Tulikiven Habitare-osaston pääroolissa uuden ilmeen saaneet Hiisi-tulisijat

Tulikiven Habitare-osastolla nähdään suosittu Hiisi-tulisija uusissa väreissä ja pintamateriaaleissa. Hiisi-tuoteperheen Aalto-tulisijassa on kokonaan uudenlainen, aaltomainen Tulikivi Figure -pinnoite. Lisäksi vuolukiviuunit Hiisi 2 ja Hiisi 4 ovat nyt saatavana valkeana. Tulikiven osastolla on nähtävillä myös sisustuskiviuutuuksia.

Valkoiseksi pinnoitettu vuolukiviuuni

Tulikivi esittelee Habitaressa suositun Hiisi-vuolukiviuunin uuden valkoisen version. Uuni on luonnon materiaalia vuolukiveä, ja sen pinnalla on Tulikiven valkoinen pinnoite. Raikkaan valkoisen Hiisi-vuolukiviuunin lämmönvarausominaisuudet ovat erinomaiset.

- Olemme tuoneet markkinoille valkoisen pinnoitteen Hiisi-vuolukiviuuneihin, sillä sisustustrendien muuttuessa valkeille takoille on kysyntää. Tulikivi kehittää syksyn aikana palvelukonseptiaan siten, että myös vanhoja vuolukiviuuneja voidaan pinnoittaa valkoiseksi. Myös muita värejä ja uusia pinnoitettuja tuotteita on luvassa, kertoo Tulikiven viestintäjohtaja Anu Vauhkonen.

Tulikiven Hiisi-tulisijat varaavat pienestä koostaan huolimatta tehokkaasti lämpöä, joka siirtyy huonetilaan miellyttävänä säteilylämpönä. Hiisi-takat ovat hyötysuhteeltaan erinomaisia ja vähäpäästöisiä lämmönlähteitä, jotka alittavat jo nyt maailman tiukimmat vuodelle 2015 asetetut päästönormit. Hiisi-mallit ovat sirosta koostaan huolimatta hybriditakkoja, joten niiden tulipesässä voidaan polttaa sekä pellettejä että puuta ilman lisävarusteita.

Lisätietoa Tulikiven tulisijoista

Hiisi-tulija on edelleen täyttä luonnon materiaalia, vuolukiveä, mutta sen pinnalla on Tulikiven valkoinen pinnoite.Hiisi-tulija on edelleen täyttä luonnon materiaalia, vuolukiveä, mutta sen pinnalla on Tulikiven valkoinen pinnoite.

Uusi Aalto-tulisija esittelyssä

Tulikivi esittelee Habitaressa Aalto-uutuustulisijan, jonka Tulikivi Figure on täysin uudenlainen pintamateriaali vuolukiviuuneissa. Tulikivi Figure vapauttaa muotoilun mahdollistaen erilaiset pintastruktuurit. Aalto-tulisijan pinta on nimensä mukaisesti aaltoileva, ja tulisijaa on saatavissa valkoisena sekä tummanharmaana.

Uusi Aalto-tulisija kuuluu Tulikiven suosittuun Hiisi-tuoteperheeseen. Keväällä 2012 lanseeratun Hiisi 2 -tulisijan sisärunko on saatavana nyt täysin uudella Tulikivi Figure -pintamateriaalilla, joka on tulenkestävän valumassan ja vuolukiven yhdistelmä. Aaltomainen pintastuktuuri antaa Aalto-takalle ainutlaatuisen ilmeen, jota voi korostaa esimerkiksi valaisimilla. Hiisi Aalto on saatavana valkeana ja harmaana. Jatkossa valikoimaa täydennetään, sillä Tulikivi Figure materiaalina mahdollistaa useat värivaihtoehdot.

– Tulikivi Figure on täysin uusi ratkaisu uunin pintamateriaalina ja sitä voidaan käyttää myös muissa sisustuspinnoissa. Tuomme jatkossa myös muita Tulikivi Figuresta valmistettuja sisustusratkaisuja markkinoille, kertoo Tulikiven viestintäjohtaja Anu Vauhkonen.

Aalto-tulisija tumma.Aalto-tulisija tumma.
Aalto-tulisija valkea.Aalto-tulisija valkea.

Silmu- ja Kaarna-takkauuneissa uusi puristekivipäällyste

Osastolla nähdään myös Kermansaven tulisijamallistosta uudet puristekivillä päällystetyt takkauunit Silmu ja Kaarna. Kaarnassa on käytetty uutta suurta, 600x300 mm kokoista, kokonaan luonnon materiaaleista valmistettua kivilaattaa. Silmu-takkauuni puolestaan on tehty yhtenäisistä kivilaatoista, joihin on leikattu luukkuja varten aukot. Näin ollen Silmussa on saumat vain takkauunin kulmissa.

Kiireettömään ruoanlaittoon soveltuvassa Kaarna-takkauunissa on haudutusuuni, jonka sisäpuolen korkeapolttoinen Kermansaven kaakelipinnoite takaa helpon puhtaana pitämisen ja valoisan ilmeen. Haudutusuuni on aina käyttövalmis, kun takkaa lämmitetään. Silmu- ja Kaarna-takkauunien värivaihtoehdot ovat suklaanruskea, pellavanvalkea ja hiilenharmaa.

Silmu-takkauuni on tehty yhtenäisistä kivilaatoista, joihin on leikattu luukkuja varten aukotSilmu-takkauuni on tehty yhtenäisistä kivilaatoista, joihin on leikattu luukkuja varten aukot

Tervetuloa Tulikiven Habitare-osastolle: 7r29

 
Julkaistu
12.9.2012