Väliovella on väliä - sisusta kotisi sisäovilla!

Korkealaatuiset, näyttävät JELD-WEN-ovet tarjoavat viimeisteltyjä ja yksilöllisiä ratkaisuja kotiisi. Laajasta valikoimasta löydät juuri sinun kotiisi ja makuusi sopivat vaihtoehdot: perinteiset, modernit, rohkeat – mitä sitten haluatkin.

Ovi on erittäin näkyvä sisustuselementti. Kun valitset ovia kotiisi, onkin tärkeää, että ne sopivat sisustukseen. Kotimaassa valmistetut ovet tunnistat Avainlippu-merkistä.

Lue lisää sisä- ja kylpyhuoneenovista
Stable Pattern - kuvioitu massiivilaakaovi.Stable Pattern - kuvioitu massiivilaakaovi.

Avaa ovi mahdollisuuksiin

Ovi ei ole enää vain levy, jolla peitetään seinässä oleva aukko. Ovi on näyttävä ja näkyvä osa kotiasi, joten valitse sisustustyyliisi sopivat sisäovet. Ovet kertovat muun sisustuksen ohella omistajansa tyylistä ja mieltymyksistä. Lisäksi ovien tulee vastata kunkin tilan teknisiä vaatimuksia.

JELD-WEN-sisäovivalikoimaan kuuluu muun muassa erilaiset perinteiset mäntyovet, kevytpeiliovet, massiivipeiliovet, laakaovet sekä Trend-ovet. Yksi Trend-ovien erikoisuuksista on liitutauluovi.

Style-peiliovet ovat kevyitä ja käytännöllisiä ovia suomalaiseen kotiin. Kuvan ovi Style 42 levikkeellä.Style-peiliovet ovat kevyitä ja käytännöllisiä ovia suomalaiseen kotiin. Kuvan ovi Style 42 levikkeellä.
Voit valita 1- ja 2-peiliseen Trend-oveen liitutaulun tai peililasin toiselle puolelle ovea.Voit valita 1- ja 2-peiliseen Trend-oveen liitutaulun tai peililasin toiselle puolelle ovea.

Tyylikästä ilmettä saunaan ja kylpyhuoneeseen

Sauna edustaa suomalaisia perinteitä, rauhallisuutta ja läheistä luontosuhdetta. Laadukas oviratkaisu sitoo saunan sisustuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi, jota voi elävöittää tunnelmallisella valaistuksella. Lasinen saunanovi on tyylikäs ja lisäksi lasi kestää erinomaisesti vettä, kosteutta ja lämpötilanvaihtelu.

Kun olet ostamassa saunanovea, sinulla tulee olla tiedossa oikeat mitat, kun menet jälleenmyyjäsi luo. Mittaa oviaukon leveys ja korkeus, niin saat oikean koon. Varmuuden vuoksi on hyvä ottaa mitat useammasta kohdasta.

Lasiovilla voi sisustaa kodin 
kaikki tilat. Erityisen hyvin 
lasi sopii kosteisiin tiloihin. 
Oikeanlainen materiaali 
oikeassa paikassa varmistaa oven toimivuuden ja 
pitkäikäisyyden.Lasiovilla voi sisustaa kodin kaikki tilat. Erityisen hyvin lasi sopii kosteisiin tiloihin. Oikeanlainen materiaali oikeassa paikassa varmistaa oven toimivuuden ja pitkäikäisyyden.

Pihistäjä vai panostaja sisustusasioissa?

Clever-valikoiman ovet ovat pihistäjän valinta. Valikoima tarjoaa edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusovet suomalaiseen kotiin.

ADVANCE-valikoiman ovet ovat panostajan valinta. Valikoiman korkealaatuiset ja näyttävät oviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan tarpeisiin. Ovia saa useissa eri väreissä ja erilaisilla erikoisominaisuuksilla.
_
JELD-WEN Suomi Oy
PL 300 (Jyväskyläntie 288)
17201 Vääksy
Puh. 0201 100 200
Fax 0201 100 301
www.jeld-wen.fi
 
Julkaistu
17.4.2014