Compact P MLP hyödyntää maalämpöä

Uutta: Compact P MLP korvasi mallistossa olleen Compact Geon vuoden 2012 alkupuolella. Uusi laite on sertifioitu passiivitalokäyttöön, yhtenä vain kolmesta ratkaisusta, jolle se on myönnetty tähän mennessä. Passiivitalosertifikaatti on todiste siitä, että voit luottaa laitteeseen sataprosenttisesti, kun haet kokonaisratkaisua passiivitalosi lämmitys- ja ilmastointitarpeisiin.

Compact P MLP on järkevä kokonaisratkaisu uusiin matalaenergia- tai passiivitaloihin, joihin normaalit maalämpöpumput ovat liian tehokkaita. Compact P MLP hyödyntää kahden energiatehokkaan lämpöpumpputekniikan parhaat puolet yhdessä kompaktissa paketissa.

Jätä yhteydenottopyyntö Nilan-edustajalle

Matalaenergia- ja passiivitalojen järkiratkaisu

Modernien matalaenergia- ja passiivitalojen ulkovaipat on rakennettu niin tiiviiksi, että talojen lämmitystehon tarve on huippupakkasillakin pieni. Tällöin Compact P MLP, sisäänrakennetulla maalämpöpumpulla, hoitaa koko talon lämmityksen paremmalla hyötysuhteella ja pienemmällä energiankulutuksella, kuin tavallinen maalämpöpumppu.

Maalämpöpumppujen nyrkkisääntö on se, että mitä suuremmat lämmitystarpeet asunnossa on sitä suuremmat ovat maalämpöpumpun tuomat säästöt. Matalaenergia- ja passiivitaloissa lämmistystarpeet ovat niin pieniä, että normaalit maalämpöpumput ovat yleensä liian tehokkaita. Mutta MLP:n käyttötarkoitukseen suunniteltu maalämpöpumppu yhdistettynä kaksinkertaiseen poistoilman lämmöntalteenottoon on ainutlaatuinen ratkaisu, joka sopii erinomaisesti passiivi- ja matalaenergiataloihin sellaisenaan.

Maalämpöpumppu ja poistoilmalämpöpumppu samassa paketissa

Compact P MLP sisältää sisäänrakennetun maalämpöpumpun ja lisäksi siinä on kaksinkertainen poistoilman lämmöntalteenotto. Näiden avulla maksimoit "ilmaisen" energian hyödyntämisen ja saat matalat energiakustannukset.

Compact P MLP tuo säästöjä jo asennuskustannuksissa, sillä se ei tarvitse myöskään niin syvää porakaivoa ja pitkää maapiiriä, kuin normaali maalämpöpumppu.

Compact P MLP on ehdottomasti sitä parempi ratkaisu, mitä energiapihimpi talosi tulee olemaan, mutta muissakin tapauksissa se yleensä on riittävä vaihtoehto, etenkin jos käytössäsi on esimerkiksi varaava takka.

Compact P MLP on energiapihin kodin sydän

MLP hoitaa kodissasi kaikki samat, kuin muutkin Compact P -tuotesarjan laitteet: se lämmittää käyttöveden energiatehokkaasti ja hoitaa ilmastoinnin tehokkaalla suodatuksella. Se hoitaa yhdessä kompaktissa paketissa kaiken, mitä kotisi tarvitsee. Et siis tarvitse erillisiä laitteita jokaista käyttötarkoitusta varten. Muista tämä silloin, kun suoritat hintavertailuja. Lisäksi keväisin allerginenkin viihtyy paremmin, kun siitepölyt eivät pääse ilmastoinnin kautta sisätiloihin.

Compact P MLP - maalämpö + 2-kertainen poistoilman lämmöntalteenotto

Valitse Nilan Compact P MLP, kun haluat sertifioidun kokonaisratkaisun matalaenergia- tai passiivitaloon. MLP hoitaa asunnon ja käyttöveden lämmittämisen energiatehokkaasti sekä maalämpöä että poistoilman lämpöä hyödyntäen.

Compact P MLP on varustettu sisäänrakennetulla inverter-maalämpöpumpulla. Compact P MLP on erinomainen ratkaisu erityisesti passiivitaloihin, joihin normaalit maalämpöratkaisut ovat liian tehokkaita. Sen avulla saat kodistasi lähes omavaraisen uusiutuvasta energiasta. Compact P on myös yksi vasta kolmesta ratkaisusta, jolla on passiivitalosertifikaatti.

Compact P MLP on ympäristöystävällinen valinta ihmisille, jotka haluavat käyttää uusiutuvia energialähteitä ja samalla hyötyä huomattavasti alhaisemmista lämmityskustannuksista sekä puhtaammasta ja terveellisemmästä sisäilmasta.

Järjestelmä on varustettu maalämpöpumpulla, jonka avulla maaperästä saadaan kerättyä erinomaisella hyötysuhteella energiaa. Maalämpöä käytetään käyttöveden ja koko asunnon lämmitykseen. Asunnon lämmitys vaatii vesikiertoisen lämmönjaon (patterit, lattialämmitys).

Compact P MLP voi alentaa lämmityskustannuksia jopa 50 %. Jokaista kW:a kohden, jonka maalämpöpumppu käyttää, saat jopa 4 kertaa enemmän energiaa lämpönä takaisin.

Jätä yhteydenottopyyntö Nilan-edustajalle
 
Julkaistu
29.10.2012