Viikon kysymys: Vuoto peltikatossa?

Kysymys:

Talossamme on profiilipetikatto, joka on laitettu nauloilla kiinni. Se on noin 17 vuotta vanha. Katosta on muutama naula lähtenyt irti ja luultavasti katto tiputtaa vettä jonkin verran muutamasta kohdasta. Voiko laittaa niiden naulojen kohdalle, jotka ovat nousseet ylös, kattopeltiruuvit? Saman katon maalipinta on hilseillyt irti isolta osalta. Mistä tietää, onko tuo pinta ollut maalia vai jotain muovipinniotetta?
Vastaus:
Ylös nousseet ja tiivisteettömät naulat kannattaa vaihtaa tiivisteellisiin ruuveihin. Kannattaa harkita kaikkien naulojen korvaamista r...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
8.10.2012