Hyödynnä nopean ostajan SyysEdut!

Tervetuloa Kastelli-tapahtumiin 15.9. alkaen!

Tee talo- tai huvilakauppa 15.9.-31.10.2012 välisenä aikana ja hyödynnä tuhansien eurojen arvoiset SyysEdut! Kymmenissä talo- ja huvilanäytöksissä näet runsaasti erilaisia talo- ja huvilamalleja ja voit vakuuttua omin silmin Kastelli-rakentamisen laadusta ja pohjaratkaisujen toimivuudesta!

Katso tämän viikonlopun tapahtumat täältä

Valitse uuteen kotiisi 3000 eurolla PLUS-tuotteita TAI Rakentajan Tukun tuotteita!

Kun ostat Kastellisi Muuttovalmiina tai Viittä Vaille Valmiina, saat kaupan päälle mahtavat SyysEdut. Plus-tuotteilla saat Kastelli-kodistasi entistä yksilöllisemmän, valitsitpa eteisaulaan liukuovet, vesikalustemuutoksia, saunatuotteita, digitaalisen lukitusjärjestelmän, jne, jne. Vaihtoehtoisesti voit valita uuteen kotiisi rakentamisen ja sisustamisen tuotteita Kastellin Rakentajan Tukun runsaista valikoimista. Toimi pian, sillä parhaat toimitusajat varataan nyt! Kysy lisää Kastelli-kauppiaaltasi!

Valitse uuteen kotiisi 3000 eurolla Rakentajan Tukun tuotteita!

Kun ostat Kastellisi Peruspakettina, voit valita SyysEtuna uuteen kotiisi 3000 eurolla tuotteita Kastellin Rakentajan Tukun runsaista valikoimista; kymmeniä tuoteryhmiä ja satoja eri tuotteita verhoilukivistä laminaatteihin, LVI-tarvikkeisiin, takkoihin, työkaluihin... Tee kaupat kampanjaviikoilla, sillä parhaat toimitusajat varataan nyt! Kysy lisää Kastelli-kauppiaaltasi!
Hae UUSI SyysUutuudet 2012 -esite tapahtumista!

Syksyn uutuusmallit ovat syntyneet suomalaisten talorakentajien toiveiden pohjalta. Pientalosuunnitteluun erikoistuneet arkkitehdit ovat konkretisoineet rakentajaperheiden toivomukset toimiviksi talomalleiksi! Hae uutuusesite sekä muut Kastelliesitteet tapahtumista tai tilaa tästä.

Tervetuloa talo- ja huvilanäytöksiin!

Katso kaikki talo- ja huvilatapahtumat täältä!
 
Julkaistu
10.9.2012