Kastelli-talo rakennetaan haluamaasi vaiheeseen

Valitse sopivin toimitusvaihtoehto

Kastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suuri osa Kastellin talo- ja huvilamalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.

SATEELTA SUOJAAN -asennuksessa Kastelli-ammattilaiset
tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät
talosi rungon nopeasti ja mittatarkasti, mm. seinärungot,
kattotuolit ja kaikki kantavat puurakenteet. Ikkunat ovat
asennettuna sekä aluskate kiinnitettynä.SATEELTA SUOJAAN -asennuksessa Kastelli-ammattilaiset tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät talosi rungon nopeasti ja mittatarkasti, mm. seinärungot, kattotuolit ja kaikki kantavat puurakenteet. Ikkunat ovat asennettuna sekä aluskate kiinnitettynä.
SÄÄLTÄ SUOJAAN 1 -asennuksessa saat talosi nopeasti
säältä suojaan, jos aikasi on kortilla.
Seinissä on lisäksi pystyeriste ja tuulensuojalevyt paikoillaan.
Tästä on helppo jatkaa eteenpäin!SÄÄLTÄ SUOJAAN 1 -asennuksessa saat talosi nopeasti säältä suojaan, jos aikasi on kortilla. Seinissä on lisäksi pystyeriste ja tuulensuojalevyt paikoillaan. Tästä on helppo jatkaa eteenpäin!
SÄÄLTÄ SUOJAAN 2 -asennuksessa on Säältä Suojaan
1 -valmiusasteen lisäksi vesikate asennettuna paikoilleen.SÄÄLTÄ SUOJAAN 2 -asennuksessa on Säältä Suojaan 1 -valmiusasteen lisäksi vesikate asennettuna paikoilleen.
LÄMMITYSVALMIS -asennuksessa saat sisätilat nopeasti lämpimiksi
ja voit työskennellä mukavissa olosuhteissa. Ulkoapäin
talon valmius on sama kuin Säältä suojaan 2 -asennuksessa.
11/2- ja 2-kerroksisen talon yläkerran töiden laajuudesta
voidaan sopia tapauskohtaisesti.LÄMMITYSVALMIS -asennuksessa saat sisätilat nopeasti lämpimiksi ja voit työskennellä mukavissa olosuhteissa. Ulkoapäin talon valmius on sama kuin Säältä suojaan 2 -asennuksessa. 11/2- ja 2-kerroksisen talon yläkerran töiden laajuudesta voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Valitse Kastelli-koti tai -huvila Viittä Vaille Valmiina

ViittäVailleValmiiksi rakennettu Kastelli-koti on ihanteellisin ratkaisu oman kodin viimeistelijälle. Kastelli rakentaa kodin laadukkaasti aina sisäpuolen levytyksiin asti. Tästä vaiheesta rakentajan on helppo jatkaa vaikka omatoimisesti. Hän saa keskittyä mieluisiin sisustustöihin ja pääsee viimeistelemään rakennuksen sisäpinnat oman mielensä mukaan. Rakentajan tekemien sisustustöiden valmistuttua Kastelli tekee vielä toimitukseen sisältyvät sähkö- ja LVI- kalustukset, minkä jälkeen koti on muuttokunnossa!

VIITTÄ VAILLE VALMIS -toimituksessa Kastelli rakentaa talon
tai huvilan ulkoa valmiiksi ja sisätilat sisustusta vaille
valmiiksi. Helppoa ja hauskaa rakentamista!VIITTÄ VAILLE VALMIS -toimituksessa Kastelli rakentaa talon tai huvilan ulkoa valmiiksi ja sisätilat sisustusta vaille valmiiksi. Helppoa ja hauskaa rakentamista!

Kastelli-koti Muuttovalmiina

Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Kastellin, rakentaja saa ensiluokkaisen kodin valmiiksi rakennettuna – sovittuna aikana ja sovittuun kiinteään hintaan.

Muuttovalmiiksi tehtyihin Kastelleihin kuuluu vakiona mm. laadukkaat Puustellin kalusteet kaikkiin tiloihin; keittiö, kodinhoitohuone, wc, eteinen, makuuhuoneet sekä Siemensin kodinkoneet ja kosteissa tiloissa Pukkilan laatat.

 
Julkaistu
1.10.2012