Sään vuoksi ei enää hermoilla

Iso talo rinnetontilla kolmessa tasossa antaa mahtavat puitteet myös terassielämälle. Espoolainen perhe teki perusteellisen remontin vuonna 2009. Sen yhteydessä vanha terassi purettiin, teetettiin uudet piirustukset, terassia laajennettiin ja osa lasitettiin.

Lue lisää lasiterasseista

Jätä yhteydenottopyyntö

Arjen ja juhlan saa järjesteltyä ilman sen kummempaa hermoilua, sillä lasitus takaa onnistumisen tapahtumassa kuin tapahtumassa. 
Arjen ja juhlan saa järjesteltyä ilman sen kummempaa hermoilua, sillä lasitus takaa onnistumisen tapahtumassa kuin tapahtumassa.

Elämisen taso noussut

Lasitus oli pitkän harkinnan tulos, Kirsi Timperi vahvistaa. ”Lasitetaanko vai ei lasiteta” pohditutti pitkään, mutta nyt emme voisi kuvitella elämää terassilla ilman lasitusta. On ollut yllätys miten paljon iloa iso katettu terassi voi tuoda. Itsenäisyyspäivän aattona juhlimme tyttären ylioppilasjuhlia. Terassi oli silloin juhla-asussa ja fleecet sekä lämmitin mahdollistivat ruokailun talvitunnelmassa. Käytännöllistä kauneutta.

”Pohjoisen olosuhteet huomioiden suosittelen lasituksien suunnittelua heti rakennusvaiheessa taloon kuin taloon.” Suomessa sään armoilla eläminen on arpapeliä. Arjen ja juhlan saa järjesteltyä ilman sen kummempaa hermoilua, sillä lasitus takaa onnistumisen tapahtumassa kuin tapahtumassa.

Pohjoisen olosuhteet huomioiden lasituksien suunnittelu on suositeltavaa heti rakennusvaiheessa taloon kuin taloon.Pohjoisen olosuhteet huomioiden lasituksien suunnittelu on suositeltavaa heti rakennusvaiheessa taloon kuin taloon.

Luotettava toimittaja tärkeä valintakriteeri

”Me emme edes kyselleet kilpailevia tarjouksia. Halusimme luotettavan ja varman toimittajan 17 neliön terassiin. Netistä ja lehdistä saimme tietoa Lumonin ratkaisuista ja asiassa oli helppo edetä. Tuttavien kokemukset ja Lumonin vastuunotto koko toimitusketjusta ohjasivat meitä Lumonin suuntaan.”

Olohuoneesta on suoraan ovi terassille, joten terassi toimii eräänlaisena puskurivyöhykkeenä ja pitää olohuonetta lämpimänä.Olohuoneesta on suoraan ovi terassille, joten terassi toimii eräänlaisena puskurivyöhykkeenä ja pitää olohuonetta lämpimänä.

Terassi puskurivyöhykkeenä

Timperi korostaa lasitusten lämmitysenergiavaikutuksia. Olohuoneesta on suoraan ovi terassille, joten terassi toimii eräänlaisena puskurivyöhykkeenä ja pitää olohuonetta lämpimänä. Näin ollen olohuoneessa ei myöskään vedä eikä tule lunta olohuoneen puolelle.

Miten pärjäsimmekään ennen lasiterassia?

Terassi ennen ja terassi nyt ovat kuin kaksi eri maailmaa. Elämisen taso on noussut. Olemme hankkineet mukavammat kalusteet, terassilla on puhdasta, siistiä ja kuivaa. Olemme jättäneet hyvästit vanhan terassin lehdille, siemenille ja oksille. Laattalattia on vaivaton imuroida ja se lämpiää mukavasti auringonpaisteessa, kuvailee Timperi helpottunutta arkea.

Terassilla on sähkötakka, mutta olemme miettineet infrapunalämmittimen hankkimista.

”Parhaat terassihetket ovat kaikki hetket keväästä syksyyn hyvien ystävien kanssa. Terassilta voi myös seurata metsänäkymää ja pientä tietä koirineen ja ihmisineen, Sekin on mukavaa. Kaunein päivä oli elokuussa valmistujaisjuhlan ja pihan valmistumisen merkeissä. Samettinen ilta, Eteläeurooppalainen tunnelma, paljon ihmisiä ja kynttilöitä.”

Jätä yhteydenottopyyntö
Terassi ennen ja terassi nyt ovat kuin kaksi eri maailmaa.Terassi ennen ja terassi nyt ovat kuin kaksi eri maailmaa.
 
Julkaistu
23.8.2012