Öljyalan Keskusliiton verkkosivut ovat uudistuneet

Öljyalan Keskusliiton verkkosivut avattiin uusittuina 14. syyskuuta. Suurin muutos on sivujen tekniikan uudistuminen vastaamaan entistä paremmin tämän päivän vaatimuksia. Samalla sivujen tietosisältöjä on päivitetty ja osin lisätty. Sivujen osoite on entinen www.oil.fi.
Energiatulevaisuus on monimuotoinen, mutta öljy- ja öljypohjaiset tuotteet pyörittävät vielä pitkään yhteiskunnan rattaita. Öljyalan Keskusliiton uusien sivujen teemana onkin Kehittyvä öljy – mukana jokaisen arjessa.

Käytetyimpiä osioita Öljyalan Keskusliiton sivuilla ovat tilastot. Ajankohtaista-osiosta löytyvät muun muassa mediatiedotteet ja kuukausittaisen uutiskirjeen artikkelit. Ympäristö-kohtaan on koottu asiaa muun muassa energiatehokkuudesta, biopolttoaineista ja muista öljyalan ympäristötyöhön liittyvistä aiheista.

Sivujen englanninkielinen puoli sisältää samat tilastot kuin suomenkielinen sivusto. Sen lisäksi englanninkielisellä sivustolla on lyhyesti tietoa esimerkiksi Suomessa myytävistä polttoaineista lähinnä tänne tulevien turistien tarpeita ajatellen.
 
Päivitetty
1.10.2012