Tulikiven näyttävät uutuudet kuuluvat
Hiisi-tuoteperheeseen

Tulikiven Hiisi-tulisijat varaavat pienestä koostaan huolimatta tehokkaasti lämpöä, joka siirtyy huonetilaan miellyttävänä säteilylämpönä. Hiisi on vähäpäästöinen hybriditakka, jonka tulipesässä voidaan polttaa sekä pellettejä että puuta.

Valkoiseksi pinnoitettu vuolukiviuuni

Tulikivi on tuonut markkinoille valkoisen pinnoitteen Hiisi-vuolukiviuuneihin, sillä sisustustrendien muuttuessa valkeille takoille on kysyntää. Uuni on luonnon materiaalia vuolukiveä, ja sen pinnalla on Tulikiven valkoinen pinnoite.

Tulikivi kehittää syksyn aikana palvelukonseptiaan siten, että myös vanhoja vuolukiviuuneja voidaan pinnoittaa valkoiseksi. Myös muita värejä ja uusia pinnoitettuja tuotteita on luvassa.

Tutustu Tulkiven tulisijoihin

Hiisi-tulija on edelleen täyttä luonnon materiaalia, vuolukiveä, mutta sen pinnalla on Tulikiven valkoinen pinnoite.Hiisi-tulija on edelleen täyttä luonnon materiaalia, vuolukiveä, mutta sen pinnalla on Tulikiven valkoinen pinnoite.

Uusi Aalto-tulisija

Aalto-takan pintamateriaali on nimeltään Tulikivi Figure, joka on tulenkestävän valumassan ja vuolukiven yhdistelmä. Tulikivi Figure vapauttaa muotoilun mahdollistaen erilaiset pintastruktuurit.

Aaltomainen pintastuktuuri antaa Aalto-takalle ainutlaatuisen ilmeen, jota voi korostaa esimerkiksi valaisimilla. Aalto on saatavana valkeana ja harmaana. Jatkossa valikoimaa täydennetään, sillä Tulikivi Figure materiaalina mahdollistaa useat värivaihtoehdot.

Uusi Aalto-tulisija kuuluu Tulikiven suosittuun Hiisi-tuoteperheeseen. Toimitukset alkavat
vuoden 2013 alussa.

Aalto-tulisija tummanharmaana.Aalto-tulisija tummanharmaana.
Aalto-tulisija valkoisena.Aalto-tulisija valkoisena.

Hiisi-tulisijat ovat selkeälinjaisia

Modernin selkeälinjaisissa takoissa ei ole lainkaan niiden visuaalista ilmettä rikkovia näkyviä ilmanottoaukkoja eikä tuhka- ja nuohousluukkuja. Palamisilma otetaan uudiskohteissa suoraan takan alta ja saneerauskohteissa korvausilmasäleikön kautta huonetilasta.

Tuhkahuolto tapahtuu tulipesäluukun kautta ja nuohousluukut on kätketty takan päällyskannen reunimmaisten kivien alle. Seesteisen ilmeen viimeistelee takan pinnan kanssa samaan tasoon asennettu luukku.

Hiisi-takoissa on vakiovarusteena suuri kaksoislasilla varustettu luukku, joka auttaa tasaamaan lämmön siirtymistä huonetilaan. Kahva on integroitu osaksi luukun alareunaa upottamalla se tyylikkäästi luukun pinnan tasoon. Luukussa on helppokäyttöinen ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto, ja luukun lasin rasterointi kehystää kevyesti näkymää tulipesään.
 
Julkaistu
15.10.2012