Hyvä löyly maistuu kaikkialla maailmassa

Rosoinen kivipinta on upea kontrasti viimeistellylle saunallesi ja se tuottaa nautinnolliset löylyt vuodesta toiseen. Karhean alkuperäinen kivipinta imee löylyveden ja palauttaa sen puhtaana pehmeänä löylynä kylpijän nautittavaksi.

Massiivinen kivikuori sisältää viimeisintä kiuastekniikkaa, mikä takaa juuri sellaiset löylyt kuin sinä haluat. Haluatko nauttia samettisen pehmeistä vai kipakoista löylyistä?

Tutustu Mondex-kiukaisiin

Osta kiuas Jäsentukusta

Puhtaat, terveelliset löylyt

Mondex-kiukaan muotoilu ei ole pelkästään ajattoman kaunis vaan tarkoituksenmukainen. Kiuas voidaan sijoittaa helposti ja turvallisesti, sillä sen suojaetäisyydet on saatu pieniksi.

Yksi esimerkki vuosien työn tuloksista on vuolukiviharkkojen patentoitu löylyura. Se höyrystää tasaisesti löylyveden, joka pysyy pitkään kivipinnoilla, joten löylyä riittää kauan aina alimmilta lauteilta ylimpiin. Mondex-vuolukivikiukaassa löylyvesi ei osu koskaan hehkuviin vastuksiin vaan ainoastaan kivipintoihin. Siten aito Mondex-löyly ei hyökkää saunojan kimppuun, vaan tervehtii säteilevällä pehmeydellä jo ensimmäisestä heitosta alkaen.

Mondex Total RST Nature ja Mondex Wood Balance 20IR -kiukaatMondex Total RST Nature ja Mondex Wood Balance 20IR -kiukaat

Mondex on muhkeiden löylyjen mestari

Mondex on tuottanut ainutlaatuisia saunomisnautintoja jo 20 vuoden ajan. Mondex-kiuas on ollut testien ykkönen ja designiltaan edelläkävijä. Tule mukaan tyytyväisten saunojien joukkoon. Meitä on ympäri maailmaa!

Mondex kiukaat valmistetaan aina korkealaatuisista materiaaleista. Vaikka Mondex-kiuas näyttää hyvältä, on sen muotoilun ja rakenteen tavoitteena ollut alusta asti optimaalisen hyvät löylyt.

Mondex-kiukaan muotoilu ja tekniikka takaa tasaisen ja miellyttävän lämmön lattiasta kattoon. Kaikki tuotteemme täyttävät niiden valmistukselle asetetut vaatimukset ja takaavat näin tuotteiden turvallisen käytön ja toimivuuden.

Mondex-kiuas mallistoon kuuluu Classic – Sense – Totalsähkökiukaat sekä puulämmitteinen löylysampo.

Mondex Snese Nature Black ja Mondex Qube Rock -kiukaatMondex Snese Nature Black ja Mondex Qube Rock -kiukaat
 
Päivitetty
10.9.2012