Kuntokartoitus ennakoi tulevat remontit
- Ota kuntokartoitusohjelma käyttöösi veloituksetta!

Kuntokartoitusohjelman avulla saat tarkan arvion kotisi huollon tai uusimisen tarpeessa olevista kohdista. Kuntokartoitusohjelma kertoo, milloin on aika suorittaa esimerkiksi julkisivuremontti tai uusia ikkunat.
Sen lisäksi, että Kuntokartoitusohjelma antaa ajantasaisen raportin kotisi kunnosta, auttaa se myös esimerkiksi asunnon ostossa. Kuntokartoitusohjelman käyttö on maksutonta. Ohjelma on suunniteltu kaikille omakoti,- rivi- tai paritaloissa asuville ihmisille.


Alla esimerkkikuva Kuntokartoitusohjelman toiminnasta:

Kuntokartoitusohjelmassa käydään läpi kaikki rakennuksen osat ja milloin ne on asennettu tai huollettu. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.Kuntokartoitusohjelmassa käydään läpi kaikki rakennuksen osat ja milloin ne on asennettu tai huollettu. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kuntokartoituksella saat yhteenvedon asuntosi nykykunnosta

Kun kuntokartoitusohjelman kaikki kohdat on täytetty, antaa se tarkan yhteenvedon asuntosi nykykunnosta. Ohjelma kertoo, kuinka monen vuoden kuluttua on aika uusia esimerkiksi vesikatto tai tehdä kylpyhuoneremontti. Ohjelma ilmoittaa yhteenvedossa myös sen, jos jokin osa-alue pitää korjata välittömästi.

Alla malliyhteenveto:

Kuntokartoitusohjelman yhteenveto kertoo tulevista korjaustarpeista. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.Kuntokartoitusohjelman yhteenveto kertoo tulevista korjaustarpeista. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

 
Julkaistu
26.4.2012