Viikon kysymys: Kattovillat homeessa, onko myyjällä vastuuta?

Kysymys:

Mökin keittiöremontin yhteydessä avasimme muutaman paneelin verran keittiön sisäkattoa. Paneelin alta paljastui muovi ja sen jälkeen villat jotka olivat ihan mustanharmaat ja haju oli omituinen. Mökkiä ostaessamme oli papereissakin maininta piipun sauman vuotamisesta, joka oli korjattu myyjän toimesta. Jos hometta on enemmänkin, niin onko myyjä vielä vastuussa asiasta? Voimmeko vaatia korvauksia tulevasta kattoremontista? Mökkikaupat on tehty kaksi vuotta sitten.
Vastaus:
Kutsu paikalle hyvä rakennusalan asiantuntija. Hän osaa analysoida kokonaisongelma tarkemmin. Jos virhe on hänen mielestään m...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Aiheeseen Huvilat liittyviä kysymyksiä

Ilmanvaihto mökille?

Hirren vaihtaminen

Yläkerran eristäminen

Kysy niin vastaamme -palvelu

Palstalla voit esittää rakentamisaiheisia kysymyksiä, joihin alan ammattilaiset vastaavat. Voit myös lukea jo esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti yhden arkivuorokauden kuluessa.

Lue kysymyksiä ja vastauksia tai esitä uusi kysymys

Keskustelupalsta

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Julkaistu
1.10.2012