• Etusivu
  • Talo

Hyödynnä nopean ostajan SyysEdut!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 07.09.2012
20129_32102.jpg

Tee talo- tai huvilakauppa 15.9.-31.10.2012 välisenä aikana ja hyödynnä tuhansien eurojen arvoiset SyysEdut! Kymmenissä talo- ja huvilanäytöksissä näet runsaasti erilaisia talo- ja huvilamalleja ja voit vakuuttua omin silmin Kastelli-rakentamisen laadusta ja pohjaratkaisujen toimivuudesta!

Katso tämän viikonlopun tapahtumat täältä

Tervetuloa Kastelli-tapahtumiin 15.9. alkaen!

Valitse uuteen kotiisi 3000 eurolla PLUS-tuotteita TAI Rakentajan Tukun tuotteita!

20129_32103.jpg

Kun ostat Kastellisi Muuttovalmiina tai Viittä Vaille Valmiina, saat kaupan päälle mahtavat SyysEdut. Plus-tuotteilla saat Kastelli-kodistasi entistä yksilöllisemmän, valitsitpa eteisaulaan liukuovet, vesikalustemuutoksia, saunatuotteita, digitaalisen lukitusjärjestelmän, jne, jne. Vaihtoehtoisesti voit valita uuteen kotiisi rakentamisen ja sisustamisen tuotteita Kastellin Rakentajan Tukun runsaista valikoimista. Toimi pian, sillä parhaat toimitusajat varataan nyt! Kysy lisää Kastelli-kauppiaaltasi!

Valitse uuteen kotiisi 3000 eurolla Rakentajan Tukun tuotteita!

20129_32104.jpg

Kun ostat Kastellisi Peruspakettina, voit valita SyysEtuna uuteen kotiisi 3000 eurolla tuotteita Kastellin Rakentajan Tukun runsaista valikoimista; kymmeniä tuoteryhmiä ja satoja eri tuotteita verhoilukivistä laminaatteihin, LVI-tarvikkeisiin, takkoihin, työkaluihin... Tee kaupat kampanjaviikoilla, sillä parhaat toimitusajat varataan nyt! Kysy lisää Kastelli-kauppiaaltasi!

20129_32105.jpg

Hae UUSI SyysUutuudet 2012 -esite tapahtumista!

Syksyn uutuusmallit ovat syntyneet suomalaisten talorakentajien toiveiden pohjalta. Pientalosuunnitteluun erikoistuneet arkkitehdit ovat konkretisoineet rakentajaperheiden toivomukset toimiviksi talomalleiksi! Hae uutuusesite sekä muut Kastelliesitteet tapahtumista tai tilaa tästä.

Tervetuloa talo- ja huvilanäytöksiin!

Katso kaikki talo- ja huvilatapahtumat täältä!

Kastelli-Talot Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Loma-asuntomessut Mäntyharjussa
Mökki on nykyään muuta kuin ylimääräisten huonekalujen säilytyspaikkaKesämökkien ammattimaisesta sisustamisesta on tulossa trendi, sillä suomalaisten kesämökit ovat nykyään entistä enemmän läpi vuoden asuttavia kakkoskoteja. Tällä hetkellä Suomessa on lähes puoli miljoonaa yksityisten henkilöiden omistamaa loma-asuntoa. Sisustaminen näkyy myös tulevilla Loma-asuntomessuilla Mäntyharjussa 27.6.–10.7.2011.– Sisustaminen on tullut vahvasti mukaan myös loma-asumiseen. Tämä näkyy selkeästi tuotetarjonnassa sekä sisustusalan lehdissä. On selvää, että yleisön kasvanut kiinnostus huomioidaan myös Loma-asuntomessuilla. Messukävijä saa taiteesta ja mökkisisustamisesta lisää mielenkiintoista koettavaa Mäntyharjulla, miettii Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.
20164_46306.jpg
Nyt alkoi Massakausi!
Miksi ei mekaaninen ankkuri, vaan massa?Kiinnitystarvikkeet voidaan jakaa toimintaperiaatteensa mukaan kahteen pääryhmään: mekaanisiin ja kemiallisiin ankkureihin. Mekaaniset ankkurit tekevät tehtävänsä levittymällä, laajenemalla ja lukittumalla. Käyttäjän täytyy kiristää mekaaninen ankkuri. Kemialliset ankkurit kiinnittyvät kuivuessaan. Kemiallisten ankkureiden toiminta muistuttaa siis enemmänkin liimojen tai sementin toimintaa, olematta varsinaisesti kumpikaan niistä.Kemiallisia ankkureita käytetään, kun:mekaaninen ankkuri saattaisi levittyessään ja laajentuessaan hajottaa kiinnitysalustan. Näin saattaa käydä esim. muuratuissa rakenteissa, harkoissa tai lähella betonin reunaa.mekaanisten ankkureiden kuormituskapasiteetti ei riitä;mekaanisen ankkurin kiristäminen esim. momenttiin vaatisi liikaa vääntövoimaa;asennus vaatisi millimetrikooltaan suurta (halkaisija Ø M30…) metalliankkuria;kyseessä on harjateräksen kiinnittäminen;tarvitaan ratkaisua pettäneen mekaanisen kiinnikkeen korvaamiseksi
verkkolehtiautomaatti_P_13038.jpg
Sammaleenpoistoaine
Icopal Sammaleenpoistoaine poistaa sammaleen tehokkaasti katoltasi. Tuote sopii esimerkiksi Decra-kiviteräskatteen, tiilikatteen ja bitumikatteen puhdistamiseen. Aineella voidaan poistaa sammal ja lika myös lasi-, marmori-, muovi- kivi- ja betonipinnoilta.Sammaleenpoisto suoritetaan kuivalla säällä. Laimennettu liuos ruiskutetaan, kaadetaan tai harjataan puhdistetulle pinnalle, annetaan vaikuttaa vähintään 36 tuntia jonka jälkeen sammal irtoaa helposti harjaamalla. Biologisesti hajoava Icopal Sammaleenpoistoaine on laimennettuna vaaraton nurmikolle ja muille kasveille. Oikea laimennussuhde on yksi litra Sammaleenpoistoainetta 20 litraan vettä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton