Saumatonta energiatehokkuutta taloissa

Onnistuneen lopputuloksen perustana on Kastellin laadukas rakentamisjärjestelmä, joka tuo aidon oikean ja laadukkaan puurunkorakentamisen jokaisen rakentajan ulottuville.

Tehdasvalmisteisista rakennusosista talo rakennetaan turvallisesti ja tehokkaasti – aikaa ja kustannuksia säästäen. Kastelli-talossa laadukkuus ja joustavuus yhdistyvät teollisen rakentamisen nopeuteen ja varmuuteen.

Kastellin saumaton rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Tiiviys takaa energiatehokkuuden

Kastelli on myös energia-asioissa edelläkävijä alallaan. Kastelli-rakenteella syntyy myös lämpötaloudellisesti tehokas ja energiaa säästävä lopputulos. Kastelli-kodissa ja -huvilassa rakenteet muodostavat yhtenäisen, saumattoman kokonaisuuden, jossa ei ole riskialttiita kohtia lämpövuodoille.

Tiukentuneissa lämmöneristysmääräyksissä kiinnitetään entistä enemmän huomiota talon tiiviyteen ja energiatalouteen. Rakenteesta johtuen Kastelli-talo on huipputiivis ja täyttää tiukimmatkin kriteerit ylivoimaisesti. Aito kaksoisrunko tekee seinästä asiantuntijoiden mielestä markkinoiden parhaan niin kestävyyden, lämpimyyden kuin tiiviydenkin suhteen. Pitkäkestoiset tutkimukset mm. VTT:n kanssa todistavat, että vuodet eivät heikennä Kastellin energiatehokkuutta ja tiiviyttä.

1. Saumaton energiaseinä 2. Ulkoseinän aito kaksoisrunko 3. Lattian ja seinän liittymä 4. Energiayläpohjan ja seinän
liittymä1. Saumaton energiaseinä 2. Ulkoseinän aito kaksoisrunko 3. Lattian ja seinän liittymä
4. Energiayläpohjan ja seinän liittymä
1. Tiivis lämpönurkka 2. Vedottomat pistorasiat 3. Yhtenäinen tuulensuoja ylös asti 4. Saumaton ilmansulku läpi talon1. Tiivis lämpönurkka 2. Vedottomat pistorasiat 3. Yhtenäinen tuulensuoja ylös asti
4. Saumaton ilmansulku läpi talon

Edullista laajennusvaraa

Nuoren perheen rakentaessa omakotitaloa, on hyvä huomioida myös tulevaisuuden laajennustarpeet. Lasten kasvaessa he haluavat omat huoneensa, jotka on helppo rakentaa 1 1/2 -kerroksisen talon yläkertaan. Esimerkiksi useimpien Kartanomallien tilavasta yläkerrasta saa helposti ja edullisesti lisätilaa, jonka voi sisustaa käyttöön heti tai vasta myöhemmin perheen tilatarpeiden mukaan.

Kotikartano 107–149 on Kastellin perinnetalomalliston ehdoton suosikki! Huoneistoala on 107–149 m² ja kerrosala
125–176 m². Kartanoikkunat, ilmeikäs ulkoverhous ja kuisti ihastuttavat heti ensisilmäyksellä. Kotikartanon keittiössä
kokkaaminen on tehokasta. Ruokatarvikkeet, välineet ja kodinkoneet ovat helposti käden ulottuvilla. Ruokailutila on sijoitettu
mukavasti ikkunan ääreen. Lisätilaa voi laajentaa tarpeen mukaan yläkertaan.Kotikartano 107–149 on Kastellin perinnetalomalliston ehdoton suosikki! Huoneistoala on 107–149 m² ja kerrosala 125–176 m². Kartanoikkunat, ilmeikäs ulkoverhous ja kuisti ihastuttavat heti ensisilmäyksellä. Kotikartanon keittiössä kokkaaminen on tehokasta. Ruokatarvikkeet, välineet ja kodinkoneet ovat helposti käden ulottuvilla. Ruokailutila on sijoitettu mukavasti ikkunan ääreen. Lisätilaa voi laajentaa tarpeen mukaan yläkertaan.

14 laajaa talomallistoa

Kastellin 14 talomallistoa kattavat laajasti erilaisten perheiden erilaiset asumistarpeet. Joustavan rakentamisjärjestelmän ansiosta pohjaratkaisuista on saatu toimivia ja arkkitehtien suunnittelemat yksityiskohdat ovat helposti toteutettavissa.

Käytännöllisyydestä ei ole tarvinnut tinkiä, vaan koko suunnitteluvoima on voitu suunnata toimivuuden, asumisviihtyisyyden ja arkkitehtonisen ilmeen hiomiseen. Hyvin suunniteltu talomalli säästää myös rakennuskustannuksia, kun turhat neliöt jäävät pois.

Valokaari ihastuttaa ilmeikkyydellään

Kastellin joustavalla rakentamistavalla on helppo toteuttaa kodin yksilölliset ratkaisut; kaarevat seinät, korkeat huonetilat, suuret korkeat ikkunat, erkkerit, yläkerrat, parvet jne. Vuoden 2009 Asuntomessuilla esitelty Valokaari 119 on hyvä esimerkki Kastellin tavasta toteuttaa ilmeikkäitä koteja edullisesti. Oleskelutiloissa oleva kaareva ikkunaseinä lisää oleskelutilojen avaruutta ja valoisuutta.

Valokaaren ohella monia muitakin ideoita on runsaasti valmiina Kastellin talomalleissa. Myös muunnosten tekeminen onnistuu joustavasti ja Kastelli-kauppiaat auttavat mielellään toiveiden toteuttamisessa.

Kastelli Valokaari 119: talon huoneistoala on 119 m² ja kerrosala
137 m².Kastelli Valokaari 119: talon huoneistoala on 119 m² ja kerrosala 137 m².
 
Julkaistu
17.9.2012