Kermansaven uudet puristekivillä päällystetyt takkauunit

Kermansaven tulisijamallistosta löytyy nyt puristekivillä päällystetyt takkauunit Silmu ja Kaarna. Kaarnassa on käytetty uutta suurta, 600x300 mm kokoista, kokonaan luonnon materiaaleista valmistettua kivilaattaa. Silmu-takkauuni puolestaan on tehty yhtenäisistä kivilaatoista, joihin on leikattu luukkuja varten aukot. Näin ollen Silmussa on saumat vain takkauunin kulmissa.

Silmu- ja Kaarna-takkauunien värivaihtoehdot ovat suklaanruskea, pellavanvalkea ja hiilenharmaa.

Tutustu Kermansavi-uuneihin

Silmu-takka suklaan värisenä. Silmu-takkauuni on tehty yhtenäisistä kivilaatoista, joihin on leikattu luukkuja varten aukot.Silmu-takka suklaan värisenä. Silmu-takkauuni on tehty yhtenäisistä kivilaatoista, joihin on leikattu luukkuja varten aukot.

Kaarna-takkauunissa on haudutusuuni

Kiireettömään ruoanlaittoon soveltuvassa Kaarna-takkauunissa on haudutusuuni, jonka sisäpuolen korkeapolttoinen Kermansaven kaakelipinnoite takaa helpon puhtaana pitämisen ja valoisan ilmeen. Haudutusuuni on aina käyttövalmis, kun takkaa lämmitetään.

Kaarna-takka haudutusuunilla suklaan värisenä.

Kaarna-takka haudutusuunilla suklaan värisenä.

Silmu- ja Kaarna-takkauunien värivaihtoehdot

HiilenharmaaHiilenharmaa
PellavanvalkeaPellavanvalkea
SuklaanruskeaSuklaanruskea

Kermansavi-uunit

Tulikiven varaavaan Kermansavi-uuniin voit valita pintamateriaalin, uunisi värin, korkeuden, kaakeloinnin yksityiskohdat sekä takka- ja tuhkaluukut makusi mukaan ja yhdistellä niistä haluamasi kokonaisuuden.

Tulikivi valmistaa tulisijasi käsityönä huolellisesti viimeistellen, valitset sitten pintamateriaaliksi kaakelin, antiikkirappauksen tai hiertopinnan. Saat varmasti juuri omaan kotiisi sointuvan, lämpöä tasaisesti luovuttavan tulisijan.

Puun kulutus pysyy pienenä ja palamisen hyötysuhde korkeana.

Karmansavi-uunien runko tehdään ainutlaatuisista Celsius-elementeistä. Varaavassa Kermansaven uunissa puu palaa korkeassa lämpötilassa tehokkaasti. Tällöin puun kulutus pysyy pienenä ja toisaalta palamisen hyötysuhde korkeana.

Kermansavi-uunissa on kaksoisrunkorakenne, jossa sisärungon tilavuuspaino on korkeampi kuin ulkorungon. Tämä parantaa ja tasaa kaakeliuunin lämmönluovutusominaisuuksia. Samalla estetään liian nopea lämmönjohtuvuus uunin ulkopintaan.

Kermansaven uunien erinomaisen runkorakenteen ansiosta poskikanavien nuohous voidaan tehdä tuhkatilan kautta. Näin kaunista kaakelipintaa ei tarvitse rikkoa erillisillä nuohousluukuilla. Runkorakenne mahdollistaa myös erilaisten luukkuvaihtoehtojen käyttämisen uuneissa.

Kaksoisrunkorakenne parantaa ja tasaa kaakeliuunin lämmönluovutusominaisuuksia.Kaksoisrunkorakenne parantaa ja tasaa kaakeliuunin lämmönluovutusominaisuuksia.

Erinomainen lämmönvaihtelukestävyys

Hyvä palolämpötila ja hyötysuhde asettavat runkomateriaalin lämmönkestävyydelle tiettyjä vaatimuksia. Keramiikkamurske kestää erinomaisesti nopeat ja suuret lämmönvaihtelut. Materiaalin lämmönvaihtelukestävyyttä kuvaava pirstolukuarvo on peräti 25, kun Ympäristöministeriön minimivaatimus on 8. Kaikki Kermansaven uunit omaavat hyvän lämpökapasiteettiominaisuuden ja luovuttavat lämpöä pitkään ja tasaisesti
  • Jokaisessa Kermansaven uunissa voi nähdä aidon, perinteisen kädenjäljen. Kaakelit, koristeet ja muut lisävarusteet syntyvät käsityönä.
  • Kermansaven kaakeliuuneissa on kaksirunkorakenne. Se tekee uuneista kestäviä, tehokkaita ja miellyttäviä käyttää.
  • Uunien runko koostuu keraamisista, hyvin varaavista Celsiuselementeistä. Siksi Kermansaven uuneissa puu palaa korkeassa lämpötilassa erittäin hyvin. Samalla puuta kuluu vähemmän, ja palamisen hyötysuhde pysyy korkeana.
  • Kaksirunkorakenteen ansiosta ja ns. kuorellisena tulisijana Kermansavi-uunien pintalämpötila pysyy myös miellyttävänä ja turvallisen alhaisena.
  • Malliston muunneltavuus on lähes rajaton.
  • Tulipesään kuuluu vakiovarusteena grilliritilä.
  • Kaikille Kermansavi- uuneille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus

Jätä yhteydenottopyyntö Tulikiven edustajalle

Voit jättää Rakentaja.fi-palvelun kautta yhteydenottopyynnön lähimmälle Tulikiven edustajalle. Täytä alla oleva lomake, niin Tulikiven asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä
 
Julkaistu
15.2.2013