Vaihda ympäristöystävälliseen maakaasuun

Maakaasu on edullista ja ympäristöystävällistä. Sen siirtoon ja kuljettamiseen ei tarvita raskasta liikennettä. Kotonasi maakaasu säästää myös tilaa, sillä se ei vaadi erillisiä teknisiä tiloja. Pienikokoinen ja täysin hiljainen kondenssikattila voidaan sijoittaa esimerkiksi apukeittiöön.

Maakaasun luomasta tasaisesta lämmöstä voi myös nauttia mm. kaasutakan ääressä ja terassikautta voi halutessaan pidentää infrapunalämmittimillä. Maakaasuun liittymällä saat kaasun myös keittiöön ja pihagrilliin.

Ei siis ole ihme, että yhä useammalle suomalaiselle maakaasu on luonnollinen valinta kodin energiaratkaisuksi. Maakaasu-Suomessa asuu jo noin puolet väestöstä.

Maakaasuun liittymällä saat kaasun myös keittiöösi.Maakaasuun liittymällä saat kaasun myös keittiöösi.

Asumiseen luksusta

Maakaasussa ei ole lainkaan hiukkaspäästöjä. Tällä on iso merkitys kodin ja naapuruston lähi-ilmalle. Uuden teknologian ja kondenssikattilan ansiosta hyötysuhde on jopa 109 %.

Maakaasu on myrkytöntä ja kevyempää kuin ilma - näin ollen se nousee ylös. Maakaasu on vahvasti hajustettua, minkä ansiosta pienikin vuoto on helppo huomata heti. Käyttö on helppoa, sillä maakaasua ei tarvitse erikseen tilata lisää. Maakaasu ei putkesta lopu kireilläkään pakkasilla!

Järjen lisäksi myös tunne puhuu maakaasun puolesta. Asumisen laatua arvostavat perheet päätyvät maakaasuun, sillä esimerkiksi vesikiertoon perustuva lämmitys on lapsiperheissä turvallinen. Miellyttävän tasainen lämpö tuntuu selittämättömällä tavalla luksukselta.


Rakennusaikaiset lämpöratkaisut

Maakaasukäyttöinen,siirrettävä ilmanlämmitin on tehokas tapa huolehtia kiinteistön rakennusaikaisesta lämmitystarpeesta. Lämmitinlaitteet ovat turvallisia käyttää ja ne luovat miellyttävät olosuhteet työskentelylle.

Jos rakennus- tai saneerauskohteessa on olemassa oleva kaasuliittymä, saadaan lämmittimien tarvitsema kaasu sen kautta. Muussa tapauksessa kohteeseen rakennetaan tilapäinen liittymä.

Rakennukseen tarvittava kaasuputkisto rakennetaan väliaikaisilla teräskudosvahvisteisilla kumiletkuilla, joihin lämmittimiä voidaan kiinnittää tarpeellinen määrä.

Väliaikainen rakennuslämmitys tarjoaa rakentajalle paljon etuja:

  • Lämmittimien liikuttelu on vaivatonta, sillä ne liikkuvat pyörillä.
  • Maakaasun käyttö on turvallista.
  • Maakaasulämmitin on kestävä ja toimii luotettavasti.
  • Polttoainetta ei tarvitse varastoida, koska maakaasu tulee suoraan putkistosta.
  • Maakaasulämmitintä on saatavilla viidellä eri teholla: 30-300 kW


Parhaat laitteet ja asiantunteva palvelu

Gasum Energiapalveluista saat suunnittelua ja ratkaisuja asumiseen ja vapaa-aikaan. Maakaasulaitteiden teknologia on kehittynyt harppauksenomaisesti. Gasum toimittaa vain energiatehokkaimpia ja tekniikaltaan varmoja maakaasulaitteita. Maakaasu nostaa asumisen ja asunnon tasoa. Hybridikondenssilla voit lisäksi hyödyntää aurinkoenergiaa.
 
Julkaistu
7.7.2014