Viimeistele kotisi tyylillä

Materiaalit luovat yhdessä valaistuksen ja kalusteiden kanssa asukkaidensa näköisen kokonaisuuden. Sisustusmateriaalien ominaisuuksilla; kovuudella tai pehmeydellä, sileydellä tai karheudella, värikirjolla tai mustavalkoisuudella on toisiinsa nivoutuneena oma tarkoituksensa mieluisan sisustuksen luomisessa.

Pisla viimeistelee kodin tyylikkäästi.Pisla viimeistelee kodin tyylikkäästi.

Pienet yksityiskohdat viimeistelevät kodin

Koti ja sen sisustaminen kiinnostaa entistä enemmän suomalaisia. Rauhallisen ja harmonisen lopputuloksen avain on selkeä tyylivalinta. Sitten kun suuret linjat ovat kohdallaan, voi pienillä asioilla lisätä asuntoon tunnetta ja tunnelmaa. Oman oloisessa kodissa on mukava elää ja vieraatkin aistivat kodin viihtyisyyden. Pisla on erikoistunut valmistamaan ja markkinoimaan paljon erilaisia laadukkaita tuotteita kodin sisustuksen viimeistelyyn. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kylpyhuonetarvikkeet, verhotangot, kaihtimet, rakennushelat, pienrautatuotteet sekä tulisijatuotteet.

Lue lisää sisustustarvikkeista

Kylpyhuone- ja saunatuotteet makusi mukaan

Suomalaisessa kodissa on jotain sellaista, mitä ei juuri muualla maailmaa tapaa, nimittäin sauna. Isommissa asunnoissa on usein useampia wc-tiloja, joiden yhteydessä voivat olla myös erilliset suihkutilat.

Olipa wc-tilojen ja pesuhuoneiden määrä mikä tahansa, kukin tila on suunniteltava ja varustettava käyttäjien mukaan. Saunan ja pesutilojen ilmettä voidaan korostaa ja täydentää esimerkiksi tekstiileillä ja erilaisilla pienillä esineillä.

Pislan valikoimaan kuuluu erilaisia kylpyhuone- ja saunatarvikkeita. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset kylpyhuonesarjat, löylymittarit sekä laudetuet.

Lue lisää sauna- ja kylpyhuonetarvikkeista
Kylpyhuonematto Bath & Shower.Kylpyhuonematto Bath & Shower.

Aurinkosuojauksen värikäs maailma

Suomessa ja Ruotsissa on sälekaihtimia väkilukuun suhteutettuna eniten maailmassa, eikä ihme sillä pitkät valoisat kesäyöt ja kirkkaasti, mutta alhaalta paistava aurinko asettavat omat haasteensa pohjoismaisen kodin valonhallinnalle. Pislan tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset rulla- ja kangaslaskoskaihtimet sekä uutena valikoimaan tulleet markiisit.

Lue lisää kaihtimista ja markiiseista

Plisé-kaihdin on 100 % polyesteriä.Plisé-kaihdin on 100 % polyesteriä.
Rullakaihdin Hello Kitty.Rullakaihdin Hello Kitty.

Mikä on Pisla Oy?

Pisla palvelee asiakkaitaan monipuolisella tuotevalikoimalla yli 30 vuoden kokemuksella luotettavasti ja nopeasti. Pisla Oy on vuonna 1976 perustettu konserni, pääpaikka on Viitasaarella Suomessa. Konserniin kuuluvat tytäryritykset Puolassa, Tsekissä sekä Venäjällä. Pisla työllistää noin 250 alan ammattilaista.

Pisla palvelee rautakauppoja ja tavarataloja rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvissä asioissa Suomessa, Skandinaviassa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa, Tsekissä, Slovakiassa ja Saksassa. Omaa tuotantoa on Suomessa ja Puolassa.

Pislan saunatuotteet nyt myynnissä Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Tutustu myös verkkokaupan tulisijatarvikkeisiin!
Pisla Oy
Teollisuustie 6-8
44500 Viitasaari
Puh: +358 10 843 210
Fax: +358 10 8432 290
www.pisla.fi
 
Julkaistu
1.10.2012