Boschin lämpötilatunnistin paljastaa kodin lämpövuoto- ja homeriskit

Sisäilman terveellisyydestä ja talon energiatehokkuudesta on jatkossa helppo päästä itse selville. Bosch PTD1 –lämpötilatunnistin paljastaa hetkessä kylmäsiltoina tunnetut lämpövuotokohdat ja alueet, joissa home saattaa löytää kasvualustan. Laite antaa napin painalluksella tarkat tulokset selkeälle näytölle.Lämpötilatunnistimella voidaan mitata sisälämpötilaa, seinien ja muiden kohteiden pintalämpötilaa tai kosteutta. Laite analysoi mittaustuloksen ja kertoo tuloksen liikennevaloista tutuilla värikoodeilla muutamassa sekunnissa. Punainen, keltainen ja vihreä LED-valo ilmaisevat riskin tason.

Tilaa Jäsentukusta!

Bosch PTD 1 näyttää lämpövuotokohdat nopeasti ja tarkasti.Bosch PTD 1 näyttää lämpövuotokohdat nopeasti ja tarkasti.

Kosteutta mitattaessa punainen valo kertoo kosteusongelmasta ja kylmäsiltaa etsittäessä se paljastaa huomattavan lämpötilaeron mitatun pinnan ja ympäröivän ilman välillä. Keltainen LED-valo viestii kohonneesta kosteusriskistä tai osittaisesta lämpövuodosta. Vihreä valo puolestaan kertoo, että mittaustulosten osalta kaikki on kunnossa.

Lämpötilatunnistin antaa tulokset nopeasti ja helposti

Lämpötilatunnistinta on helppo käyttää. Siinä on kolme eri toimintoa:

Bosch PTD 1 -lämpötilatunnistin.
Bosch PTD 1 -lämpötilatunnistin.

Tila 1: Laite mittaa pintalämpötiloja esimerkiksi seinistä +/- 1 asteen tarkkuudella.

Tila 2: PTD 1 mittaa lämpötilan useista kohdista ja paljastaa mahdolliset lämpövuotokohdat.

Tila 3: Mahdolliset homeriskikohdat paljastuvat, kun laite mittaa huoneen ja pintojen lämpötilat sekä kosteusprosentin 2 prosentin tarkkuudella.

Tarkat mittaustulokset näkyvät valaistulla näytöllä. Selkeät symbolit osoittavat, mikä tila on käytössä, paljonko virtaa on jäljellä ja mittaustulokset Celsius-asteina tai prosentteina. Laserympyrä näyttää kohdan, jolta mittaus tehdään.

Bosch PTD 1-lämpötilatunnistimen maksimi toimintaetäisyys on viisi metriä ja optimaalinen etäisyys noin metrin. Käteen sopiva muotoilu mahdollistaa tukevan otteen. Laitteen saa kytkettyä päälle joko kahvassa olevalla kytkimellä tai näytön virtakytkimellä. Virtalähteenä toimii kaksi AA-paristoa.


PTD 1 Tekniset tiedot

Lämpötila-asteikko, Celsius: -20…+200 ºC
Lämpötilamittauksen tarkkuus: +/- 1 ºC
Kosteusmittauksen tarkkuus: +/- 2 %
Mittausalueen näyttö: laserympyrä 12 laserpisteestä
Maksimi työskentelyalue: 5 m
Optimaalinen työskentelyalue: 1 m
Patterityyppi: AA
Mittauskerrat per patterien kesto: vähintään 600
Paino: 300 g
Bosch PTD 1 -lämpötilatunnistin paljastaa kriittiset kohdat muutamassa sekunnissa.Bosch PTD 1 -lämpötilatunnistin paljastaa kriittiset kohdat muutamassa sekunnissa.
 
Päivitetty
22.4.2014