Sähköenergian tarjouskilpailun voitti E.ON

Järjestyksessään 19. sähkön joukkokilpailutuksemme halvimman tarjouksen teki E.ON Suomi Oy. Suomessa E.ON kuuluu kuuden suurimman sähkönmyyjän joukkoon. E.ON on aiemmin ilmoittanut aikeistaan myydä Suomen toimintojaan mutta mikäli joku myös energiamyynnin E.ONilta ostaa siirtyvät luonnollisesti myös kaikki vastuut ja velvollisuudet uudelle yhtiölle ja tarjouksen hinnat siis pysyvät ennallaan mahdollisesta kaupasta huolimatta.

Saatu tarjous on erittäin hyvä ja saakin varauksettoman suosituksemme. Saavutettavan säästön voi laskea alla olevien laskurilinkkien kautta.

Sopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, yritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto.

Tarjous voimassa 25.11.2012 asti, sopimus vaatii jäsenyyden

Tarjous on voimassa vain sivujemme kautta tehtyihin sopimuksiin sekä vain rajallisen ajan, eli sunnuntaihin 25.11.2012 kello 24:00 asti, jota ennen halukkaiden on tarjous siis sivujemme kautta hyväksyttävä. Tuon ajan jälkeen ilmoitettuja sopimuksia ei enää voida ottaa vastaan.

Toinen raja on sopimusten voimaantuloaika, eli vanhan energiamyyjän kanssa oleva mahdollinen määräaikainen sopimus on päätyttävä viimeistään 28.2.2013, jos nykyinen sopimus on voimassa tuon ajan yli ei sopimuksia voida siirtää tämän tarjouksen voittaneille yhtiöille.

Tarjous on niin ikään voimassa vain jäsenillemme, mutta tuo asia on helposti hoidettavissa. Mikäli et vielä ole jäsenemme voit laskelman jälkeen hyväksyä sopimuksen ja samalla napin painalluksella liittyä ilmaisjäseneksemme. Eli et tarvitse erillistä jäsenrekisteröintiä.

>>>Tarkista tarjous tästä...

(Tarjous on tarkoitettu jäsenillemme. Jos tarkistuksen jälkeen haluat tehdä sähkösopimuksen voit samalla liittyä jäseneksi. Jäsenyys on täysin maksutonta.)

Tarjouksen hinta pysyy kiinteänä 24 kk

Tarjous pitää sisällään määräaikaisen kiinteähintaisen sopimuksen joka kestää tasan 24 kuukautta sopimuksen voimaan astumisesta eteenpäin. Tuona aikana sähköenergian hinta voi muuttua ainoastaan jos yleinen arvonlisävero muuttuu (kts. sivun alareunassa yleisimmät kilpailutusta koskevat kysymykset). Määräaikaisuutensa jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, eli sähkön saanti ei ko. ajankaan jälkeen katkea. Asiakas voi sopimuksen kuitenkin ennen määräajan päättymistä irtisanoa asunnosta poismuuton vuoksi.

Sopimuksen siirto uuteen yhtiöön ei aiheuta mitään muutoksia mittaustapaan eikä nykyisiin mittausaikoihin, siitä vastaa edelleen siirtoyhtiö eli verkonhaltija.

Miten tarkistan sähkötarjouksen ja teen sopimuksen?

Tarkista tarjous tästä...-linkeistä voit helposti tarkistaa onko tarjous edullisempi kuin nykyisen sähkön myyjäsi tarjoama sopimus. Tarkistusta varten tarvitset jonkin aiemmista sähkölaskuistasi, sillä siitä selviävät helpoiten tarvittavat tiedot: energian vuosittainen kulutusmäärä, nykyinen energiahinta (ei siis siirtohinta) sekä kuukausittainen perusmaksusi. Kyseiset tiedot löydät siis helpoiten energiamyyjäsi sähkölaskusta. Kun teet sopimusilmoitusta tarvitset vielä SIIRTOYHTIÖN laskusta löytyvän käyttöpaikkatunnuksen/-numeron. Energiamyyjä käyttää eri tunnuksia joten niissä oleva tunnus ei kelpaa koska irtisanominen ilmoitetaan aina siirtoyhtiöön.

Laskuri vertaa syöttämiäsi tietoja ja kertoo sinulle euroissa mahdollisesti saavuttamasi säästön 24 kuukauden ajalta. Mikäli laskuri osoittaa sinulle säästöä, voit samantien ilmoittaa halukkuutesi energiayhtiön vaihtoon. Varmista kuitenkin ennen sitä, että nykyinen sopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva TAI että sopimusaika päättyy viimeistään 28.2.2013 mennessä. Mikäli hyväksyt sopimuksen, uusi yhtiösi huolehtii irtisanomisen vanhaan yhtiöösi eli sinun ei tarvitse ko. asian puitteissa tehdä mitään.

Huomioi myös, että ilmoituksesi on hyväksymisesi jälkeen sitova ja vanhan sopimuksesi irtisanominen lähtee liikkeelle heti. Sähkönmyynnin kilpailuttamiseen liittyvän mittarin luenta on kerran vuodessa maksuton, joten asiakkaalle ei aiheudu yhtiön vaihdosta mitään ylimääräisiä kuluja.

Tarjous koskee vain energian osuutta, sähkön siirto ei siis ole edelleenkään kilpailutettavissa ja se tapahtuu aina paikallisen sähköyhtiön toimesta, joka hallitsee jakeluverkkoa. Sähkön siirtohintaan ei myöskään vaikuta se keneltä itse energian ostaa eli se ei vaihdon vuoksi voi nousta.

Tämä tarjous on voimassa vain näiden sivujen kautta tehtyihin sopimuksiin. Lukijamme voivat sivujemme kautta liittää myös sukulaisiaan tai tuttaviaan edullisen sopimuksen piiriin täysin samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

>>>Tarkista tarjous tästä...

Ole tarkkana antaessasi tietoja!

Yhteys on salattu joten sivuille tehdyt täytöt eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille. Saadut tarjoukset ovat voimassa enintään 25.11.2012 kello 24:00 asti jota ennen on siis mahdolliset sopimusilmoitukset tehtävä. Tarkista että sähköpostiosoitteesi tulee kirjoitettua oikein sillä sopimusilmoituksesi jälkeen saat sähköpostiisi muutaman minuutin päästä vahvistuksen sopimusilmoituksesi vastaanotosta, jos sitä ei kuulu ota yhteyttä allekirjoittaneisiin.

Tarkista myös että hetu-tunnuksesi, eli sosiaaliturvatunnuksesi on ilmoitettu oikein sillä virheellisillä tai puutteellisilla tunnuksilla tehty ilmoitus ei mene sähköyhtiöiden järjestelmässä eteenpäin.

Yleisimmät kilpailutusta ja energiamyyjän vaihtoa koskevat kysymykset

Sähköisin ja lämpimin terveisin


Tapio Näslund
tapio.naslund@rakentaja.fi

Pentti Teponoja
pentti.teponoja@rakentaja.fi
 
Julkaistu
30.8.2012