Valaise pihapiirisi hämärän tullen

Hyvin suunniteltu ja huolella toteutettu ulkovalaistus lisää kiinteistön arvoa, käyttömukavuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä niin kotona kuin mökilläkin.

Pihan yleisvalaisimet ja rakennusten seinävalaisimet liittyvät kiinteästi pihan rakenteisiin ja kulkuteihin, joten sähkötöiden helpottamiseksi pihan valaistussuunnitelmaa kannattaa miettiä jo hyvissä ajoin. Uuden talon suunnitelmiin kannattaa sisällyttää siis myös pihan valaistussuunnitelma, joka voi kuulua osana pihasuunnitelmaan. Näin jo rakennusvaiheessa - eli muiden sähkötöiden yhteydessä - voidaan tehdä tarvittavat putkitukset ja kaapeloinnit. Vaikka valaisimet vielä alkuvaiheessa jäisivätkin asentamatta, niin maata ei tarvitse myöhemmin enää repiä uudelleen auki.

Lue lisää:
Lisää ulkovalaistuksesta ja valaisinmalleista
Miksi pihaa pitäisi valaista?

Voit tilata kotiisi myös Pihapiirivalaisimet-esitteen - ilmaiseksi!

Ulkovalaistuksella lisäät turvallisuutta ja viihtyisyyttä.Ulkovalaistuksella lisäät turvallisuutta ja viihtyisyyttä.


Eulin Luxe LED pihapiirivalaisin valaisee energiatehokkaasti - vaan ei häikäise!

Luxe tarjoaa pientalojen pihojen valaistukseen vihdoin LED -vaihtoehdon, joka myöskin valaisee! Luxe LED -valaisin sopii tyylikkään ja kauniin muotoilunsa ansiosta sekä uusiin, että vanhempiin rakennuksiin - niin isoille kuin pienillekin pihoille.

Innovatiivisen rakenteen (ledimodulin sijainti, ledien lukumäärä, häikäisysuojan materiaali ja muoto) ansiosta kiusallinen häikäisy on rajoitettu minimiin ja valo kohdistuu tarkasti valaistavalle alueelle.

LED -valonlähteen tuottama valo heijastuu kauniisti koko kuvun alueella ja häikäisevän, pistemäisen valon puuttuessa valaisin näyttää pimeässä siltä kuin se leijuisi ilmassa. Valaisimen korkealaatuinen lediyksikkö on valmistettu Suomessa ja se on tarvittaessa vaihdettavissa.

Luxe Led-valaisimen energiansäästö, kaunis ja häikäisemätön muotoilu sekä korkealaatuiset materiaalit tarjoavat pihapiiriin luksusta!

Lue lisää Luxe LED pihapiirivalaisimestaEulin pihapiirivalaisimet löydät myös Jäsentukusta - tutustu ja tilaa!
Luxe Led -valaisimet tarjoavat pihapiiriin luksusta.Luxe Led -valaisimet tarjoavat pihapiiriin luksusta.


Pihan kulkuteiden, kasvien, muurien ja muiden kohteiden valaisu

Pihan kulkutiet ja kohteet, kuten istutukset, muurit ja lammikot valaistaan pääasiassa matalahkoilla pylväsvalaisimilla, joissa pääosa valosta suunnataan alaviistoon. Liian tehokas valaisin häikäisee ja on epämiellyttävä. Tämä kannattaa muistaa kun valitsee valaisinta. Kaupan sisällä kirkkaassa valossa valaisimen teho voi vaikuttaa huomattavasti pienemmältä kuin ulkona pimeässä.

Myös Suomen ilmasto-olosuhteet kannattaa ottaa huomioon valaisinta valittaessa. Esimerkiksi asennuskorkeuden on oltava sellainen, että valaisin on lumihangen yläpuolella. Lisäksi on syytä valita laadukkaista materiaaleista valmistetut, korroosiota kestävät valaisimet.

