Uponor KOTI on valittu seitsemän kiinnostavimman rakennusalan uutuuden joukkoon

Uponorin verkkopalvelukonsepti Uponor KOTI on valittu seitsemän kiinnostavimman rakennusalan uutuuden joukkoon vuonna 2012. Valinnat julkistettiin FinnBuild 2012 -messuilla.
Highlights on kolmatta kertaa FinnBuild-messujen yhteydessä järjestettävä erikoisnäyttely, joka esittelee mielenkiintoisimmat messuilla nähtävät tuotteet, järjestelmät, menetelmät tai palvelut. Tänä vuonna ehdotuksia jätettiin yhteensä 59. Mukana Highlights-näyttelyssä on sekä täysin uusia tuotteita että sellaisia, joissa on kekseliäästi kehitetty jo olemassa olevaa tuotetta paremmaksi.
Näyttelyn tuomaristo kiinnitti valinnoissaan erityisesti huomiota ehdotuksen loppukäyttäjälle, yksilölle tai yhteiskunnalle koituviin käytännön etuihin ja hyötyihin. - Ehdotuksia saapui hyvä määrä ja niiden taso oli korkea. On hienoa nähdä, että innovointi kiinnostaa alaa. Mukana oli niin monta hyvää uutuutta, että Highlights-tunnuksia päätettiin tällä kertaa jakaa seitsemän, mikä on yksi enemmän kuin alun perin oli suunniteltu, kertoo tuomariston puheenjohtaja Laura Apilo VTT:ltä.
Tuomaristoon kuuluivat VTT Expert Services Oy:n toimitusjohtaja Laura Apilo, LVI-talotekniikkateollisuus ry:n toimitusjohtaja Ilkka Salo, Rakennusteollisuus ry:n johtaja Jukka Pekkanen ja työ- ja elinkeinoministeriön toimialajohtaja Mika Lautanala sekä raadin sihteerinä Suomen Messujen ohjelmakoordinaattori Anna Kero.

Oman erikoisosastonsa lisäksi Highlights-palkitut uutuudet ovat esillä omilla osastoillaan, jotka on merkitty Highlights-tunnuksin. Lisäksi Highlightseihin voi tutustua tapahtuman nettisivuilla osoitteessa www.finnbuild.fi.
Uponor KOTI (Uponor Suomi Oy, osasto 6c55) Uponor KOTI on uusi verkkopalvelu omakotirakentajille ja Uponorin kumppaneille, josta rakentaja voi kätevästi hankkia LVI-ratkaisut. Palvelu toimii myös LVI-urakoitsijoiden ja jälleenmyyjien työkaluna.

Raadin arvio: Palvelu tarjoaa asiakkaalle helpon "yhden luukun palvelun", jolla helpotetaan kokonaisuuden kannalta parhaan asiantuntemuksen ja toteutuksen saamista myös pientalohankkeisiin.
 
Julkaistu
11.10.2012