Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta
- Hanki nyt keskuspölynimuri edullisesti!

Nykyaikaisen kodin asumismukavuus perustuu arkea helpottaviin kodinkoneisiin. Kun käytössä on toimivat ja helppokäyttöiset laitteet hoituvat arjen askareet nopeasti ja vähällä vaivalla. Keskuspölynimurilla teet siivouksesta entistä tehokkaampaa.

Katso tarjouspaketit Jäsentukusta!

Omakotitalon vakiovaruste

Keskuspölynimureita on käytetty Suomessa jo 30 vuoden ajan. Hyvien kokemusten myötä keskuspölynimuria voidaan pitää ilmalämpöpumpun tai koneellisen ilmanvaihdon kaltaisena uuden omakotitalon vakiovarusteena. Keskuspölynimurijärjestelmä lisää talon arvoa.

Keskuspölynimurin käyttömukavuus, erittäin hiljainen äänitaso ja saavutettava imurointitulos sekä mikropölyn poisto ovat ylivertaisia perässä vedettäviin imureihin verrattuna.

Poistaako nykyinen imurisi kaiken pölyn?

Roskan, hiekan ja näkyvän pölyn lisäksi kodeissamme on silmin näkymätöntä pölyä sekä pölypunkkeja. Keskuspölynimurissa pölypunkit ja pienhiukkaset johdetaan poistoilman mukana ulos, ja vain näkyvä pöly jää pölypussiin tai filtteriin. Koti on raikkaan puhdas jokaisen imurointikerran jälkeen. Keskuspölynimuri on suositeltava valinta myös allergiakoteihin.

Katso video keskuspölynimurin pölykapasiteetistaJälkiasennus hoituu helposti jokaiseen taloon

Puzer-keskuspölynimurin, (halkaisijaltaan 42 mm), imuputki on helppo sovittaa jälkiasennuksena väliseiniin. Putket vedetään yleensä yläpohjan kautta valittuihin kohtiin. Imurasioita tarvitaan 1-2, harvoin yli 4 kpl. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa muutama tunti, ja asennuksen aikana talossa voi asua ongelmitta.

MARRASKUUSSA EDULLINEN TARJOUS KESKUSPÖLYNIMUREISTA!

All in one -valmiit paketit on suunniteltu helppoon jälkiasennukseen huoneistoalaltaan 200 m2 ja 150 m2 taloihin. Tarjous sisältää edullisen keskuspölynimuripaketin (Puzer Eeva tai Oiva sis. tarvittavat osat) sekä lisäksi vuoden pölypussit ja ilmaisen kotiinkuljetuksen. Kampanja-aika on marraskuun loppuun asti. Toimitusaika vuoden loppuun.

Puzer Eeva

Puzer Eeva on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri. Muotoilultaan tyylikäs ja kooltaan pieni Eeva sopii sekä pieniin että keskisuuriin koteihin. Eeva on erinomainen valinta myös rivitaloon, sillä Eevan voi asentaa pieneen tilaan tai komeroon. Muotoilun ja hiljaisen käyntiäänen ansiosta imuri voidaan asentaa myös suoraan huoneen seinälle.

Eeva on markkinoiden ensimmäinen pölypussillinen keskuspölynimuri. Pölypussin riittävyys on 6 –12 kuukautta ja sen vaihto on vaivatonta sekä siistiä.

Puzer Oiva

Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri. Pienestä koostaan huolimatta imurissa on suuri 20 litran pölysäiliö, joka tyhjennetään normaalikäytössä 3-6 kertaa vuodessa. Moottorin tehosuodatin uusitaan 1,5 vuoden välein. Pölysäiliössä on imurasia imuletkulle, joka säästää usein yhden pölyputken ja imurasian asennuksen.

Asennussuositus omakotitalon tekniseen tilaan, varastoon tai rakennuksen kiinteänä osana olevaan autotalliin


Katso tarjouspaketit Jäsentukusta!

Suomalainen laatutuote kestää

Puzer myöntää kaikille keskusyksiöille, Ainolle, Oivalle, Eevalle ja Easylle, viiden vuoden täyden takuun. Siivousvälineillä ja muilla varusteilla on vuoden takuu. Tyypillinen kestoikä keskusyksiköille on noin 10 vuotta. Puzer-imureihin on saatavissa kattavasti varaosia vielä pitkän käyttöajan jälkeenkin.

Ilmainen suunnittelupalvelu

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö!

Miksi keskuspölynimuri?

  • Tehokkaampi imukyky perinteisiin imureihin verrattuna
  • Puhdistaa myös kaikkein pienimmätkin pölypatrikkelit
  • Hiljainen käyntiääni takaa käyttömukavuuden
  • Erittäin vähäinen huoltotarve
  • Helppo asennettavuus ja nopea käyttöönotto
  • Edullinen hinta-laatu suhde

 
Julkaistu
5.11.2012