Kestäviä ja tyylikkäitä pihavalaisimia - tutustu tuoteperheisiin

Eulin ulkovalaisinten materiaalina käytetään vain ruostumatonta alumiinia sekä kuparia. Kohde- ja korostusvalaistukseen sopivat erinomaisesti Novo-sarjan spottivalaisimet EUN01GH ja EUN08GH.

Novo maapiikkivalaisin soveltuu pihan kohteiden valaisuun ja korostamiseen.Novo maapiikkivalaisin soveltuu pihan kohteiden valaisuun ja korostamiseen.
Valaisimessa voi käyttää led-, energiansäästö- ja halogeenilamppuja käyttökohteen mukaan.Valaisimessa voi käyttää led-, energiansäästö- ja halogeenilamppuja käyttökohteen mukaan.
EUN01GH maapiikkivalaisimessa on kaksi suunnattavaa spottia, joilla voi kätevästi valaista pihan istutuksia tai pengerryksiä. Valaisimessa on 5 m pistotulppajohto, joten sen voi kytkeä suoran pistorasiaan. Kiinteän asennuksen voi suorittaa sähkömies.
Euli_Paimio_007
EUN08GH ylös-/alasvalaisin sopii korostamaan sisäänkäyntejä, pylväitä, ikkunavälejä ja seinänvierustoja sekä räystäitä. Valaisimiin sopii hyvin GU10-kantaiset LED-lamput max. 7W. Myös energiansäästö ja halogeenilamppujen käyttö on mahdollista.

Novo-ulkovalaisinsarja sisältää useita muitakin malleja, joiden avulla pihan yksityiskohtien korostaminen ja lisävalaistuksen tuominen onnistuu paikkaan kuin paikkaan! Novo-sarjan spotit ovat niin siroja ja viimeisteltyjä muotoilultaan, että niitä voi käyttää myös sisällä. Kaikissa sarjan valaisimissa voidaan lisäksi käyttää myös energiaa säästävää, ympäristöystävällistä ledivalonlähdettä.

Lue lisää Eulin Novo-sarjasta
EUN08GH sopii myös talon seinustan, portaiden ja terassien valaisuun. Tyylikkäästi uritettu alumiinivalaisin luo ilmeikästä valoa!EUN08GH sopii myös talon seinustan, portaiden ja terassien valaisuun. Tyylikkäästi uritettu alumiinivalaisin luo ilmeikästä valoa!


Adam LED käy ulkotiloihinkin

Tiesitkö, että sisätiloissa yleisesti käytetty, energiatehokas Adam LED EU375LED sopii käytettäväksi myös ulkotiloissa?

Adam LED on kosteiden ja kuivien tilojen yleisvalaisin, joka soveltuu asennettavaksi sisä- ja ulkotiloihin, katto- tai seinäpintaan. Valaisimen käyttökohteita ovat esimerkiksi käytävät, eteiset, pesuhuoneet, keittiöt ja erilaiset harrastetilat, autotallit ja -katokset. Se soveltuu sekä pinta- että uppoasennukseen.
Adam LED IP54Adam LED IP54
Adam LED sopii myös ulkotiloihin, kuten autokatoksiin ja varastoihin.Adam LED sopii myös ulkotiloihin, kuten autokatoksiin ja varastoihin.

Tutustu ja tilaa!

Katso kuvasarja Eulin Pihapiirivalaisimista

Katso video Pihapiirivalaisinten asentamisesta

Video Eulin Luxe LED -pihapiirivalaisimen asentamsisesta

Haluatko tutustua Eulin pihapiirivalaisimiin tarkemmin kotisi rauhassa?
Tilaa Esitepalvelusta Eulin Pihapiirivalaisimet -esite ilmaiseksi kotiisi!

Pihapiirivalaisimet asennustarvikkeineen tilaat kätevästi Rakentaja.fi verkkokaupasta!


 
Julkaistu
21.8.2014