Fastlock - Päästä sisään vain valonsäteet

Valokate kuistille, terassille, autokatokseen, pihavarastoon, liikerakentamiseen…

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Se on jokaista yksityiskohtaa myöten laatutyötä: helposti asennettava, putkisaumojen ansiosta taatusti tiivis ja ulkonäöltään elegantti.

Fastlock Uni kiinnitetään ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Uniikin kiinnitysratkaisun ansiosta levyyn ei tule lainkaan vuotokohtia aiheuttavia läpireikiä. Saumat ovat tiiviit ja ylösnostetut, joten lika ei livahda niihin pesimään. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys voidaan tehdä katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle.

Vasemmalla metallikiinnike puuruoteisiin, oikealla matellikiinnike metalli- ja puuruoteisiin.Vasemmalla metallikiinnike puuruoteisiin, oikealla matellikiinnike metalli- ja puuruoteisiin.

Taipuu myös kaareviksi katoiksi

Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate. Se taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin, joten sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin. Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Sen pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Fastlock Uni -valokatteella on kymmenen vuoden takuu.

Artikkeliin upotettu TV-esitys ei ole enää käytettävissä

Katetta on saatavana varastoväreinä kirkkaana, valkoisena tai pronssinväriseksi sävytettynä. Kirkkaalla valokatteella on suuri valonläpäisykyky ja valkoinen puolestaan antaa pehmeän miellyttävän valon. (Poistettu tekstipätkä sävytetyistä valokatteista & pituuksista) Useiden värimahdollisuuksien ja monipuolisuutensa ansiosta Fastlock Uni soveltuu lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme. Rajana on vain mielikuvitus!

Näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta, lumelta ja jään muodostumiselta. Ovi ja kynnys säilyvät siistin näköisenä pidempään! Kirkas valokate päästää valon läpi eikä pimennä sisäänkäyntiä. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei helposti keräänny katoksen päälle.

Fastlock Canopy -katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, Fastlock Uni -valokatepalat sekä tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate. Valokatelevyt on leikattu valmiiksi katokseen sopiviksi paloiksi. Kevyt katos on helppo asentaa paikalleen!

  • Suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta
  • Täydellinen paketti – helppo asentaa
  • Valmiiksi suunniteltu ja mitoitettu kokonaisuus
  • Viimeistelty, tyylikäs ulkonäkö
  • Katemateriaalilla kymmenen vuoden takuu


Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
28.4.2014