• Etusivu
  • Talo

Juristi auttaa sinua lakikysymyksissä JuriNet asianajotoimistoissa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Jurinet Oy
Päivitetty 08.01.2014
20129_32065.jpg

Osaava juristi löytyy JuriNetistä helposti ja he ovat valmiita perehtymään juuri sinun asiaasi.

JuriNet on Suomalaisten asianajotoimistojen nopeasti kasvava ja nykyaikainen yhteenliittymä, jonka tavoitteena on tarjota vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. JuriNetin toimistoissa on Suomessa noin 50 ammattilaista. Osaava juristi löytyy JuriNetistä helposti ja he ovat valmiita perehtymään juuri sinun asiaasi.

Jätä yhteydenottopyyntö!

JuriNet on myös kansainvälinen yhteistyöverkosto. JuriNet tarjoaa kansainvälisesti yli 150 asiantuntijaa ja juristia, sekä muita kontakteja. JuriNet koostuu itsenäisistä luotettavista asianajotoimistoista, minkä vuoksi asiakas ei koskaan katoa massaan: JuriNet tuo asiallesi kasvot. Vaikka JuriNet on merkittävä ja iso toimija asianajoalalla, on jokainen yksittäinen toimisto ja jokainen sen juristi valmis tekemään kaikkensa asiakkaidensa eteen.

Kaikki JuriNet jäsentoimistot kuuluvat Suomen asianajajaliittoon. Se valvoo jokaisen asianajajamme ja toimistomme toimintaa.

Juristi auttaa sinua mm. asunto- ja kiinteistökaupoissa

JuriNet asianajotoimistojen asianajajat auttavat niin ostajaa kuin myyjääkin jo kaupantekovaiheessa. Meillä on tarjota avuksesi kokeneita kiinteistöjuristeja, jotka tietävät asuntokaupan sudenkuopat ja minimoivat tulevat ongelmat jo etukäteen.

20129_32066.jpg

JuriNet toimistoissa on LKV-tutkinnon suorittaneita lakimiehiä sekä julkisia kaupanvahvistajia, jollainen tarvitaan kaikissa kiinteistökaupoissa. Etukäteen suoritettu konsultointi on edullista ja suositeltavaa olette sitten ostamassa tai myymässä asuntoa. JuriNetilla ja sen jäsentoimistoilla on myös laaja yhteistyöverkosto, joka koostuu kiinteistönvälitysliikkeistä, kuntokartoittajista sekä teknisistä asiantuntijoista, rahoituslaitoksista ja pankeista.

JuriNet verkoston lakimiehet ovat hoitaneet satoja asuntokauppariitoja ja jäsentoimistoissamme on erityisen vahva osaaminen asuntokauppa-asioissa.

Haluaisitko jättää yhteydenottopyynnön?

Jurinet Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20148_40506.jpg
Paljonko hyvä juristi maksaa?
Asianajajan palveluita pidetään kalliina. Toimitusjohtaja OTM Markus Talvio JuriNet asianajotoimistoista on eri mieltä. Yhtä lailla kuten hyvän erikoislääkärinkin palkkio on suurempi kuin terveyskeskuslääkärin palkkio, myös juristien palkkioissa on eroja, laatu maksaa. Loppujen lopuksi suurimman osan ainakin meidän päämiesten palkkiosta maksaa joku muu kuin asiakas itse. Miten tämä on mahdollista, eikö hyvä juristi olekaan kallis?Jätä yhteydenottopyyntö!
Jurinet sopimukset
Petos asuntokaupassa - kuuntele podcast
Podcastissa vaelletaan syvälle pykäläviidakkoon selvittämään asuntokaupan ongelmatilanteita. Jos asunnon myyjä ei kerro kaikkea oleellista kaupan kohteesta, onko se rikos? Entä miksi salainen virhe ei itse asiassa tarkoita sitä, että myyjä salaisi asioita?Asuntokaupan riidat ja laatuvirheet ratkaistaan yleensä joko maakaaren tai asuntokauppalain normistoja noudattaen. Tietyin reunaehdoin asuntokaupan virheet voivat kuitenkin täyttää petoksen tunnusmerkit. Tällöin asiaa on mahdollista ajaa rikoslain pykälien pohjalta.Kivijalkapodcastin isäntä Jarno Kylmänen keskustelee Jurinet Oy:n toimitusjohtajan Markus Talvion (OTM) kanssa asiasta.Podcast on tallennettu 2021 vko 37.
202212_80473.jpg
Löylyn henki kuntoon venttiilein
Täydellisessä saunassa on viihtyisä tunnelma ja hyvät löylyt. Olennainen osa onnistunutta saunakokemusta on toimiva ilmanvaihto. Löylyä lyödessä saunoja jaksaa nauttia lämmöstä, kun löylyn mukana saunaan kulkeutuu happipitoista ja raikasta ilmaa.
20086_11628.jpg
Yyterin Villat golfarille, motoristille ja lintubongarille
Yyterin VillatLoma-asuntomessujen oheiskohteena Yyterin dyynien läheisyydessä on kolme Kastelli-talojen Yyterin Villaa, jotka ovat alku 41 huvilan lomakylälle. Nämä kolme villaa ovat pohjaltaan samanlaisia. Alakerrassa on kaksi erillistä kahden hengen makuuhuonetta heti sisääntulon molemmin puolin. Valoisan korkean oleskelutilan yhteydessä on keittiö. Puustellin tammen väristen keittiökaappien pelkistetyn moderni linja pitkine vetimineen luo rauhallisen taustan. Pesuhuoneen ja saunan lisäksi on erillinen wc. Saunaan pääsee tyylikkään harmaan lasioven kautta. Vaaleat pyöristetyt lauteet voi koota pystyyn siivousta varten. Wc:n lavuaari on hauska kulmaratkaisu. Nukkumaparvelle johtavat kunnon portaat.
20186_53478.jpg
Muurikivet tekevät näyttävän pihan
Nyt pihan muurit kuntoon! Rakentaja.fi-Verkkokaupasta Ruduksen muurikivet edulliseen tarjoushintaan!
Saostuskaivo tyhjennys
Saostuskaivot eivät puhdista jätevesiä
Monessa vanhassa kiinteistössä jätevedet käsitellään ainoastaan saostuskaivoissa. Pelkät saostuskaivot, uudetkaan, eivät puhdista jätevesiä vaatimusten mukaisesti. Suurin osa jätevesien lika-aineista jatkaa matkaa saostuskaivokäsittelyn jälkeen. Lika-aineet päätyvät useimmiten avo-ojaan ja sitä kautta lähimpään vesistöön, pahimmillaan pohjaveteen tai kaivoon.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton