unen laatuun. Keskuspölynimurin vaikutus sisäilman laatuun on merkittävä, sillä tutkitusti paraskaan perinteinen pölynimuri ei pysty kunnolla puhdistamaan kodin ilmaa. Perässä vedettävän imurin poistopuhallus nostattaa hienojakoisinta ja allergikoille kaikkein haitallisinta pölyä ilmaan, josta se seuraavien tuntien aikana laskeutuu uudelleen lattiapinnoille ja huonekaluille.

Keskuspölynimureissa ilma johdetaan rakennuksesta ulos tai ohjataan tehokkaan suodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita. Sisäilma on siivouksen jälkeen puhtaan raikas.

Keskuspölynimuri myös rivi- ja kerrostalossa asuville

Kotimainen Puzer Easy² on uudentyyppinen keskuspölynimuri. Se voidaan asentaa helposti kerros- ja rivitaloasuntoon, mökille tai toimistoon. Imurin poistoilma ohjautuu HEPA 12 –allergiasuodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoilmanputkea tarvita.

Kompakti keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle tai siivouskomeroon. Laite kiinnitetään seinälle neljällä ruuvilla ja kytketään pistorasiaan, jonka jälkeen imuri on heti käyttövalmis.
Easy RGB

Suositeltava valinta allergiakoteihin

Pestävä HEPA 12 –allergiasuodatin kerää n.99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka, kuten siitepölyn ja eläinallergeenit. Kiinteästi asennettu imuri rajaa imurin poistoilman paikalliseksi, joten imuri ei nosta pölyä ilmaan muualla huoneistossa kuten tavanomaisessa imuroinnissa. Siivoustulos on siten erinomainen.

Easy² keskuspölynimurissa imurin ilmavirta tiivistää pölyn pussiin, johon tyypillisesti mahtuu n. kolminkertainen määrä pölyä verrattuna perinteiseen säiliökoneeseen. Tämän ansiosta pussin käyttöikä on huomattavan pitkä, n. 6-12 kk. Pölypussillinen keskuspölynimuri ei vaadi huoltoa tai puhdistamista ja sen imuteho säilyy muuttumattomana kunnes pussi on aivan täynnä.

Mallit jokaiseen kotiin

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 30 vuoden ajan. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa laajimman malliston:

  • Puzer Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa, jonka teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin.
  • Puzer Eeva² on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri sekä pieniin että keskisuuriin koteihin.
  • Puzer Easy² on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Poistoilma ohjautuu allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita.
  • Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri, joka on markkinoiden helpoin keskuspölynimuri asentaa.
Asennuksen osalta on hyvä huomioida, että Aino, Eeva2 ja Oiva ovat keskuspölynimurimalleja, joissa poistoilma johdetaan ulos. Easy2 puolestaan on mahdollista asentaa esimerkiksi siivouskomeroon.

Autamme sinua keskuspölynimurin valinnassa!

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuriratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

 
Julkaistu
23.3.2017