Viikon kysymys: Julkisivun puhdistus?

Kysymys:

Asun 10 vuotta vanhassa paritalossa ja julkisivu on likaantunut aika pahasti. Ja etenkin valkoiset räystäslaudat ovat tummuneet reilummin ja niitä tuskin täysin puhtaaksi saakaan. Mitä pesuainetta olisi syytä käyttää, onko huoltopesu ok? Riittääkö, että lisää ainetta painepesurin pesuainesäiliöön ja ruiskuttaa sillä? Harjaamiselta tuskin välttyy painepesuriakaan käytettäessä? Räystäslautoja puhdistettaessa vettä voi päästä raoista sisään rakenteeseen, täytyykö räystäslaudat pestä ilman paineellista vettä?
Vastaus:
Julkisivuun kertyy levää ja sen voi harjata pois tavallisella vesipesulla. Kun laudassa on tummentumia, voi pesuaineena käyttä...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
15.10.2012