Albatros-kesäkeittiö käy myös vierasmajaksi

Villa Albatrosista voit tehdä todellisen kesäkeittiön, jossa mahtuu nauttimaan monenlaisia herkkuja. Villa Albatrossissa on todella reilusti tilaa, isommassa noin 15 neliötä ja pienemmässä noin 12 neliötä.

Albatrossiin mahtuu kokonainen ruokailuryhmä ja keittiökalusteet tai vaikkapa avattava sänkysohva vieraskäyttöön. Isot sisätilat antavat mahdollisuudet monipuolisten sisustusten toteuttamiseen. Villa Albatos on mainio ratkaisu vaikkapa kesämökin keittiöksi.

Albatrossin rakenneratkaisut perustuvat täydellisiin suurelementteihin lattiasta kattoon.

Jalotakka Oy:n Pihapiiri-tuotteet tarjoavat pihapiirin täydennykseksi korkealaatuisista rakennusaineista valmistettuja huvimajoja, leikkimökin lasten puuhailuille sekä innokkaalle ruoanvalmistajalle kesäkeittiöön soveltuvan grilli-savustimen.

Huvimajat – tee pihapiiristäsi entistäkin vetovoimaisempi

Jalotakan Pihapiiri-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista. Kaikki rakennukset on helppo asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansiosta.

Huvimajojen lattia ja katto toimitetaan valmiina elementteinä. Kaikkien huvimajojen lähtökohtana on hyvä ja mittatarkka pohjarakenne, joka on valmistettu 50 x 100 painekyllästetystä puusta. Puuta on alusrakenteissa kahdeksankulmaisissa huvimajoissa noin 37 metriä ja kuusikulmaisissa noin 25 metriä. Kateaineeksi on valittu kotimainen, korkealuokkainen palahuopakate.

Toimituspaketteihin sisältyvät myös räystäspellit, katot, ovet, aitolasiset ikkunat sekä kaikki tarvittavat ruuvit. Huvimajoissa on penkit vakiovarusteena.

Jalotakan mallistosta löytyy useampia huvimajamalleja: Festivo, Satulinna, Paradise, Kota, Albatros, Katariina ja Poutapilvi.

Pihapiirin rakennukset on valmistettu korkealaatuisista rakennusaineista ja ne ovat helppoja asentaa selkeiden ohjeiden ja kattavan toimituspaketin ansioista.

Albatros ja savustinAlbatros ja savustin

Leikkimökki

Leikkimökki tarjoaa mieluisan puuhailutilan pienemmille ja hieman varttuneemmillekin lapsille. Se toimii myös tarpeen tullen vierasmajana tai lisävarastotilana. Sisällä mökissä mahtuu seisomaan aikuinenkin suorana.

 
Julkaistu
20.8.2012