Korkealaatuista kodin viimeistelyä

Listat ovat monipuolinen sisustuselementti, joita voi hyödyntää monin tavoin eri tilojen sisustusratkaisuissa. Listojen avulla voi peittää materiaalien liitoskohdat, silottaa paksuuserot, piilottaa kodin johdot, suojata seinien ja huonekalujen kulmat sekä viimeistellä tyylikkäästi koko kodin ilmeen.

Dione-sisustustuotteiden avulla saat yhdistettyä eri tasoilla olevat lattiamateriaalit, viimeisteltyä kylpyhuoneesi laatoituksen ja järjestettyä kotiteatterisi johdot. Korkealaatuisten Dione-sisustuslistojen monipuolinen materiaali- ja värivalikoima sisältää sopivat tuotteet jokaiseen kotiin.

Lue lisää listoilla sisustamisesta

Kodin viihde-elektroniikan johdot on helppo järjestää ja piilottaa tyylikkäästi Cable Management-johtojenhallintajärjestelmän avulla. Sarjan osat ovat keskenään yhdisteltävissä, joten jokaiseen olohuoneeseen löytyy yksilöllinen johtojenhallintaratkaisu!Kodin viihde-elektroniikan johdot on helppo järjestää ja piilottaa tyylikkäästi Cable Management-johtojenhallintajärjestelmän avulla. Sarjan osat ovat keskenään yhdisteltävissä, joten jokaiseen olohuoneeseen löytyy yksilöllinen johtojenhallintaratkaisu!

Listat viimeistelevät kodin

Dione-listat mahdollistavat myös uniikkien yksityiskohtien luomisen kotisi sisusta viimeistellessäsi. Dione-sisustuslistat valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista ja niitä on saatavilla laaja väriskaala, josta löytyy sopivia vaihtoehtoja kotisi eri sävyihin.

Seinästä seinään ja nurkasta nurkkaan ulottuvien lattialistojen keskeisestä merkityksestä joka kodin ja toimiston ilmeelle ei varmasti ole epäilystäkään. Dione-lattia-, eritaso- ja jalkalistat ovat helppo ja tehokas viimeistellä lattiat, häivyttää materiaalien vaihdokset ja suojata askelkulmat. Elegantit materiaalit ja tasapainoiset ratkaisut luovat tyylikkään lopputuloksen.

Metallisilla jalkalistoilla saat aikaan modernin tyylikkään ja viimeistellyn sisustusilmeen.Metallisilla jalkalistoilla saat aikaan modernin tyylikkään ja viimeistellyn sisustusilmeen.

Mikä ihmeen Duuri?

Duuri Oy on kansainvälinen perheyhtiö, joka toimii kaikkien Pohjoismaiden lisäksi myös Venäjällä ja Baltian maissa. Yli 30 vuoden asiantuntemus tekee siitä viimeistelytuotteiden edelläkävijän. Duuri kehittää jatkuvasti tuotevalikoimaansa voidakseen tarjota asiakkailleen uudenlaisia ja inspiroivia ratkaisuja niin kodin kuin myös julkisten tilojen sisustustarpeisiin.

Sovita johtolistojen väri lattioihisi huolitellun ilmeen luomiseksi. Dionen väriskaalaan kuuluu useita puujäljitelmävaihtoehtoja ja valkoisen eri sävyjä.Sovita johtolistojen väri lattioihisi huolitellun ilmeen luomiseksi. Dionen väriskaalaan kuuluu useita puujäljitelmävaihtoehtoja ja valkoisen eri sävyjä.
Tyylikäs askelkulmalista toimii myös liukuesteenä askelman reunassa. Valitse suosikkisi useiden metalli- ja puujäljitelmävaihtoehtojen joukosta!Tyylikäs askelkulmalista toimii myös liukuesteenä askelman reunassa. Valitse suosikkisi useiden metalli- ja puujäljitelmävaihtoehtojen joukosta!
 
Julkaistu
31.8.2012