Supra Plus - Huoletonta asumista talvipakkasilla

Uponor Supra Plus on itsesäätyvällä sulanapitokaapelilla varustettu eristetty vesijohto. Supra Plus on eristetty ja lämmitetty vesijohto kohteisiin, joissa se on alttiina jäätymiselle. Se on hyvä valinta haja-asutusalueilla sijaitseviin omakotitaloihin, maatiloille sekä mökeille.

Jäsentukun tarjouskampanjan avulla voit nyt laittaa jäätymisvaaran alla olevat vesijohdot kuntoon. Tarjoukset voimassa 27.5. asti ja toimitusaikaa aina heinäkuun loppuun.

Uponor Supra Plus on eristetty vesijohto, jonka pitää sulana itsesäätyvä lämpökaapeli. Putkissa useita eri kokovaihtoehtoja. Sitä voidaan käyttää myös väliaikaisissa kohteissa, kuten rakennustyömaalla talvisin.

Jätä nyt tarjouspyyntö kätevän laskurin avulla, joka kertoo samalla kaikki tarvittavat osat (mm. ohjausyksikön). Laskuri näyttää normaalin myyntihinnan, mutta tarjouspyynnön jättämällä saat muutaman päivän sisällä tarjouksen valitsemistasi tuotteista sähköpostiisi. Suurin kytkentäpituus on 150 m.

Tästä pääset Laskuriin...
Uponor Supra Plus on monikäyttöinen, eristetty vesijohto, jonka pitää
sulana itsesäätyvä lämpökaapeli.
Supra Plus toimitetaan täysin asennusvalmiina, maksimissaan 150
m:n putkikelana. Itsesäätyvän lämpökaapelin kytkentätapa mahdollistaa
Supra Plus -putken katkaisun haluttuun määrämittaan.Uponor Supra Plus on monikäyttöinen, eristetty vesijohto, jonka pitää sulana itsesäätyvä lämpökaapeli. Supra Plus toimitetaan täysin asennusvalmiina, maksimissaan 150 m:n putkikelana. Itsesäätyvän lämpökaapelin kytkentätapa mahdollistaa Supra Plus -putken katkaisun haluttuun määrämittaan.
Supran edut:

  • Syviä kaivantoja ei tarvita, voidaan asentaa jopa maanpinnalle
  • Matalat kaivannot eivät vahingoita pihapiiriä
  • Vesilähde vapaasti valittavissa - kaivo, kunnallinen vesijohto, järvi
  • Pakkaskesto tuotteesta riippuen jopa yli -50 astetta

Helppo ja sujuva asennus

Vesijohto on helppo asentaa, sillä syviä kaivantoja ei tarvita. Tarvittaessa sen voi vetää vaikka hangelle. Lämpökaapelin ja ohjausyksikön kytkentä sähköverkkoon onnistuu alan ammattilaiselta helposti.

Uponor Supra -putkien virtausputken valinta tapahtuu normaalien muoviputkien mitoitustietojen mukaan. Supra Plus -putken itsesäätyvän kaapelin suurin sallittu sähkösyötön kytkentäpituus yhdestä pisteestä on 150 metriä. Yli sadan metrin linjoilla voidaan käyttää useampia sähkösyöttöpisteitä.

Olosuhteiden salliessa suositeltava vähimmäispeittosyvyys on 20 cm. Liikennöintialueella putkiston peittosyvyyden tulee olla vähintään 1 metri. Tarpeen vaatiessa Supra putket voidaan asentaa vaikka maan tai hangen päälle.

Asennettaessa putki vapaasti maan pinnalle on huolehdittava riittävästä mekaanisesta suojauksesta ja siitä, ettei putki joudu vasten teräviä kiviä tai kantoja. Putkisiltaan tai -hyllylle asennettaessa putki on tuettava kannattimin tapauskohtaisesti.

Lisää tietoa Uponor Supra Plus -putkesta


Supra Plus -putken voi jättää myös maanpinnalle.Supra Plus -putken voi jättää myös maanpinnalle.
 
Julkaistu
10.10.2012