Saumatonta energiatehokkuutta huviloissa

Kastellin saumaton rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Onnistuneen lopputuloksen perustana on Kastellin laadukas rakentamisjärjestelmä, joka tuo aidon oikean ja laadukkaan puurunkorakentamisen jokaisen rakentajan ulottuville.

Tehdasvalmisteisista rakennusosista talo rakennetaan turvallisesti ja tehokkaasti – aikaa ja kustannuksia säästäen. Kastelli-talossa laadukkuus ja joustavuus yhdistyvät teollisen rakentamisen nopeuteen ja varmuuteen.

Kastellin Täyslämmin huvila tarjoaa puitteet viihtyisään vapaa-
aikaan ympäri vuoden.Kastellin Täyslämmin huvila tarjoaa puitteet viihtyisään vapaa- aikaan ympäri vuoden.

Tiiviys takaa energiatehokkuuden

Kastelli on myös energia-asioissa edelläkävijä alallaan. Kastelli-rakenteella syntyy myös lämpötaloudellisesti tehokas ja energiaa säästävä lopputulos.

Kastelli-huvilassa rakenteet muodostavat yhtenäisen, saumattoman kokonaisuuden, jossa ei ole riskialttiita kohtia lämpövuodoille. Tiukentuneissa lämmöneristysmääräyksissä kiinnitetään entistä enemmän huomiota talon tiiviyteen ja energiatalouteen. Rakenteesta johtuen Kastelli-huvila on huipputiivis ja täyttää tiukimmatkin kriteerit ylivoimaisesti. Aito kaksoisrunko tekee seinästä asiantuntijoiden mielestä markkinoiden parhaan niin kestävyyden, lämpimyyden kuin tiiviydenkin suhteen.

1. Saumaton energiaseinä 2. Ulkoseinän aito kaksoisrunko 3. Lattian ja seinän liittymä 4. Energiayläpohjan ja seinän liittymä1. Saumaton energiaseinä 2. Ulkoseinän aito kaksoisrunko 3. Lattian ja seinän liittymä
4. Energiayläpohjan ja seinän liittymä
1. Tiivis lämpönurkka 2. Vedottomat pistorasiat 3. Yhtenäinen tuulensuoja ylös4. Saumaton ilmansulku läpi talon1. Tiivis lämpönurkka 2. Vedottomat pistorasiat 3. Yhtenäinen tuulensuoja ylös
4. Saumaton ilmansulku läpi talon

Täyslämmin Kastelli huvila – ykkönen ympäri vuoden

Kastellin suositut Täyslämpimät huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Kaikkien Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat omakotitalon tasoa. Täyslämmin rakenne pitää lämmön sisällä, säästää energiaa eikä kovakaan tuuli tai pakkanen pääse sisälle pilaamaan lomatunnelmia.

Kastelli-Huvilan painumaton seinärakenne on saumattomuutensa ja liikkumattomuutensa vuoksi ihanteellinen alusta erilaisille pinnoitteille.

Jos haaveissa on hirsitunnelma, sekin onnistuu Kastellin laadukkailla hirsipaneeleilla. Kosteiden tilojen liikkumaton ja tasainen seinäpinta tehdään kipsilevyillä tai tiilestä muuraamalla. Se on paras ja turvallinen alusta myös kaakelilaatoille.

Uudet Luonto-huvilat

“Uuden huvilamalliston suunnittelussa olen yhdistänyt huvila-asumisen täyslämpimän mukavuuden ja luontoystävällisyyden uudella tavalla. Tiivistin asumistilat tehokkaisiin neliöihin, jolloin lämmitettävää alaa jäisi mahdollisimman vähän ja energiaa säästyy. Huvila on kuitenkin nelioitään suurempi, sillä se laajenee katetulle terassille, josta lasitettuna tulee uudenlaista, mukavaa ja luontoa lähellä olevaa oleskelutilaa. Osa huvilasta voidaan myös jättää pienemmälle lämmölle tilantarpeen mukaan.
Laajojen ikkunoiden ja oleskeluterassien ansiosta huvila-asukkailla on ympäri vuoden kiinteä yhteys luontoon. Luonto-huvila elää kuin luonto itse – käyttäjiensä tarpeiden ja vuodenaikojen mukaan!”
Arkkitehti Erkki Eskelinen, Luonto-huviloiden suunnittelija

 
Julkaistu
1.10.2012