Onko teilläkin radonvaara?

Tervetuloa radonjärjestelmän asennusnäytöksiin Tiilikankaalle!

Ajankohta: Perjantaina 21.9.2012 klo 14:00 - 18:00
Osoite: Toukolantie 6

Ajankohta: Lauantaina 22.9.2012 klo 10:00-14:00
Osoite: Viertolantie 4


Paikanpäällä voit kysyä ammattilaisilta radonista.(klikkaamalla kuva suuremmaksi)
Radon on hajutonta, mautonta ja näkymätöntä kaasua, jota syntyy maaperässä olevan uraanin ja radiumin puoliintuessa. Radon aiheuttaa mm. keuhkosyöpää. Mittaus on ainoa tapa todeta radonia. Onneksi sisäilman radonongelmaan löytyy myös helppo ratkaisu.
Rakennuksen radonpitoisuuden selviää helposti mittaamalla. Mittaaminen tapahtuu kun maa on jäässä eli marras-huhtikuun aikana. Säteilyturvakeskuksesta voi tilata mittauspurkin maksua vastaan. Mittausaika on 2 kuukautta. Toinen tapa mitata radonia on ns. pikamittaus, jossa elektronisella mittarilla mitataan parin päivän ajan radonpitoisuus talon sisällä. Mittaustulosten perusteella tehdään tarvittavat toimenpiteet radonpitoisuuden pienentämiseksi.

Uponorilta radonratkaisu

Uponorin kehittämä radonratkaisu perustuu radonkaasun imemiseen rakennuksen alapohjan alta turvallisesti ja hallitusti pois. Ratkaisu on tehokas, jonka todistavat mittaustulokset remontin jälkeen. Järjestelmä asennetaan päivässä ilman koko pihan auki kaivamista. Uponorin laajasta yhteistyökumppaneiden verkosta löytyy alueellasi toimiva urakoitsija. Ota yhteyttä!
 

Uponor-radonsaneerauspaketti pientaloille. (klikkaamalla kuvat suuremmaksi)Uponor-radonsaneerauspaketti pientaloille. (klikkaamalla kuvat suuremmaksi)
Poikkileikkauskuva radonsaneerausjärjestelmästä pientalossa.Poikkileikkauskuva radonsaneerausjärjestelmästä pientalossa.
Miksi Uponorin radonratkaisu?
 
  • Kestävä, tehokas ja turvallinen tapa poistaa radonin aiheuttamat terveysriskit
  • Vähäinen huoltotarve
  • Yksi asennusvalmis putkistopaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan
  • Selkeät suunnittelu- ja asennusohjeet
  • Uponorin tekninen tuki ja laaja yhteistyökumppaneiden verkostoPyydä tarjous numerosta 020 129 2900 tai käy osoitteessa www.pientalosaneeraus.fi
 
Julkaistu
17.9.2012