Stala Combo komposiittialtaat

Stalan Combo-altaiden tuoteperhe täydentyy tyylikkäällä, tilavalla ja helppohoitoisella komposiittialtaalla. STALA*Combo Edition Granite on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, jonka pääraaka-aineena on kvartsi. Altaan materiaali kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta. Materiaalin pinta on helppohoitoinen sekä hygieeninen. Pinta ei ime itseensä vettä eikä muitakaan aineita.

Lue lisää Stala Combo komposiittialtaista

Stala Combo komposiittialtaat on suunniteltu nykyaikaisen keittiön tarpeisiin.Stala Combo komposiittialtaat on suunniteltu nykyaikaisen keittiön tarpeisiin.

Stala Combo komposiittiallas nykyaikaisen keittiön tarpeisiin

Stalan komposiittiallas on suunniteltu nykyaikaisen keittiön tarpeisiin. Combon ison altaan ja pienen kaatoaltaan yhdistelmä mahdollistaa entistä monipuolisemman altaan käytön. Suuressa altaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kaatoaltaaseen voi samanaikaisesti tyhjentää viemäriin kaadettavat nesteet. Lisäksi altaan pohjassa on veden virtausta edistävä, kaunis pohjamuotoilu. Vakiovarusteena altaassa on design-sihti ja vaijeripohjaventtiili.

Lisävarusteina on saatavana altaan päälle täydellisesti yhteensopiva silikonireunoilla varustettu valutusastia sekä apuallas. Altaan päälle sopiva lämpökäsitellystä koivusta valmistettu leikkuulauta tuo tarpeellista lasku- ja työskentelytilaa keittiöön.

Lisävarusteina on saatavana altaan päälle täydellisesti yhteensopiva silikonireunoilla varustettu valutusastia sekä apuallas.Lisävarusteina on saatavana altaan päälle täydellisesti yhteensopiva silikonireunoilla varustettu valutusastia sekä apuallas.
Materiaali
Altaan materiaali sisältää 80 % kvartsia sekä sidosaineita. Materiaalin pinta on helppohoitoinen sekä erittäin hygieeninen. Materiaali ei ime itseensä vettä eikä muita aineita. Kvartsin kovuuden ansiosta altaan pinta kestää hyvin kulutusta ja käyttöä. Allas kestää erinomaisesti kuumuutta (kuivan kuumuuden kesto 280 °C). Värivaihtoehdot: musta ja valkoinen.

Asennus ja varusteet
Tilava allas hana-alueella ja kaatoaltaalla 60 cm allaskaappiin. Allas sopii päälle asennukseen työtason päälle. Altaan vakiovarusteena tyylikäs design-sihti ja vaijeripohjaventtiili. Hanan ja vaijeripohjaventtiiilin säätönupin reiät vakiona.

Yhteensopivat varusteet
Silent-1 valutusastia, Silent-3 apuallas, Cut-2 leikkuulauta muovijaloilla, Cook-1 silikonialusta.

Puhdistus ja hoito
Pyyhi työskentelyn jälkeen tahrat pöydän pinnasta pehmeällä pyyhkeellä, pesuliinalla tai sienellä. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja nestemäistä astianpesuainetta. Tämän jälkeen huuhtele pinta puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla. Älä käytä hankausjauheita tai teräsvilloja, jotka naarmuttavat pöytää.
 
Julkaistu
2.4.2013